Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

mansur yavaş birdahaki seçimlerde akp den aday olsa yine aynı düşünceyi taşıyıp oy verecekmisiniz
sonuçta belediyecilik tarzını ve vaatlerini beğendiniz dimi
[/QUOTE]

bu soruya cevap vermeye gerek cunku Melih Gökcek kendısıne Çankaya belediye başkanlığı için teklif götürmüş ama Mansur Yavaş kabul etmemiş o yuzden bu soruya gerek yok

mansur yavaş birdahaki seçimlerde akp den aday olsa yine aynı düşünceyi taşıyıp oy verecekmisiniz

ben cevap vereyim.mansur yavaş nerede olursa oy veririm[/QUOTE]

yürekten ve samimiyetle söylenmiş bu görüşe
şapka çıkarırırm
zaten yerel seçimlerdeki mantık bu olmalıydı
ne diyelim hakeden kazanır
kaybedende daha iyi çalışır birdaha dener
yeterki parti fanatikliği yapılmasın
koyu chp li olduğunu söyleyen arkadaştan da aynı yorumu duyabilmek hoş olurdu

vayy bahçeli vayyy:26:
koltuk sevdasına harcıyorsun adamı
sonrada arkasından destek veriyorsun
ne diyim

yazık olmuş

avatarındaki kedicik mi yoksa trafoya kaçıp seçime şaibe düşüren

bu soruya cevap vermeye gerek cunku Melih Gökcek kendısıne Çankaya belediye başkanlığı için teklif götürmüş ama Mansur Yavaş kabul etmemiş o yuzden bu soruya gerek yok[/QUOTE]

tamam siz hem sormak istediğinizi sorun hem de vermek istediğiniz cevapları verin

Bende ona çok gülmüştüm. Bula bula yani. Özellikle yazılmış zaten belli gittim gördüm diyenlerin gittiğini de zaten hiç zannetmiyorum. 1 hafta gitmeyle ve Buca dışı hiçbiryeri gezmemeyle tüm İzmir hakkında geniş bilgisi varmış gibi yazmak zaten enteresan. Hele onu da geçtim Eskişehir ve başkanımız hakkında icraatları hakkında hiçbir bilgisi olmayanlar gelip pek bir icraatı yok park bahçe yapmış o da sadece dedi bir arkadaş yaptığı icraatkarı sıralayınca da ben Eskişehir'de oturmuyorum bilmiyorum zaten dedi yaa çok komikti gerçekten. Bari araştır da öyle yaz. Neyse İzmir'de Eskişehirimizde çok şükür bizimlee..

Ben Chp li olmayan aynı zamanda fanatik hiçbir partiye bağlı olmayan bir seçmenim.
Mansur Yavaş'ın azmini takdir ediyorum ve Ankara'da yaşasaydım oyum onaydı.

vayy bee Eskişehir de 5 ilçede birden kedi girmiş öyle mi ve o kadar ilde organize çalışmışlar baya bir de seçim akşamını tespit edip girmeleri ayrı enteresan tabii kedileri suçüstü mü yakalamışlar

bak ben bunu bilmiyordum kendi oy kullandığı sandığıda 0 geçirmişler öylemi
bu durumda mansur yavaş oyunu kime verdi diye sorgulayalım

5 yıl Buca da yaşadım ben böyle bir şey duymadım Eskişehir mevzusunu da gördüm şaka gibi aman ezbere konuşmak işte

bak ben bunu bilmiyordum kendi oy kullandığı sandığıda 0 geçirmişler öylemi
bu durumda mansur yavaş oyunu kime verdi diye sorgulayalım

Evet ya karısının oyu kafam da deli sorular
Melih'in yapacağı hile bu kadar olur

evet egunal ta kendısı baktım melih kaybediyo koş dedim elektrikleri trafolara gir elektrikleri kes dedim
bu soruya cevap vermeye gerek cunku Melih Gökcek kendısıne Çankaya belediye başkanlığı için teklif götürmüş ama Mansur Yavaş kabul etmemiş o yuzden bu soruya gerek yok

tamam siz hem sormak istediğinizi sorun hem de vermek istediğiniz cevapları verin[/QUOTE]

tamam söyliyim içim kan ağlardı ama oyumu verırdım çunku Ankaranın başkent olmasına rağmen bugunku durumundan utanıyorum

Son düzenleme:

işte suçluda bu muhterem tüm kedilere emri veren itiraf etti

Evet ya karısının oyu kafam da deli sorular
Melih'in yapacağı hile bu kadar olur

burda çok fena ele vermişler kendilerini..
ben kendi sandık numaramı sandık sorgulama sistemine girip baktım kim ne kadar oy almış..
mansur yavaşın girip bakacağını tahmin edemediler demekki
sırf bu bile tüm oyların peşine düşmeye yeter bir sebeptir...

evet egunal ta kendısı baktım melih kaybediyo koş dedim elektrikleri trafolara gir elektrikleri kes dedim

tamam siz hem sormak istediğinizi sorun hem de vermek istediğiniz cevapları verin

tamam söyliyim içim kan ağlardı ama oyumu verırdım çunku Ankaranın başkent olmasına rağmen bugunku durumundan utanıyorum[/QUOTE]

ahhh ahhh keşke izmir de de aynı düşünceye haiz insanlar çok olsaydı
mahalleleri çöp kokusundan geçilmiyor
illede partim ille de partim demekten de vazgeçmiyorlar
5 sene daha aynı pisliği koklayacaklar
aklın yolu bir kardeşim
adıüzerindeyerel seçim
sana kimin faydası olduğuna inanıyorsan onu seçeceksin

Eki Görüntüle 1047600 işte suçluda bu muhterem tüm kedilere emri veren itiraf etti

ayy koptummm kedilere bak sen nasılda örgütlenmişler. Bak o hava var bu kedi de ama tam trafoya girecek gibi de bu sığmaz oraya bu emri veren bence

vaay vayy ne diyorsun sandık numarasından girilebiliyor mu seçmen kağıdım yanımda ben girebilir miyim. Eskişehir'de kullandım nereden bakabiliriz. :26:

Muharrem İnce:Yalova Adliyesi önünde oyumuza, sandığımıza, kentimize, geleceğimize, Yalovalı hemşehrilerimin iradesine sahip çıkıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…