[QUOTE=tolin;34687522]ben aslında koyu chp liyim ama bu sefer mansur yavaş için attım oyumu mhp den olsaydı mhp ye verirdim belediyecilik tarzını ve vaatlerını beğendım
ya bilimiyosunuz hala konuşuyosunuz mansur yavaş kazanamayacagını anladıgı için değil mhp den ihraç edildiği için chp den aday oldu azcık araştırın ya
mansur yavaş birdahaki seçimlerde akp den aday olsa yine aynı düşünceyi taşıyıp oy verecekmisiniz
sonuçta belediyecilik tarzını ve vaatlerini beğendiniz dimi
adam bir gecede Ankarayı birleştirdi ya helal olsun Allah yüzünü kara çıkarmasın Ankarayı kazanamasa bileki bence coktaan kazandı gönülleri kazandı daha ne olsun
partiden o yüzden gönderilmedi Bhçelinin yerine düşünülüyordu Bahçelide yerinden edilmek istemediği için gönderdi ayrıca adamın beypazarı için yaptıkları ortada
mansur yavaş birdahaki seçimlerde akp den aday olsa yine aynı düşünceyi taşıyıp oy verecekmisiniz
sonuçta belediyecilik tarzını ve vaatlerini beğendiniz dimi
Mansur Yavaş'ın kendi oy kullandığı sandıktan bile 0 oy geçirmişler sisteme Akp aldı hazmedin diyenler bizim hazmedemediğimiz bir şey yok haklarını arıyor insanlar sadece... Siz de bence kendinizi eleştirin partinizin bunca rezilliğine rağmen hala böyle konuşabiliyorsanız sağlam miğde varmış gerçekten.
Ayrıca Buca da deniz arayan birisinin İzmir'i beğenmemesi gayet normal
yürekten ve samimiyetle söylenmiş bu görüşe
şapka çıkarırırm
zaten yerel seçimlerdeki mantık bu olmalıydı
ne diyelim hakeden kazanır
kaybedende daha iyi çalışır birdaha dener
yeterki parti fanatikliği yapılmasın
koyu chp li olduğunu söyleyen arkadaştan da aynı yorumu duyabilmek hoş olurdu
avatarındaki kedicik mi yoksa trafoya kaçıp seçime şaibe düşüren
Mansur Yavaş'ın kendi oy kullandığı sandıktan bile 0 oy geçirmişler sisteme Akp aldı hazmedin diyenler bizim hazmedemediğimiz bir şey yok haklarını arıyor insanlar sadece... Siz de bence kendinizi eleştirin partinizin bunca rezilliğine rağmen hala böyle konuşabiliyorsanız sağlam miğde varmış gerçekten.
Ayrıca Buca da deniz arayan birisinin İzmir'i beğenmemesi gayet normal
Bende ona çok gülmüştüm. Bula bula yani. Özellikle yazılmış zaten belli gittim gördüm diyenlerin gittiğini de zaten hiç zannetmiyorum. 1 hafta gitmeyle ve Buca dışı hiçbiryeri gezmemeyle tüm İzmir hakkında geniş bilgisi varmış gibi yazmak zaten enteresan. Hele onu da geçtim Eskişehir ve başkanımız hakkında icraatları hakkında hiçbir bilgisi olmayanlar gelip pek bir icraatı yok park bahçe yapmış o da sadece dedi bir arkadaş yaptığı icraatkarı sıralayınca da ben Eskişehir'de oturmuyorum bilmiyorum zaten dedi yaa çok komikti gerçekten. Bari araştır da öyle yaz. Neyse İzmir'de Eskişehirimizde çok şükür bizimlee..
bak ben bunu bilmiyordum kendi oy kullandığı sandığıda 0 geçirmişler öylemi
bu durumda mansur yavaş oyunu kime verdi diye sorgulayalım
evet egunal ta kendısı baktım melih kaybediyo koş dedim elektrikleri trafolara gir elektrikleri kes dedimavatarındaki kedicik mi yoksa trafoya kaçıp seçime şaibe düşüren
bu soruya cevap vermeye gerek cunku Melih Gökcek kendısıne Çankaya belediye başkanlığı için teklif götürmüş ama Mansur Yavaş kabul etmemiş o yuzden bu soruya gerek yok
Evet ya karısının oyu kafam da deli sorular
Melih'in yapacağı hile bu kadar olur
evet egunal ta kendısı baktım melih kaybediyo koş dedim elektrikleri trafolara gir elektrikleri kes dedim
tamam siz hem sormak istediğinizi sorun hem de vermek istediğiniz cevapları verin
ay hiç güleceğim yoktu egunal yaa
burda çok fena ele vermişler kendilerini..
ben kendi sandık numaramı sandık sorgulama sistemine girip baktım kim ne kadar oy almış..
mansur yavaşın girip bakacağını tahmin edemediler demekki
sırf bu bile tüm oyların peşine düşmeye yeter bir sebeptir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?