- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
o yazıyı yazan arkadaş
elinde böylesine kati gördüğü deliller varken niye sosyal medyaya yazıyorda mahkeme açmıyor diye sorarlar adama
spakülasyona gerek yok itirazlar sürüyor
varsa bir yanlışlık düzeltilir
ama kimseninde bakanlarımıza kadar dili uzanmasın
ne münasebet kardeşim
kaybettin adam gibi sindir
terbiyesizliğe lüzüm yok
üstelik seçime girerken asıl uyanıklığı mansur bey yapmadımı
geçen seçimde baktı mhp den kazanamıyor
eh bu seferde chp ye geçiyim dedi
pesssss
sizce ankaranın bir seçim uğruna ideolojilerinden vazgeçebilen bir başkana ne kadar ihtiyacı var ?
mhp nin verdiği açık desteğe rağmen olmadı işte
rakip partilerin o kadar gözlemcilerinin yanında sayılmadımı bu oylar
kendi elemanlarınızadamı güvenmiyorsunuz arttık
sihirbaz değil ya melih gökçek
yok hala deniliyorsa ki hile yaptı
o zaman öpün o adamın alnından
onca gözlemcinin arasında bunu yapıyorsa
bırakın ankaraya da dokundursun sihirli değneyini
oyları değil bir kez yüz kezde saysanız mansur yavaş alamaz..melih gökçek yani akparti kazandı bundan sonrada her daim kazanacak..polemiğe gerek yok rahat olun
Şimdi Ankara da neler oluyor nasıl yol izlenecek sonuç ne zaman alınacak biri bana anlatabilir mi ?
tamam mansur yavaş alamasın ama bizlerinde içine su serpilsin bu kadar şüpheli durum hatalı tutanak tespit edilmişken haliyle amaannn boşver diyemiyoruz.haksızlık varsa düzeltilsin isterse melih farkı 1 milyon açsın ama gerçek neyse o çıksın...
zaten ysk ankarayı tekrar değerlendiriyor 8-9 gün sonra kesin sonuç tekrar açıklanacakmış.
cehaletin oldugu yerde hersey olur.
az önce chp ilçe seçim kuruluna başvurdu sürenin uzatılması için tutanaklar hala inceleniyor ve yetişmeme durumu var saat 15 den 17 ye uzatılsın diyorlar.alacakları cevap önemli uzatılmazsa saat 15 e kadar itiraz edecekler seçim sonuçlarına tespit edebildikleri kadarıyla...
ysk itirazı kabul ederse yeniden sayım yapılacak..
Teşekkür ederim egunal.
Insallah her şey güzel olur.
hiç öyle bir şey okumadım duymadım eğer öyleyse neden bu kadar insan perişan oldu oyların peşine düştük.
ysk dan resmi bir açıklama varsa paylaşırmısın?
ben mahalle muhtarı sonucu için aradım ysk yı ankarayı tekrar sayıyoruz ondan sonra muhtarlar dedi bende tamam dedim
Mustafa Sarıgül; 1 milyon oy da şaibe var.Örneğin sandığın birinde 137 oy aldık 37 yazılmış bunlar somut olarak elimizde.Tekrar sayım yapılmalı iktidar şaibe yok diyorsa sonuçlara itirazımızı desteklesinler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?