Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Şimdi Ankara da neler oluyor nasıl yol izlenecek sonuç ne zaman alınacak biri bana anlatabilir mi ?

oyları değil bir kez yüz kezde saysanız mansur yavaş alamaz..melih gökçek yani akparti kazandı bundan sonrada her daim kazanacak..polemiğe gerek yok rahat olun

bu sayımların bütün illerde olması gerekmezmi.. sonuçlar bellide olsa bence istatistik verileri açısından yeniden değerlendirilmeli.. bu diğer seçimlerdeki istatistik karşılaştırmaları için gerekli fikrimce..

YSK sayım yaptırdıgı için yorum yapmıyorum ama tek söyleyeceğim şu.

Eskişehirde aynı sokak üzerinde olan okulda müşahittim ve evimde o sokakta. okulda elektrik gitti ama evde gitmedi. ...

Vişnelik te sandık başkanı oyları yaktı.

Salih zeki lisesinde oylar kayıp ve saatlerce elektrik gelmedi...

Pardon kediydi.

Son düzenleme:
CHP ankara tutanaklarının kesinleştirilmemesi için ilçe seçim kuruluna başvurdu..
saatin 17.00 a uzatılması isteniyor..

oyları değil bir kez yüz kezde saysanız mansur yavaş alamaz..melih gökçek yani akparti kazandı bundan sonrada her daim kazanacak..polemiğe gerek yok rahat olun

tamam mansur yavaş alamasın ama bizlerinde içine su serpilsin bu kadar şüpheli durum hatalı tutanak tespit edilmişken haliyle amaannn boşver diyemiyoruz.haksızlık varsa düzeltilsin isterse melih farkı 1 milyon açsın ama gerçek neyse o çıksın...

Şimdi Ankara da neler oluyor nasıl yol izlenecek sonuç ne zaman alınacak biri bana anlatabilir mi ?

az önce chp ilçe seçim kuruluna başvurdu sürenin uzatılması için tutanaklar hala inceleniyor ve yetişmeme durumu var saat 15 den 17 ye uzatılsın diyorlar.alacakları cevap önemli uzatılmazsa saat 15 e kadar itiraz edecekler seçim sonuçlarına tespit edebildikleri kadarıyla...
ysk itirazı kabul ederse yeniden sayım yapılacak..

zaten ysk ankarayı tekrar değerlendiriyor 8-9 gün sonra kesin sonuç tekrar açıklanacakmış.

zaten ysk ankarayı tekrar değerlendiriyor 8-9 gün sonra kesin sonuç tekrar açıklanacakmış.

hiç öyle bir şey okumadım duymadım eğer öyleyse neden bu kadar insan perişan oldu oyların peşine düştük.
ysk dan resmi bir açıklama varsa paylaşırmısın?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, yapılan itirazlar sonrası yaptığı açıklamada "Bir hata varsa düzeltilir" dedi.

YSK BAŞKANINDAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI (SEÇİM SONUÇLARI 2014)
Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, ıslak imzalı tutanaklarda hata olduğuna ilişkin iddialar üzerine, "Islak tutanaklar seçimin teminatıdır. Hata varsa bunlar da düzeltilir. Kimse tedirgin olmasın" dedi.

HATA VARSA DÜZELTİLİR

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, seçim sonuçlarına itirazlara ilişkin açıklama yaptı. Sadi Güven, "İtirazlar yasal çerçeve içinde yapmalıdırlar. Seçim sonuçlarının biran önce açıklanmasını istiyorum. İlçe seçim kurullarına güvensinler. Biz yüzde 90'nın üzerinde sonuçları siyasi partilerle paylaştık. Islak tutanaklar seçimin teminatıdır. Hata varsa bunlar da düzeltilir. Kimse tedirgin olmasın" dedi.

(İHA)

Teşekkür ederim egunal.

Insallah her şey güzel olur.

Nazım Hikmet Kültür merkezinde yaklaşık 2000 kişi bekliyor Ntv

İstanbul da 3500 sandıkta yanlış giriş yapılmış sisteme..
Sarıgül ve ekibi canlı yayında açıklıyor...

Şu ankara nezaman çözülücek arkadaş adam gibi adam kazanır inş.

Mustafa Sarıgül; 1 milyon oy da şaibe var.Örneğin sandığın birinde 137 oy aldık 37 yazılmış bunlar somut olarak elimizde.Tekrar sayım yapılmalı iktidar şaibe yok diyorsa sonuçlara itirazımızı desteklesinler..

hiç öyle bir şey okumadım duymadım eğer öyleyse neden bu kadar insan perişan oldu oyların peşine düştük.
ysk dan resmi bir açıklama varsa paylaşırmısın?

ben mahalle muhtarı sonucu için aradım ysk yı ankarayı tekrar sayıyoruz ondan sonra muhtarlar dedi bende tamam dedim

Kusura bakmasın çok ama çok gecikti bu açıklama için ne bekledi bunca saat? Dün neredeydi Ankara dün uyumazken ??
Bıraksın bu işleri.Kuru kuru sayım tekrar yapılmalıdır demiş itiraz etsin ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…