Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Kusura bakmasın çok ama çok gecikti bu açıklama için ne bekledi bunca saat? Dün neredeydi Ankara dün uyumazken ??
Bıraksın bu işleri.Kuru kuru sayım tekrar yapılmalıdır demiş itiraz etsin ozaman.

itirazlar yapılmış.
itirazların kabulü bekleniyor.
3500 sandık demek istanbulun %10 u demek.
bu da 1 milyon civarı oy oluyor.
tek bir oyun bile peşindeyiz kimse merak etmesin dedi.
benim anladığım seçim gecesi itibariyle peşine düşülmüş ve tespitler yapılmış medyaya çıkmaması
bizi yanıltmış olabilir.Gönüllülerimize partililerimize teşekkür ediyorum dedi..
Ankara İstanbul a göre daha az nüfusa sahip ve tutanak incelemesi için sürenin uzatılmasını istediler İstanbul ne zaman bitirdi incelemeyi orası benim aklımı karıştırıyor tabii..

Mansur Yavaş;
Bugün ilçe seçim kurullarına ve il seçim kuruluna başvurumuzu yapıyoruz. Usulen bu aşamalardan sonra YSK devreye girecek.

Kesinlikle.. evet onunda oyları artabilir ama bazı şaibeler döndüğü iddia ediliyorsa ki bazı ispatlar var bence yeniden sayım olmalı ancak Gökçeğinde boş duracak hali yok mutlaka önlem almıştır ya da ysk nın tekrar sayıma izin vermeyeceğini düşünüyordur ya da verdirmeyecektir bilemem ama halkın aklından şüpheleri silmek lazım. Tabii ki sandığa saygılıyız.

Belli olsun artık bugün :97:

Bu oyları tekrar kim sayacak her partiden biri olacak mı yine sandık başlarına yani olmalı bence herkesin gözü önünde her partiden birileri olmalı ki gözlerinin önünde sayılsın öyle değil mi ama ya hiç değilen oy pusulaları varsa bilemiyorum tabii. Ben sadece aklımızda şüphe kalmasın diye sayılsın istiyorum kim kazandıysa da kutlarız yani.

Ankarada 13000 İstanbul da 3500 sandığa itiraz yapılıyor..

Kusura bakmasın çok ama çok gecikti bu açıklama için ne bekledi bunca saat? Dün neredeydi Ankara dün uyumazken ??
Bıraksın bu işleri.Kuru kuru sayım tekrar yapılmalıdır demiş itiraz etsin ozaman.

Katılıyorum. Mansur Yavaş nasıl tek bir oy için bile direniyorsa aynısını Sarıgül'de sergilemeli, oylamaya itiraz etmeli.

Kaldı ki seçimlere her türlü ahlaksızlık karışmıştır. Bence seçimler iptal edilmelidir. Türk halkının bu kadar güveni sarsılmışken çıkan sonuçlar inandırıcılığını yitirmiştir.

Belli olsun artık bugün :97:

eveetttt...

sayım yapılabilir diye halk tetikte özellikle şaibeli olan bölgelerdeki okullarda yoğun kalabalık var..sayım hakim eşliğinde olacakmış her partiden birileride olur herhalde ben o hakime nasıl güveneyim

Mansur Yavaş'ı destekleyenn arkadaşlara samimi bir soru, bunu Yavaş'ın Belediyecilik tarzını beğendikleri için mi, Chp için mi istiyorlar?
ben aslında koyu chp liyim ama bu sefer mansur yavaş için attım oyumu mhp den olsaydı mhp ye verirdim belediyecilik tarzını ve vaatlerını beğendım

ya bilimiyosunuz hala konuşuyosunuz mansur yavaş kazanamayacagını anladıgı için değil mhp den ihraç edildiği için chp den aday oldu azcık araştırın ya

sandıklara hem melih gökçek
hem de mansur yavaş itiraz etmiş sanırım
şimdi haberlerde gördüm
nasıl olacak merak ediyorum

Gökçek zaten kazandı neyine itiraz ediyor. Kendisi o kadar oyu gece nasıl saydırmamış nasıl o kadar zaman oylar güncellenmemiş Efkan Ala neden gecenin bir yarısı ysk ilçe merkezine gitmiş bunları söylesin. İstanbul'da oylama bitmişken Ankara'da nasıl bitememiş yavaşlatılmış vs.. İkisi de arasın haklarını tamam ama sandık başında dece hakim sadece tek kişi olmasın halktan temsilcilerde seçilsin onlarda olsun göz önünde yani. Haklı haksız çıksın ortaya. Gerçekten özellikle Muğla'da iki ilçenin başkanlarının tekrar sayımla değişmiş olması güvenimizi sarstı. Bir trafolara kedi girdi demedikleri kalmıştı vay be kaç ilçede aynı anda kediler saldırı yapmış. Cemaatin kedileri olmasın bunlar..

HDP ye canım onlarda da tutanaklar varmış İstanbul da yine Hdp ve oy ve ötesinden yardım istediler ellerindeki tutanakları paylaşmak için

Mansur Yavaş..
Sevgili hemşehrim, şu anda YSK'ya intikal etmiş bir başvurumuz yok. Lütfen haklıyken haksız duruma düşmeyelim.
YSK ve Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde sakin ve itidalli olun. Demokratik tepkilerimizin ölçülü ve düzeyli olması çok önemli.
Tekrar ediyorum; her türlü provokasyona karşı çok dikkatli olalım. Birinizin bile burnunun kanaması beni derinden üzer.

YSK nın önünde toplanan kalabalığın MHP işareti yapanlarla dolu olması çok şey ifade ediyor.
sağ,sol diye bir şey yok artık...CHP nin oyuna sahip çıkan MHP liler...

yok kuzum valla biliyorum
partiden ihracı istenen biri varsa
ya yüzkızartıcı bir suçu vardır
yada parti çıkarlarına aykırı bir durumu
sen hem partinden ihraç et
hemde seçimlerde kazansın diye destek var
kazanamayıncada ülkücü gençlerini çankayaya yürüttür
bu ne perhizzzz bu ne lahana turşusu:26:
ihraç mihraç hikaye
ittifak kurup bide böyle deneyelim dediler

[QUOTE=tolin;34687522]ben aslında koyu chp liyim ama bu sefer mansur yavaş için attım oyumu mhp den olsaydı mhp ye verirdim belediyecilik tarzını ve vaatlerını beğendım

ya bilimiyosunuz hala konuşuyosunuz mansur yavaş kazanamayacagını anladıgı için değil mhp den ihraç edildiği için chp den aday oldu azcık araştırın ya[/QUOTE]

mansur yavaş birdahaki seçimlerde akp den aday olsa yine aynı düşünceyi taşıyıp oy verecekmisiniz
sonuçta belediyecilik tarzını ve vaatlerini beğendiniz dimi

mansur yavaş birdahaki seçimlerde akp den aday olsa yine aynı düşünceyi taşıyıp oy verecekmisiniz
sonuçta belediyecilik tarzını ve vaatlerini beğendiniz dimi
[/QUOTE]

ben cevap vereyim.mansur yavaş nerede olursa oy veririm

YSK nın önünde toplanan kalabalığın MHP işareti yapanlarla dolu olması çok şey ifade ediyor.
sağ,sol diye bir şey yok artık...CHP nin oyuna sahip çıkan MHP liler...
adam bir gecede Ankarayı birleştirdi ya helal olsun Allah yüzünü kara çıkarmasın Ankarayı kazanamasa bileki bence coktaan kazandı gönülleri kazandı daha ne olsun
partiden o yüzden gönderilmedi Bhçelinin yerine düşünülüyordu Bahçelide yerinden edilmek istemediği için gönderdi ayrıca adamın beypazarı için yaptıkları ortada

Mansur Yavaş'ın kendi oy kullandığı sandıktan bile 0 oy geçirmişler sisteme Akp aldı hazmedin diyenler bizim hazmedemediğimiz bir şey yok haklarını arıyor insanlar sadece... Siz de bence kendinizi eleştirin partinizin bunca rezilliğine rağmen hala böyle konuşabiliyorsanız sağlam miğde varmış gerçekten.
Ayrıca Buca da deniz arayan birisinin İzmir'i beğenmemesi gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…