Kusura bakmasın çok ama çok gecikti bu açıklama için ne bekledi bunca saat? Dün neredeydi Ankara dün uyumazken ??
Bıraksın bu işleri.Kuru kuru sayım tekrar yapılmalıdır demiş itiraz etsin ozaman.
evet yakın olan oylar mutlaka sayılmalı...
ilk gece olanlar zaten insanları şüpheye düşürdü..
Efkan ala nın Yenimahalle ysk ilçe müdürlüğüne girip kapıları kapattırması ne demek oluyor kapanmış fark nasıl birden artıyor..
ne zaman sisteme veri akışı kesiliyor bir süre açıldığında melihin oyları birden artıyor..
2 kez oldu bu...
tüm partiler itiraz etmeli burada ankara için konuşuyoruz ama hak kimseye geçmemeli...
belki melih gökçeğinde oyları artar sayım sonrası önemli olan hakedenin kazanması..
çok oy alana saygı duyarız sadece kalk o koltuktan diyecek halimiz yok..
itirazlar yapılmış.
itirazların kabulü bekleniyor.
3500 sandık demek istanbulun %10 u demek.
bu da 1 milyon civarı oy oluyor.
tek bir oyun bile peşindeyiz kimse merak etmesin dedi.
benim anladığım seçim gecesi itibariyle peşine düşülmüş ve tespitler yapılmış medyaya çıkmaması
bizi yanıltmış olabilir.Gönüllülerimize partililerimize teşekkür ediyorum dedi..
Ankara İstanbul a göre daha az nüfusa sahip ve tutanak incelemesi için sürenin uzatılmasını istediler İstanbul ne zaman bitirdi incelemeyi orası benim aklımı karıştırıyor tabii..
Kusura bakmasın çok ama çok gecikti bu açıklama için ne bekledi bunca saat? Dün neredeydi Ankara dün uyumazken ??
Bıraksın bu işleri.Kuru kuru sayım tekrar yapılmalıdır demiş itiraz etsin ozaman.
Belli olsun artık bugün :97:
Bu oyları tekrar kim sayacak her partiden biri olacak mı yine sandık başlarına yani olmalı bence herkesin gözü önünde her partiden birileri olmalı ki gözlerinin önünde sayılsın öyle değil mi ama ya hiç değilen oy pusulaları varsa bilemiyorum tabii. Ben sadece aklımızda şüphe kalmasın diye sayılsın istiyorum kim kazandıysa da kutlarız yani.
ben aslında koyu chp liyim ama bu sefer mansur yavaş için attım oyumu mhp den olsaydı mhp ye verirdim belediyecilik tarzını ve vaatlerını beğendımMansur Yavaş'ı destekleyenn arkadaşlara samimi bir soru, bunu Yavaş'ın Belediyecilik tarzını beğendikleri için mi, Chp için mi istiyorlar?
o yazıyı yazan arkadaş
elinde böylesine kati gördüğü deliller varken niye sosyal medyaya yazıyorda mahkeme açmıyor diye sorarlar adama
spakülasyona gerek yok itirazlar sürüyor
varsa bir yanlışlık düzeltilir
ama kimseninde bakanlarımıza kadar dili uzanmasın
ne münasebet kardeşim
kaybettin adam gibi sindir
terbiyesizliğe lüzüm yok
üstelik seçime girerken asıl uyanıklığı mansur bey yapmadımı
geçen seçimde baktı mhp den kazanamıyor
eh bu seferde chp ye geçiyim dedi
pesssss
sizce ankaranın bir seçim uğruna ideolojilerinden vazgeçebilen bir başkana ne kadar ihtiyacı var ?
mhp nin verdiği açık desteğe rağmen olmadı işte
rakip partilerin o kadar gözlemcilerinin yanında sayılmadımı bu oylar
kendi elemanlarınızadamı güvenmiyorsunuz arttık
sihirbaz değil ya melih gökçek
yok hala deniliyorsa ki hile yaptı
o zaman öpün o adamın alnından
onca gözlemcinin arasında bunu yapıyorsa
bırakın ankaraya da dokundursun sihirli değneyini
sandıklara hem melih gökçek
hem de mansur yavaş itiraz etmiş sanırım
şimdi haberlerde gördüm
nasıl olacak merak ediyorum
angry senden ogrendim, hdp ye neden basvuru yapacaklar ki? şikayet icin birlikte gitmek mi onların müsahitlerinin elindeki bilgileri edinmek icin mi?
sanki YSK yazacaktın da haberleri okurken kısaltmalar karısmıs gibi geldi bir an ondan soruyorum
ben aslında koyu chp liyim ama bu sefer mansur yavaş için attım oyumu mhp den olsaydı mhp ye verirdim belediyecilik tarzını ve vaatlerını beğendım
ya bilimiyosunuz hala konuşuyosunuz mansur yavaş kazanamayacagını anladıgı için değil mhp den ihraç edildiği için chp den aday oldu azcık araştırın ya
[QUOTE=tolin;34687522]ben aslında koyu chp liyim ama bu sefer mansur yavaş için attım oyumu mhp den olsaydı mhp ye verirdim belediyecilik tarzını ve vaatlerını beğendım
ya bilimiyosunuz hala konuşuyosunuz mansur yavaş kazanamayacagını anladıgı için değil mhp den ihraç edildiği için chp den aday oldu azcık araştırın ya
adam bir gecede Ankarayı birleştirdi ya helal olsun Allah yüzünü kara çıkarmasın Ankarayı kazanamasa bileki bence coktaan kazandı gönülleri kazandı daha ne olsunYSK nın önünde toplanan kalabalığın MHP işareti yapanlarla dolu olması çok şey ifade ediyor.
sağ,sol diye bir şey yok artık...CHP nin oyuna sahip çıkan MHP liler...
partiden o yüzden gönderilmedi Bhçelinin yerine düşünülüyordu Bahçelide yerinden edilmek istemediği için gönderdi ayrıca adamın beypazarı için yaptıkları ortadayok kuzum valla biliyorum
partiden ihracı istenen biri varsa
ya yüzkızartıcı bir suçu vardır
yada parti çıkarlarına aykırı bir durumu
sen hem partinden ihraç et
hemde seçimlerde kazansın diye destek var
kazanamayıncada ülkücü gençlerini çankayaya yürüttür
bu ne perhizzzz bu ne lahana turşusu:26:
ihraç mihraç hikaye
ittifak kurup bide böyle deneyelim dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?