İtirazların ardı arkası kesilmiyor
O değil Binali bey daha 2 gün önce seçim sonrası tebrik mesajı atmış Azız Kocaogluna hangi ara tekrardan itiraz etmek istedi .
İtiraz joker hakkını mı kullanmak istedi ne
Halk TV'nin canlı yayında plakasını vererek sahte oy taşımakla suçladığı araç CHP'nin çıktı.
Yerel seçim sonuçlarının yankıları devam ederken, özellikle yarışın kıyasıya yaşandığı Ankara'dan, birbiri ardına garip haberler geliyor.
"SAHTE OY TAŞIYOR YAKALAYIN" DİYE ANONS ETTİLER
Halk TV, canlı yayında plakasını da vererek Mercedes Vito aracın Keçiören Kalaba'da Melih Gökçek için çalınmış oy taşıdığını iddia etti. Bunun üzerine Twitter'da bir anda aracın plakası elden ele dolaştırılarak "yakalanması için" ne gerekiyorsa yapıldı.
O ARAÇ CHP'LİNİN ÇIKTI
Bir süre sonra ise evlere şenlik bir açıklama yapıldı. Yine Twitter üzerinden yapılan açıklamada, çalınmış oy taşıyarak "Melih Gökçek'e seçim kazandırmaya çalışmakla"suçlanan arabanın CHP'li Selçuk Karadağ'ın olduğu kaydedildi.
http://www.analizmerkezi.com/halk-tvnin-yakalayin-dedigi-calinmis-oy-tasiyan-arac-chpnin-cikti-40610h.htm
Ben İzmir itirazını ilk önce 1nisan şakası zannetim
Mansur Yavaş neden oyların peşine düşüyor efenim kabul edin yenildiniz kıskanmayın diyenlerin yerinde olmak istemezdim şu an
Binali Yıldırım komple il geneline itiraz etmiş
AKP; bir sonraki seçime kadar, Ağrı sonuçlarına da itiraz edecek sanırım
[video=youtube;V-dIXxDGUQ0]https://www.youtube.com/watch?v=V-dIXxDGUQ0&feature=youtu.be[/video]
Ya orda o kamera kaydı olmasaydı ??
Salak gibi seçimleri tartışıyoruz bizde cidden
Ya orda o kamera kaydı olmasaydı ??
Salak gibi seçimleri tartışıyoruz bizde cidden
ordaki itiraz süreci oldukça istikrarlı
sayılıyor bdp çıkıyor bi daha sayılıyor yine bdp çıkıyor hayırlısı olsun
13 kere itiraz etmişler zaten bir 13 kere daha ederler
ysk nın önü gene kalabalıklaşıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?