Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Antalya da oyların tekrar sayılması için yapılan başvuru malesef red edilmiş

Şu duygulardan kurtulduğunuz gün konuşalbilir, tartışılabilir bir ortam oluşacaktır
Yılardır mağdur edebiyatı yapmaktan , kendinizde inandınız mağdur olduğunuza
Kaç senedir iktidarsınız , neyin mağduriyeti hala anlayamadım ben

Son düzenleme:
CHP, Ankara'da 12 ilçede 246 sandıkta seçim kurullarına itirazda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, ilçe seçim kurullarına yapılan bu başvurunun 246 sandıkta 75 bin oya tekabül ettiğini açıkladı.

Günaydın, ''Bu oylar CHP'ye çıkacak demiyoruz, ancak hata olduğunu tespit ettik.Neyse hata, kimin hakkıysa ortaya çıksın istiyoruz '' dedi.

Günaydın, hangi ilçelerde kaç sandığa itiraz ettiklerini ise şöyle sıraladı:

Beypazarı 78 sandık

Yenimahalle 44 sandık

Mamak 28 sandık

Çankaya 27 sandık

Keçiören 28 sandık

Altındağ 18 sandık

Sincan 12 sandık

Polatlı 3 sandık

Etimesgut 3 sandık

Şereflikoçhisar 2 sandık

Ayaş 2 sandık

Pursaklar 1 sandık

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26133513.asp

Hala aşağı görme hala küçümseme.Bir kez daha anladım sizden ne köy olur ne kasaba.

Gelip yazdın seni ciddiye alıp bikaç soru sorduk hemen yan çizdin.Sonra neden aşağı görme neden küçümseme.
Öyle saça böyle tarak arkadasım bu kadar basit.
Sen mantıgınla kıvırmadan cevapla saygı da kusur etmeyiz .Ama böyle mesajlarla ıı ıhh çok zor

Antalya Muratpaşa ve Kepez belediyelerinin itirazlari kabul edilmedi. Büyükşehir için itiraz devam ediyormuş.

o mağduriyeti ben de anlayamıyorum
yani daha ne olsa mağdurlukları geçer acaba
o kadar yıldır hep mağdur hep mağdur üzücü tabi

Cevabım sayfalardır arada böyle gelip yırtık sayfadan cıkar gibi neyin itirazı olan oldu melihh basgaan aldıı nidaları atanlara kineye cevabımdı

Sonuc degısır ya da degısmez kı Mansur Yavasta bunu dedi sonuc degısır ya da degısmez halkın seçim sonuclarıyla ilgili içi rahat etsin yeter dedi.
Aynen bunu dıyoruz.Isterse oylar tersıne donup arayı daha da acsın İ.melih g. ama şeffaf olsun herşey.

Çorum'un Ortaköy ilçesine bağlı Aşdağul beldesinde geçersiz bir oyun sayılması ve bu oyun hangi partiden düşüleceğini İlçe Seçim Kurulu'nun karar verememesi üzerine belediye başkanlığı seçimleri iptal edildi.

AK PARTİ İTİRAZ ETTİ

AA muhabirinin İlçe Seçim Kurulu yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Aşdağul beldesinde 30 Mart'ta gerçekleştirilen seçimlerin ardından Ak Parti İl Başkanlığı'nın sonuca itirazı üzerine, belediye başkanlığı için kullanılan oylar sayıldı.

TUTANAK TUTULDU

Yapılan inceleme sonucunda, belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği için hazırlanan oy pusulalarının bulunduğu zarflardan birinin içerisinden, bir mahallenin muhtar adayının oy pusulasının çıktığı, sandık kurulunun da söz konusu durum hakkında tutanak tanzim ettiği belirlendi.

CHP BİR OY FARKLA KAZANMIŞTI

Belediye başkanlığı seçiminde, CHP adayı Dursun Uzunca'nın 596, AK Parti adayı Mehmet Çelik'in ise 595 oy aldığını göz önünde bulunduran seçim kurulu, geçersiz sayılması gereken oyun, hangi partiden düşüleceğinin tespit edilememesi üzerine, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Fatih Karaca başkanlığında toplantı yapıldı.

SEÇİMLER 1 HAZİRAN'DA TEKRARLANACAK

İtirazların da değerlendirildiği toplantıda, belediye başkanlığı seçimlerinin iptal edilmesine hükmeden kurul, Aşdağul beldesinde belediye başkanının belirlenmesi için seçimin 1 Haziran'da tekrarlanmasına hükmetti.

"SEÇİMLER İPTAL EDİLDİ"

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, itirazları üzerine İlçe Seçim Kurulu'nun, Aşdağul Beldesi'ndeki seçimleri iptal ettiğini söyledi.

Ceylan, Sungurlu'da belediye başkanlığı, İskilip ve Uğurludağ ilçelerinde ise il genel meclisi seçimi sonuçlarına da itiraz ettiklerini kaydetti.
http://www.haberler.com/2014-yerel-...aberi/?utm_source=facebook&utm_campaign=elite

Bu arada Ceylanpınarda seçim tekrari için başvuru rededildi.
Ceylanpınar tam bir savaş alani. :26::26:

Yazık şu memlekete ,
" ileri demokrasi " fazla ileri gitti...
Maduruz da mağduruz

o mağduriyeti ben de anlayamıyorum
yani daha ne olsa mağdurlukları geçer acaba
o kadar yıldır hep mağdur hep mağdur üzücü tabi

Bir şiirle başlayan mağduriyet, trafolara kedi girmesine kadar vardı
Oysa ki bu memlekette yaşı büyütülüp asılan fidanlar da var
Fışkiye de kırılmasaydı iyiydi

Son düzenleme:
Bir şiirle başlayan mağduriyet, trafolara kedi girmesine kadar vardı
Oysa ki bu memlekette yaşı büyütülüp asılan fidanlar da var
Fışiye de kırılmasaydı iyiydi
çok duygulandırdın beni kitty akşam akşam

Ağrı'da AKP'nin yaptığı 15. itiraz da kabul edilmiş.. Say keke say

egunal senin kuzenlerden bi haber varmı?

dün merkezdelerdi canım bugün işe gitmek zorundalardı akşam gerek olursa uğrarız dediler gerek yok demekki gitseler haber verirlerdi..
150 sandık tespit etmişler hiç yazılmayan ya da başka partiye yazılan o nedenle geçmemiz lazım dedi..toplam rakam veremiyormusun dedim toplam olarak bişey diyemem geleni tespit edip girdik zamanımız dar diye ama ciddi bir rakam vardı kesin geçmemiz lazım dedi..dün bütün gün ordaydı haber verir vermez gitmişti akşam geç saate kalmamış gelenler olunca..net birşey olmadığından bende yazmadım buraya..

biz niye seçim yapıyoruz oy kullanıyoruz ki
boşuna bence
şu hale bakın.insanlar artık devletin hiçbir kurumuna güvenemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…