Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Bilgi sahibi olmadan nasıl da fikirlerini bu kadar rahatlıkla soyleyebiliyor ınsanlar ben anlamıyorum.
Hanımefendi bahsettiğiniz şehir Kutahyanın simav ilçesi değil 1 sandıgında en az 500 seçmeni olan Ankara burası.Biraz çerçevyi geniş alsanız biraz düşünseniz inanın çok şey kaybetmezsiniz.

Ayrıca emsaller çok açık belli 15kez itiraz edip seçim tekrar edilebiliniyormuş değil mi ?

Adam dombra değil bildiğin İzmir fuardaki dönmedolap Ege güneşi Önce ülkücü sonra sol görüşlü sonra muhafazakar.Bunlara tıp dilinde ''RuzgarNerdenEserseus'' dıyoruz Çevremizde sayısı fazlasıyla var.İdeoloji fırıldak gibi döner değişir mi?Ben anlam veremiyorum.

Hayır oyların farkı bin civarı (tam net rakam söyleyemicem gerek yok zaten konumuz o değil) bu 'hiç' bişey değiştirmez zaten amaç cumhurbaşkanlığı seçimine kadar ortalığı karıştırmak ama umduklarını Allah'ın izniyle bulamıcaklar.

Bilmeyip te bu kadar ısrarla yanlışı direteni nadir görüyorum :)
Umulanın bulunup bulunamaması değil konu zaten fark 1000 falanda değil bu sayıyı bile bilmiyorsun ısrarla hayır oyle degıl boyle dıyorsun:)
Mümkünse bilmeden araştırmadan okumadan yazmayın.Sonra komık duruma düşüyorsunuz.
Ama işte öğretmen aşkım.Zaman mekan frketmeksizin bilmeyene birşeyler öğretmen isteğim...

Al bari şurayı incele de aradaki fark resmi olarak ne öğren.Sonra yaz ne yazacaksan..
http://secim2014.hurriyet.com.tr/il/ankara-6

pardon da Ankara gibi bir yerde başkente o oyun puanı bir puan kadar hanmefendi ve emsalleri akp itiazıyla başka yerlerde sayılmıştır bu bir, Ankara gibi büyük bir yerde bir sandıkta bile o kadar oy çıkabilir bu da iki. Akp nin saydırdığı yerlere bakın bir de kaç puan fark var. Adamlar Ağrı'da 15 kez sayıma inanmadı da seçimi iptal ettirdi be peki orada ne değişecek

Bilmiyo dejavu 1000 oyu artık onyüzbin baloncuk gibi mi görüyor nedir.Çok büyük bir makas zannediyor aradaki farkı.

Ahh ahhh ben sana her yerde cevap veriyorum hiçbirine cevap yazamıyorsun kaçımcı oldu bu ezbere konuşman ya biraz mantık diyoruz ama neredeee neden % 100 yapmıyormuşş Allah'ım ne denir bu duruma yaa. Öyle birşey zaten mümkün değil o kadar oyu nasıl yok edecekler hiç edecekler zaten sorun sandıktaki oyların ysk ya farklı yansımasında ne kadar farklı yansıtabilirler ki. Büyük seçim zaferi filan yok ortada canımm açık arayla filşan almadı yani arayı da fazla açamazdı dikkat çekeceğ için ve seçim iptaline gideceği için. Ancak bu kadar açabildi işte. Hadii canım hadii sen önce diğer başlıklarda sana yazdıklarıma cevap ver yaa. Haniii senin demene göreee oylar sayılmıştı da Gökçek 9.000 oy daha attırmıştı ne olduuu daha itirazlar bile kabul edilmedi ki bir de bıt bıtt yok her gazete yazıyor filan demiştin ne kadar ezbere konuşuyorsun biraz araştıma yap biraz ufkunu genişler birşetden haberin yok gelip burada yazmış olmak için yazıyorsun %100 oy aldığını gösterebilecek kadar hile yapabileceğini zanneden bir insana ne anlatabilirsin ki gerçii

Bilmiyo dejavu 1000 oyu artık onyüzbin baloncuk gibi mi görüyor nedir.Çok büyük bir makas zannediyor aradaki farkı.

Yok hayatım yok yanii kime konuşuyoruz ki düşünsene %100 yaparmış oyunu isteseymiş böyle birşey var mı yaa bunu diyen birie ne anlatabilirsin i böyle bir akıl tutulması olabilir mi. Aynı kişi oylar sayıldı Gökçek 9.000 daha oyunu arttırdı her gazete yazıyor diyordu yaa daha itirazlar kabul edilmedi sayım olmadı ki dedim bu sefer de ayy polemiğe giremicem dedi yaa cevap yok ben bu kişilere hep cevap verdim de cevap alamadım yanii ezbere konuşuyorlar araştırmak yok birşey yazıyorlar daha arada kaç oy olduğunu bile bilmeden aç bir bak kaç oy olduğunu da öyle yaz bari yaa bilemicem şimdi ne kadar olduğunu ama çok var ara diyor yaa bilmiyorsan neden konuşuyorsun diim ben burada birşey yazmadan önce bildiğim birşeyi bile tekrar araştırıyorum hayatımda bilmediğim konularda ahkam kesmedim. Olmayan şeyleri olmuş gibi söylemedim.

yeminlen bıktım günlerdir laf anlatmaktan yeminlen gına geldi yaaa

İsteseymiş oyları %100 yaparmış efsaneydı ama Buca da deniz aramakla hiçbiri yarışamaz Kesinlikle bılsem bıle önce mutlaka bır daha okuyarak saglamasını yapyorum yanlış bılgı vermeyeyım,yanlış bılgılendırıp yönlendırmeyeyım dıye ama sanırım herkes bızım gıbı hassas degıl bu konuda.Agza ne gelırse Allah ne verdıyse :))

Akp zafer kutluyor.tarih yazıyor....bu da tarihte tozlanan chp ye kapak oluyorchpnin mumu yatsıya kadar.başbakan olacak cumhurbaşkan

Akp zafer kutluyor.tarih yazıyor....bu da tarihte tozlanan chp ye kapak oluyorchpnin mumu yatsıya kadar.başbakan olacak cumhurbaşkan

bu işin sonu kötü biterse biz memleketine duyarlı insanlar olarak sizin kadar mutlu olamayacağız malesef... merak ediyorum acaba sizin tepkileriniz neler olacak türkiyenin yarısını büyük projesine eklettirmeye kalktığında... başaramayacak o ayrı... neyseki hala vatanı uğruna canını ortaya koyacak bi Türk gençliği var siz rahat edin diye onlar ölür sıkıntı olmaz nede olsa yollarımız güzelleşiyor bu sizin için daha önemli değil mi.. yazık bi hırs uğruna insanlara ettiğiniz laflara kendinizi düşürdüğünüz şu hallere bi bakın bi gün gelecek utanacaksınız yaptığınız seçimlerden ama önemli değil yollarımız güzel olsun diye yaptık biz nerden bilebilirdik dersiniz geçer hem bi tek ben oy vermedimya herkes verdi der çekilirsiniz kenara.. içiniz rahat edecekmi gerçekten merak ediyorum... ve hala dua ediyorum rabbime ne olur biz yanılıyor olalım biz yanılırsak onlar sevinir sevinsinler bizde mutlu olmayı biliriz başkalarının mutluluğuyla ama onlar yanılıyorsa ne olacak halimiz diye.. ben bir felsefe öğrencisiyim ve bölümümün bana kattığı en iyi şey hiç bişeye körü körüne bağlanılamayacağı.. şuanın gerçekliğinden bile şüphe duyabilirken verdiğiniz bir kararın doğruluğundan hiç bi zaman emin olamassınız olmamalısınız.. zihninizi bazı gerçeklere açık tutmalısınız başta eğer ortada bi şaibe var deniliyorsa sizde şüphe duymalısınız ki başkalarının hakkı yenmesin.. o kadar eminsinizki bu korkutuyor beni çünkü bu tavırlarınız bu insanların bu kadar kibirle dolmalarına sebep oluyor.. kibrin olduğu yerde insanlıktan bahsedilmez..
ve madem dinden bahsediliyor bu kadar... "Nisa / 36. …Şüphesiz Allah, kibirlenen ve övünen kimseyi sevmez."

rabbim gönül gözlerinizi açar bir gün umarım... ve size tavsiyem her duyduğunuza inanmayın ispat isteyin eğer veremiyorlarsa şüpheye düşün... ispatı olan bi durumdada yüzünüzü başka yöne çevirmek yerine fikirlerinizi değiştirmeyi deneyin bu kadar korkak olmayın ilk tükürüğünü yalayan sizler olmazsınız inanın bana..

eski bir akpli (sülalem hala öyle)​

Muharrem İnce: Ankara'da CHP'nin YSK'ya itirazı olmasına rağmen Melih'e mazbatayı verdiler, Yalova'da AKP YSK'ya henüz itiraz etmemesine rağmen itiraz edebilir diye CHP'li Belediye Başkanı VefaSalman a mazbatayı vermiyorlar! Bu mu sizin adaletiniz? Milli iradeye saygınız bu mu?
Yalova Adliyesi önünde tek başıma mazbatayı bekliyorum, Melih'e verdiniz, Vefa'nın mazbatasını istiyoruz ..

Kim takar YSK yi, itirazi Turkiye'de? Hersey erdogan'in iki dudagi arasinda.. O kimi isterse Adalet Bakanligi mazbatayi ona verir. bu daha iyi gunlerimiz..

Ankara lı değilim ama Ankaranın oylarının sayılmasından yanayım, bir sorun yok bence.
Melih gökçek kazandıysa zaten kazanacaktır, bir sorun yok.
Sorun; diyelim ki yeniden sayıldı, melih gökçek kazandı, o zaman bu işte
bir şaibe olmadığına ikna olacak mısınız, bence hayır.
yine çıkıp bunda da şaibe var diyeceksiniz, sonu yok yani.
Zaten düşününce de onda şaibe yapan, bunda neden yapmasın, bu işin sonu yok.
Ama sırf sizin gibi düşünen insanlar rahat etsin diye, sayılabilir, sorun yok, ama sonrası yine malum işte.

Bakin dun tamda yskya itiraz sonrasi Melih Gokcek ysk baskanini ziyaret etmis -eee ne var bunda dediginizi duyar gibiyim bu ayni Efkan Alanin Oylar sayilirlen ysk yi ziyaret etmesi disisleri bakaninin oy sayimi sirasinda sandik basinda olmasini dogal karsiladiginiz gibi bunu da dogal karsilarsiniz. Biz degil muhtari oy sayim yerine almak azayi bile sinifa yaklastrmadik farkli bisey olmasin algilanmasin kimse kimseyi etkilemesin diye.Bunlar insanin kafasinda koskoca soru isaretleri birakmaz mi?Bende bunlari anlatiyorum ama sizde kendi dusuncenizden farkli bir fikre acik olacaginizi dusunmuyorum.Yani dediginiz gibi degisen bisey olmayacak.

Son düzenleme:
cidden samimiyetle soruyorum, bu işin çözümü ne peki?
melih gökçeği sayım sırasında bağlamak lazım heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…