Herkes itiraz hakkını kullanabilir bu olağan bişey de Ankarada oraya itiraz et cevap red, buraya itiraz et yine cvp red. Ne umuyordu da ne buldu Mansur Yavaş acaba? Aradaki fark 50,60 olsa gam yemicem ama Bin 200 civarı rakam söyleniyo. Son çırpınışları M.Y'ın fazla çırpınmasın boğulur...
Bilgi sahibi olmadan nasıl da fikirlerini bu kadar rahatlıkla soyleyebiliyor ınsanlar ben anlamıyorum.
Hanımefendi bahsettiğiniz şehir Kutahyanın simav ilçesi değil 1 sandıgında en az 500 seçmeni olan Ankara burası.Biraz çerçevyi geniş alsanız biraz düşünseniz inanın çok şey kaybetmezsiniz.
Ayrıca emsaller çok açık belli 15kez itiraz edip seçim tekrar edilebiliniyormuş değil mi ?
Hayır oyların farkı bin civarı (tam net rakam söyleyemicem gerek yok zaten konumuz o değil) bu 'hiç' bişey değiştirmez zaten amaç cumhurbaşkanlığı seçimine kadar ortalığı karıştırmak ama umduklarını Allah'ın izniyle bulamıcaklar.
Herkes itiraz hakkını kullanabilir bu olağan bişey de Ankarada oraya itiraz et cevap red, buraya itiraz et yine cvp red. Ne umuyordu da ne buldu Mansur Yavaş acaba? Aradaki fark 50,60 olsa gam yemicem ama Bin 200 civarı rakam söyleniyo. Son çırpınışları M.Y'ın fazla çırpınmasın boğulur...
pardon da Ankara gibi bir yerde başkente o oyun puanı bir puan kadar hanmefendi ve emsalleri akp itiazıyla başka yerlerde sayılmıştır bu bir, Ankara gibi büyük bir yerde bir sandıkta bile o kadar oy çıkabilir bu da iki. Akp nin saydırdığı yerlere bakın bir de kaç puan fark var. Adamlar Ağrı'da 15 kez sayıma inanmadı da seçimi iptal ettirdi be peki orada ne değişecek
hakikaten çok komiksiniz yaaa..
madem herşey başbakanın elinde neden kendi oylarını % 100 yapmıyor .
bk başkalarını suçlayarak aklamaya çalışmayın .
gerçekten size bu seçim kapak oldu ama nafile ,boş beleş işlerle uğraşın bakalım .
seçim öncesi bbin türlü şey söylediniz ,başbakana hakaret ettiniz ,mansur kazanıcak dediniz .
boşa gitti bütün çabalarınız ,çünkü bu ülkede boş konuşmak yerine iş yapan insanlar var ve çatlasanız da patlasanız da bu insanlar da hizmetinin karşılığını alıyor .
isterse seçim on kere iptal edilsin yine melih kazanacak.
nasıl ak parti büyük bir seçim zaferiyle kazandıysa ankaranın durumu da budur.
bakıyorum da bahanelerin arkasına sığınmaktan ,başkalarını suçlamaktan başka icraatınız yok ..
Başbakan söylediğiniz gibi bir adam olsaydı mansur yavaş tek oy alamazdı istediği gibi at koştururdu.
ama öyle hak yiyen bir adam olmadığı için hakkındaki bütün iftiralara rağmen asla ahlakından taviz vermiyor.
bir chp zihniyeti bunları yaşasaydı ülkede sıkı yönetim ilan ederdi be...
sanki chp dönemini yaşamadı bu millet..
ankarada da melihe verdiğim için içim rahat ,chp zihniyetinden hiçbirşey olmayacağı bu seçimde de belli oldu ,bu tavırlardan ,iftiralardan bahanelerden ..
türkiyede chp dönemi bitmiştir geçmiş ola ,zaten ak partiyle bitmişti de ,yeniden türeyebilir mi umudu taşıyanlara da büyük bir cevap oldu bu seçim
Bilmiyo dejavu1000 oyu artık onyüzbin baloncuk gibi mi görüyor nedir.Çok büyük bir makas zannediyor aradaki farkı.
Yok hayatım yok yanii kime konuşuyoruz ki düşünsene %100 yaparmış oyunu isteseymiş böyle birşey var mı yaa bunu diyen birie ne anlatabilirsin i böyle bir akıl tutulması olabilir mi. Aynı kişi oylar sayıldı Gökçek 9.000 daha oyunu arttırdı her gazete yazıyor diyordu yaa daha itirazlar kabul edilmedi sayım olmadı ki dedim bu sefer de ayy polemiğe giremicem dedi yaa cevap yok ben bu kişilere hep cevap verdim de cevap alamadım yanii ezbere konuşuyorlar araştırmak yok birşey yazıyorlar daha arada kaç oy olduğunu bile bilmeden aç bir bak kaç oy olduğunu da öyle yaz bari yaa bilemicem şimdi ne kadar olduğunu ama çok var ara diyor yaa bilmiyorsan neden konuşuyorsun diim ben burada birşey yazmadan önce bildiğim birşeyi bile tekrar araştırıyorum hayatımda bilmediğim konularda ahkam kesmedim. Olmayan şeyleri olmuş gibi söylemedim.
Akp zafer kutluyor.tarih yazıyor....bu da tarihte tozlanan chp ye kapak oluyorchpnin mumu yatsıya kadar.başbakan olacak cumhurbaşkan
Muharrem İnce: Ankara'da CHP'nin YSK'ya itirazı olmasına rağmen Melih'e mazbatayı verdiler, Yalova'da AKP YSK'ya henüz itiraz etmemesine rağmen itiraz edebilir diye CHP'li Belediye Başkanı VefaSalman a mazbatayı vermiyorlar! Bu mu sizin adaletiniz? Milli iradeye saygınız bu mu?
Yalova Adliyesi önünde tek başıma mazbatayı bekliyorum, Melih'e verdiniz, Vefa'nın mazbatasını istiyoruz ..
Akp zafer kutluyor.tarih yazıyor....bu da tarihte tozlanan chp ye kapak oluyorchpnin mumu yatsıya kadar.başbakan olacak cumhurbaşkan
Tamam tamam 23 Nisan'da seni İlçe Encümeni makam koltuguna oturtucaz tamam.
Bakin dun tamda yskya itiraz sonrasi Melih Gokcek ysk baskanini ziyaret etmis -eee ne var bunda dediginizi duyar gibiyim bu ayni Efkan Alanin Oylar sayilirlen ysk yi ziyaret etmesi disisleri bakaninin oy sayimi sirasinda sandik basinda olmasini dogal karsiladiginiz gibi bunu da dogal karsilarsiniz. Biz degil muhtari oy sayim yerine almak azayi bile sinifa yaklastrmadik farkli bisey olmasin algilanmasin kimse kimseyi etkilemesin diye.Bunlar insanin kafasinda koskoca soru isaretleri birakmaz mi?Bende bunlari anlatiyorum ama sizde kendi dusuncenizden farkli bir fikre acik olacaginizi dusunmuyorum.Yani dediginiz gibi degisen bisey olmayacak.Ankara lı değilim ama Ankaranın oylarının sayılmasından yanayım, bir sorun yok bence.Melih gökçek kazandıysa zaten kazanacaktır, bir sorun yok.Sorun; diyelim ki yeniden sayıldı, melih gökçek kazandı, o zaman bu iştebir şaibe olmadığına ikna olacak mısınız, bence hayır.yine çıkıp bunda da şaibe var diyeceksiniz, sonu yok yani.Zaten düşününce de onda şaibe yapan, bunda neden yapmasın, bu işin sonu yok.Ama sırf sizin gibi düşünen insanlar rahat etsin diye, sayılabilir, sorun yok, ama sonrası yine malum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?