Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Keçiörenden gelen oylar onaylanmış chpye 17.000 oy girişi olmuş ysknın önünde coşku olduğu söyleniyor baya da kalabalıkmış

keciorenden o kadar cıktıysa yenimahalle ve cankayayı düşünemiyorum şimdi baktım bizim oylarda sisteme girilmemiş

odtüde 50 kişilik bir ekip tutanaklarla ysk verilerini karşılaştırıyor

ysk nın önü şuan cok kalabalıkmış Ankara oylarına sahip çıkıyor

ankara direniyo ama istanbulda hareketlilik cok az

Allah büyük.Görüyor.İnşallah diyorum.Bu adam etiyle tırnagıyla savasıyor.

Etle tırnakla olmuyor o işler ,
Mühür çalmak, oy satmak, oy pusulası değiştirmekle oluyor,
Birde karanlık lazım tabi, mum ışığında daha romantikk oluyor

Antalya'da CHP, il genelinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kullanılan oyların tamamının yeniden sayımı için 19 ilçenin ilçe seçim kurulları ve İl Seçim Kurulu'na yarın itiraz edecek.

durumlar nasıl kızlar. yeni gelişme var mı. twitterda yeni haber var mı.

Etle tırnakla olmuyor o işler ,
Mühür çalmak, oy satmak, oy pusulası değiştirmekle oluyor,
Birde karanlık lazım tabi, mum ışığında daha romantikk oluyor

İşin o kısmını geçtik artık malesef hem ne dersek diyelim anamızın ak sütü gibi aldk diyenler var hala.
O yuzden öyle olmazsa böyle olur diyerek hareket etmek lazım.

durumlar nasıl kızlar. yeni gelişme var mı. twitterda yeni haber var mı.

şuan yeni bir haber yok hala tutanaklar toplanıyo Ankarada ancak İstanbul bırakmış sarıgül bu bizim yeterli oydur falan diye tweet atıyo

Mansur yavaş ysk onundeki vine videosunu paylaşmış biraz önce.Belkide 48 saati geçkin süredir uyumuyor.Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

Melih Gökçeğin oğlu ysk binasına girerken görülmüş.
Korku dağları mı var ne

İstanbul da Aylin Kotil de mücadele etmeye çalışıyor Üsküdar içinde yarın itiraz edilecekmiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…