Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Yalnız Mansur Yavaş kazanırsa yavaş yavaş geliyorum demişti ya hakkını verdi bu kadar yavaş ilerlermi herşey

Kızlar konuyu takipteyim inşallah iyi haberler alırız.

inanamıyorum inanamıyorum bu okulun ki bile girilmemiş

Şayet ki alırsa Mansur Yavaş cidden tırnaklarıyla kazıya kazıya alır.Chp genel Baskanlıgına da yazıklar olsun.Bunu da burdan soyleyeyım.

Şayet ki alırsa Mansur Yavaş cidden tırnaklarıyla kazıya kazıya alır.Chp genel Baskanlıgına da yazıklar olsun.Bunu da burdan soyleyeyım.

Severdim zaten şimdi bu duruşu ve çabası ile bambaşka bir yere sahip oldu yüreğimde..
Ankara böyle bir başkanı hakkediyor...

ya bişey sorcam heryerde üç zarftan bahsediliyor kocaelide iki zarf verdiler bize birine muhtar adayının kağıdını diğerine verdikleri diğer üç pusulayı koymuş olduk var mı bi çelişki bu durumda?

Keçiörenden gelen oylar onaylanmış chpye 17.000 oy girişi olmuş ysknın önünde coşku olduğu söyleniyor baya da kalabalıkmış

Son düzenleme:
yeni gelişme var mı kızlar tanıdıklarınızdan. chp kriz masası çalışıyor fotoğraflarını gördüm. ben ankarada değilim ama takip ediyorum olanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…