Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

egunal duyduklarını bızımlede paylaş benım begenı hakkım bitmiş ya üff

tamam canım bilgilenririm mutlaka..

İnşallah bunca çabalar boşa çıkmaz Mansur Yavaşı da duruşundan ve çabasından dolayı tebrik ediyorum

valla çok saygı duyuyorum mansur yavaş a sağlam bir duruş sergiledi çünkü karşısındakini iyi tanıyor neler yapabileceğinin farkında o nedenle akşamdan beri uyarılarda bulunuyor...

sağol canım...
sende epey yorulmuşsundur kolaymı sabaha kadar oyların bekçiliğini yapmak..
twitter çok önemli şu an bilgi akışında arada asılsız haberlerde illaki vardır..
genele baktığımızda oylarımız hiç olmuş
çankayadaki o 250 sandık sonucu değiştirmeye yeter zaten...

bilinenlere itiraz edildi, benim merak ettiğim farkedilmeyen tutanak, sandıklar olmuş mudur

hakkımızı aramazsak sonuç öylece kalacak..

Acaba biz elektronik seçim sistemine ne zaman geçeriz

parmak iziyle oy kullanılsa mesela demi.. 10 numara olurdu he.. eh neticede artık herşey dokunmatik bide oy için dokunuverirdik zaten başkaları adına oy kullanmakta mümkün şu sistemle ablamın kimliğini alıp gitsem kimse sende kimsin bu sen değilsin demez..

Ben bu dediğini dün yaşadım.Köyde görevliydim.Köylüler genelde bedenen çalıştıkları için çabuk yaşlanıyorlar.Daha dogrusu çabuk çöküyorlar öyle daha yaşlı görünüyorlar.87 dogumlu bir bayan geldi.Dogum tarıhıne baktım yüzüne baktım inanamadım.En az 35 gösteriyodu.Parti temsilcilerine sordum köyden oldukları ıcın herkesı tanıyorlar evet hocam o falan dediler ama başka yerde olsa şüpheye kesin düşerdim ben.

onda şaibe yapmak daha kolay ama

Onunda farklı uygulamaları var benim yakındığım oyların hızlı sayılmasının sağlanması daha çok.
Bir doğru dürüst seçim yapmayı bile beceremiyoruz sadece şaibe açısından demiyorum oy kullanıyorsun birde kullandığın oyun peşinden sabahlara kadar koşturuyorsun, 9 kişi öldü 500 e yakın yaralı var bu ülke de niye bir tane doğru dürüst kurum yok seçim yada demokrasi bu değil benim bildiğim

Son düzenleme:
Gece 4 te Seyranbağlarında çekilmiş :26::26::26:

Son düzenleme:

Bu konuda nasıl kötü hissediyorum kendimi anlatamam...
Sadece birilerini haberdar ediyorum kuzenler vs.. zaten onlar gittiler ben neden gidemiyorum eşi akp li olan bir kadınım evde verdiğim savaşı tahmin edersin sanırım.Küsüs zaten oy vermemişim diye trip atıyor bana çok ta umrumda

bu oy sistemine yönelik bi sürü alternatif tartışıldı ama elektronikte hile yapma imkanı daha yüksek olduğu için vazgeçildi diye hatırlıyorum
yani tatrtışma programında izlemiştim buna yönelik birşey

yoksa kimse memnun değil zaten
keşke kısa sürede en doğru şekilde sonuçlanabilse

Keşke herşey adil olsaydı da bizde kazanan M.Gökçek olsa bile alkışlayıp tebrik etseydik.
Ama olanlar ortada!
Ayrıca mitingleri görmüyor musunuz? Çamur atıyorsunuz diyenlere,
İzmir Gündoğdu'daki kalabalığı hatırlıyor musunuz?
Hani şu kordona biz İzmirlilerin alınmadığı miting?!
Biz cevap olarak sandıkta toplanıp gereken cevabı verdik.
Dilerim ki darısı Ankara'nın başına olur.

ANKARA CHP nin 6000 oy itirazını YSK kabul etti keçiören sandıkları yeniden sayılacak"

İstanbul ile ilgilide bir sürü bilgi geliyor neden Sarıgül oyların peşine düşmüyor seçimi kazanmayabilir ama bir çaba görmek istiyor insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…