egunal duyduklarını bızımlede paylaşbenım begenı hakkım bitmiş ya üff
İnşallah bunca çabalar boşa çıkmaz Mansur Yavaşı da duruşundan ve çabasından dolayı tebrik ediyorum
Valla sabah 5 bucukta eve geldim neredeyse 24 saat seçim yerindeydim ama uyandım 10 bucukta halada uyuyamıyorum sersem gibiyim.Cümlelerim bile düşükGeçmiş olsun canım bu arada.
Dünkü seçimden sonra artık twitter'a çok itibar etmiyorum ama Mansur Yavaş'ın facebook hesabında şu yazılı
Bugün yoğun bir şekilde seçimde meydana gelen usulsüzlükleri inceliyor ve itirazlarımızı hazırlıyoruz. Yarın 15:00'da YSK'ya sunacağız.
Sizler de beyanlarınızı maille ihbarankara@gmail.com,telefonla 2074027,faxla 2074022 veya formla http://......./1gHnX8M iletebilirsiniz.
Birleşe birleşe kazandık fakat çeşitli oyunlarla irademizin önü kesilmeye çalışılıyor. Birleşe birleşe sahip çıkalım. #AnkaraSandıkİhbarı
Bu arada fark 26bine inmiş ve Cankayada açılmayan 250 üstünde sandık varmıs.
Herşeyin hayırlısı keşke hilesiz hurdasız alabilseyi Gökçek bizde o meşhur '' milli irade'' diyebilseydik.İsterdim.Hemde çok.
Muğla’nın Dalaman ve Köyceğiz ilçelerinde yapılan itirazlar ve tekrar yapılan sayımlar sonucu belediye başkanlıkları AKP’den CHP’ye geçti.
Köyceğiz’de CHP’den mevcut Belediye Başkanı Salih Erbay ile AKP’den Belediye Başkan Adayı Kamil Ceylan oldu. Dün gerçekleştirilen yerel seçimler sonucunda AKP’li Kamil Ceylan’ın 10 oy farkla önde olduğu açıklandı. Bunun üzerine CHP bu duruma itirazda bulundu. Yeniden yapılan sayım sonrası CHP’li Salih Erbay’ın 4 oy farkla başkanlığı kazandığı açıklandı. Salih Erbay’ın 10 bin 217 oyuna karşılık, Kamil Ceylan’ın 10 bin 213 oy aldığı belirtildi. AKP’nin sayıma itiraz edeceği öğrenildi.
Dalaman’da ise; MHP’li mevcut Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, AKP’li Süleyman Camuzcuoğlu ve CHP’li Muhammet Şaşmaz arasında geçen seçim mücadelesinde ilk yapılan açıklamaya göre; AKP’li Süleyman Camuzcuoğlu’nun 8 oy farkla seçimi kazandığı, CHP’li Muhammet Şaşmaz’ın ikinci, MHP’li Sedat Yılmaz ise 220 oy farkla üçüncü sırada yer aldığı açıklandı.
CHP’liler yapılan sayıma itiraz etti. Tekrar yapılan sayımda CHP’li Muhammet Şaşmaz’ın 7 bin 294 oy ile seçimi kazandığı, AKP’li Süleyman Camuzcuoğlu’nun 7 bin 282 oy aldığı, MHP’li Sedat Yılmaz’ın 7 bin 210 oy ile seçimi kaybettiği açıklandı. Dalaman’da da AKP ve MHP’nin sayıma itiraz edebileceği kaydedildi.
Dün gerginliğin yaşandığı Yatağan İlçesi’nde seçimi, tekrar yapılan sayımın ardından CHP’li Hasan Haşmet Işık’ın kazandığı bildirildi.
http://telgrafhane.org/itirazlar-sonuc-verdi-chp-o-belediyeleri-aldi/
Acaba biz elektronik seçim sistemine ne zaman geçeriz
Acaba biz elektronik seçim sistemine ne zaman geçeriz
parmak iziyle oy kullanılsa mesela demi.. 10 numara olurdu he.. eh neticede artık herşey dokunmatik bide oy için dokunuverirdikzaten başkaları adına oy kullanmakta mümkün şu sistemle ablamın kimliğini alıp gitsem kimse sende kimsin bu sen değilsin demez..
onda şaibe yapmak daha kolay ama
Arkadaşlar ankarada olanlar chp genel merkeze gitse? pclerinizi de alıp, ucundan kıyısından destek olsak? twiterdaki çağrıdan sonra ankaralı arkadaşlarımı haberdar ettim, hoş zaten haberleri varmıi..Kendiniz gidemiyorsanız bile eşinizi dostunuzu haberdar edin, destek olalım hep beraber.
Buradan elimden bişey gelmiyor kahroluyorum. Eğer bu itirazlar yerini bulacaksa nolur elimizden geleni yapalım...
Onunda farklı uygulamaları var benim yakındığım oyların hızlı sayılmasının sağlanması daha çok.
Bir doğru dürüst seçim yapmayı bile beceremiyoruz sadece şaibe açısından demiyorum oy kullanıyorsun birde kullandığın oyun peşinden sabahlara kadar koşturuyorsun, 9 kişi öldü 500 e yakın yaralı var bu ülke de niye bir tane doğru dürüst kurum yok seçim yada demokrasi bu değil benim bildiğim
ANKARA CHP nin 6000 oy itirazını YSK kabul etti keçiören sandıkları yeniden sayılacak"
İstanbul ile ilgilide bir sürü bilgi geliyor neden Sarıgül oyların peşine düşmüyor seçimi kazanmayabilir ama bir çaba görmek istiyor insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?