- 19 Haziran 2011
- 50
- 7
- 88
- Konu Sahibi Geronimo92
-
Şu yorumlar saçma uzun bir zamandan sonra girip sana gulucuk koyması dahi gösteriyor ki hoşlanıyor.ama bu hoşlanır senin onun yazmam gerektigin anlamına gelmez biraz bekle gelecektir o
bence sadece senin ilgin onun hoşuna gitmiş ,hoşlansa hep görüşmek isterdi bu anladığım kadarıyla boş kalıp canı sıkıldığında sana ulaşıyor,sen adım atıcağın kadar atmışsın artık bekle bişeyler olmasını istyiorsa o gelsin yoksa bi ilişkiye başlaanız bile hep kafana kakar,sen istedin sen koştun peşimden diye
Sonuc ne oldu
Sevindim bu sekilde heyecanli mutlu olmana umarim güzel bir birliktelik yasarsinFanaa92 hesabını şifremi unuttuğum için açıp ordan yazmıştım şimdi şifremi bulabildiğim için asıl hesabımdan yazıyorum.
Cuma günü buluşup bi kitap söyleşisine gittik, söyleşiden önce birlikte yemek yedik. Bana karşı çok nazikti, çok hoş sohbet etti, yan yana otururken bile konuşurken hep bana bakarak konuşuyodu, yürüyen merdivenlerde inip çıkarken önde durup arkasına dönüp bana bakıp sohbet ederek indi merdivenlerden. Ben onunla ilk tanıştığımız günü tam hatırlamıyodum o hatırladı, bana da sen hatırlamazsın tabi gibisinden ufak bi trip attı :) söyleşi akşam 10a doğru bitti eve giderken Yenikapı ya kadar birlikte gittik o Fatihte oturuyo ben Bahçelievler de. Beni eve bırakmayı teklif etti bayaa da ısrar etti ama ertesi sabah 24 saatlik bi nöbeti olduğu için ben gelmesini istemedim, bak otobüsten indiğin yer karanlık falan mı rahat gidebilecek misin falan diye de sordu bu kadar düşünceli olması çok hoşuma gitti. Mesajlaşırken hala böyle sadece ifade koymakla yetinip beni sinir ediyo, fazla mesajlaşmıyo. Ama yüz yüzeyken hiç öyle değil. Yüz yüzeyken sanırım o da benden hoşlanıyo diye hissettim, ama mesajlaşırken farklı, belki de fazla mesajlaşmayı sevmiyodur. O yüzden onu mesajlarına göre değil yüz yüze görüştüğümüz haliyle değerlendiricem :))
Sevindim bu sekilde heyecanli mutlu olmana umarim güzel bir birliktelik yasarsin
Bende sizin ne olucaginizla ilgili pek emin degilim :)) bana kalirsa gizemli bir tip ben sklırım belli belirsiz iliskilerden sen onu yuz yuze ki haliyle degerlendireceginden söz etmistin sana tavsiyem kendini kaptirmadan anın tadini cikarman. Sonu hayal kirikligi olmasin bideÇok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ama ben hala ne olucağımız konusunda emin değilim :)) dediğim gibi yüz yüze çok iyi, buluştuktan 2 gün sonra mesajlaştık bi, ben daha önce senin nasıl biri olduğunu çözemiyorum falan demiştim, yavaş yavaş çözüyorum dedim ona mesajlaşırken. Anlat o zaman dedi, yüz yüze mi anlatsam mesajla mı anlatsam ondan emin diilim yazdım yüz yüze dedi hemen, ya da telefonla istersen arıym seni falan dedi ben telefonla konuşmayı pek sevmiyorum dedim. O günden beri kaç gündür hiç konuşmadık daha, sosyal medyada ne paylaşım yapsam beğeniyo hatta bana ordan yorum yapıyo ama kesinlikle bana mesaj atmıyor
Bende sizin ne olucaginizla ilgili pek emin degilim :)) bana kalirsa gizemli bir tip ben sklırım belli belirsiz iliskilerden sen onu yuz yuze ki haliyle degerlendireceginden söz etmistin sana tavsiyem kendini kaptirmadan anın tadini cikarman. Sonu hayal kirikligi olmasin bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?