Adım atmak mı beklemek mi??

Malesef bu işin çıkar yolu yok galiba ilk konuşmaya başladığımızda anlatmıştı bana kız arkadaşıyla bazı konularda görüşleri farklı olduğu için ayrıldığını. Dün konuşurken bunun konusu açıldı. Hala seviyo musun dedim, evet ama şiddetini eskisi kadar hissetmiyorum dedi. Bu aralar yine konuşmaya başlamışlar, kararsız geri dönüp dönmeme konusunda. Konuşmalarımız oraya meylediyo, karşı taraftan daha güçlü bi istek var ama ben de artık bazı şeyler için çok yorgun olduğumu hissediyorum falan dedi. Bana artık aradan çekilmek düşer. Kendisinin vermesi gereken bi karar, ben araya girip kararını etkilemeye çalışamam. Malesef bu hikaye de böyle biter. Zaten 1 2 ay sonra Bolu ya gidicekti, orda görev yapıcak. O tarihe kadar sadece arkadaş gibi o yazdıkça konuşurum. İçimde saklı bişey kalmasın diye de o giderken ondan hoşlandığım için görüştüğümü söylemeyi düşünüyorum, kalmasın içimde. Ama kimbilir o zamana kadar eski sevgilisine geri dönerse onu da yapmam. Böylece kapatırım bu defteri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…