- Emoji Skoru
- 10.602
- Puanlar
- 208
İş için geri döndü mü peki ?Boş yere sevgilisi var mı diye sorduğumla kaldım…
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş için geri döndü mü peki ?Boş yere sevgilisi var mı diye sorduğumla kaldım…
Ona bile yazmıyor.İş için geri döndü mü peki ?
Aa yuh artık bu kadarı da pesOna bile yazmıyor.
Gören üstüne atlayan takıntılı hayranıyım sanar acaip ya inş ben abartıyorumdurAa yuh artık bu kadarı da pes
Belki kolu kopmuştur yoksa yazardı ahsjssndnfOna bile yazmıyor.
Peki öncesinde iş ile ilgili gönderdiğiniz maillere hızlıca dönüyor muydu? İlk defa mi yazismaniza cevabı gecikti?Gören üstüne atlayan takıntılı hayranıyım sanar acaip ya inş ben abartıyorumdur
Evet normalde hemen yazardı, iki ayrı yazısma var ilkine hızlı dönerdi. İkincisine gecikmeleri olurdu. Şu an ilkine hiç yazmadı(geri bildirim maili normalde) ikinciye de başkası üzerinden yazdıPeki öncesinde iş ile ilgili gönderdiğiniz maillere hızlıca dönüyor muydu? İlk defa mi yazismaniza cevabı gecikti?
Herkes herkesi beğenebilir, bu normal bir durum. Onun da memleket meselesi haline getireceğini sanmıyorum.Gören üstüne atlayan takıntılı hayranıyım sanar acaip ya inş ben abartıyorumdur
Yok adam tuhaf bu kadar da değilGören üstüne atlayan takıntılı hayranıyım sanar acaip ya inş ben abartıyorumdur
A aaa o kadar da değil ya. Biri mi öldü kaza mı geçirdi falan diyeceğim de tam sizin mesajın üzerine öyle bir zamanlama ancak filmlerde olur. İşle ilgili attığınız maile her zaman dönüyordu demişsiniz ama anladığım bir nevi raporlama maili, tamam aldım gördüm demese de işler yürüyor mu? Yoksa geribildirim şart mı? Değişik.Ona bile yazmıyor.
bence düşünüp kendini kötü hissetme. o an öğrenmek istiyordun açık açık yazmadı da cevap yazmayarak belli etti bu kadar. yakasına yapışmadın sonuçta abartılacak bir şey yok.Boş yere sevgilisi var mı diye sorduğumla kaldım…
X)Tekrar tekrar okuyorum aslında sevgilisi olmayadabilir mi?
Hiç sevgililer günü muhabbeti yok ki burda
Güzel bir cumartesi var
Yok dün yine iş vardı ama bu sefer ben gitmedim başkası baktı yerime.(normalde cumartesi çalışmıyoruz) arayıp yazmış yeni görüyorum tabi tamamen işle alakalı.Gece gece aklıma geldi var mı bi haber
Konu sahibinin aşık olduğunu sanmıyorum neden rezil olsun ki ne dedi de rezil oldu? Adam hoşlandı diyen olmadı ki siz doğru konuyu okuduğunuzdan emin misinizHssjsshs daha komik bi şey okumadım siz iyi misiniz yaadam iki güldü espri yaptı diye hemen kafada neler kurmuşsunuz buradakilerde anlamadım pembe dizide mi yasıyor dhsjjs adamın ilgisi olsa coktan belli ederdi. Rezil oldugunuzla kalmişsiniz. İki gülüp espri yapan insana asık oluyosunuz
Abartmayalım ya bu kadar abartılcak bir konu değil adam naptı da yatacak yeri yokO ortağı olacak adamın yatacak yeri yok. Onun sözleri yüzünden sizin aklınıza girdi bu olay, yoksa hiç kalkışmayacaktınız. Bu adam eğlence çıksın diye yapmadıysa ben de bir şey bilmiyorum. Bence hiç güvenilir bir insan değil, iş konusunda da dikkatli olmanızı öneririm eğer güven önemliyse.
Abartmayalım ya bu kadar abartılcak bir konu değil adam naptı da yatacak yeri yok