• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım atmalı mıyım?

Yok adam resmen ghostladı beni yani
Sizi üzmek istemem ama adamda hiçbir ışık yoktu zaten. Siz birtakım küçük davranışları kendinizce yanlış yorumladınız.

Buraya yazıyorum. Bir erkek istiyorsa beklemez. Erkekler bizim gibi değil, davranışları karmaşık değil durtusel. Bir şeyi istiyorsa gidip almaya çalışır. Taktik maktik anlayacak kapasiteleri yok.

Eğer bir erkek belirgin şekilde size yürüyorsa, bekleyin gelecektir
Yürümüyorsa adama duble asfaltt yol dökmeye çalışmayın, gelmeyecek çünkü gelmek istemiyor. Simple. Okey?

Sizi üzmek istemem ama adamda hiçbir ışık yoktu zaten. Siz birtakım küçük davranışları kendinizce yanlış yorumladınız.

Buraya yazıyorum. Bir erkek istiyorsa beklemez. Erkekler bizim gibi değil, davranışları karmaşık değil durtusel. Bir şeyi istiyorsa gidip almaya çalışır. Taktik maktik anlayacak kapasiteleri yok.

Yürümüyorsa adama duble asfaltt yol dökmeye çalışmayın, gelmeyecek çünkü gelmek istemiyor. Simple. Okey?
Işık yoktu ama ben şansımı denemek istedim adım atarak. Hiç yapmadığım bir şeydi, pişman değilim🙈

Yok adam resmen ghostladı beni yani
Gostlama falan yok aslında muahbbette. Adam öyle saf bir tip değil belli. Siz açık teklif yapmadınız, öylesine yazar gibi kapı açtınız. O da farkında. direkt sevgili iması yaptı, kapıdan girmeyeceğinin sinyalini ilk mesajda verdi. Sonrasında yazdığınız adam için bir soru bile değil, durum değerlendirmesi. Üstüne bir şey yazmaya gerek duymamış. Belli ki iş dışında özel hayatına da çok girmek istemiyor iş ortamından yazıştığı biriyle.

Amaaannn erkek isterse beklemez yazılmış çokça ama onlar da birer prenses. Işık görmeden, cesaret almadan adım atacak şey yok çoğunda. Gençliğimde çok duydum hep seni sevdim ama söyleyemedimleri… neyse her genç kızın başına gelen bir şey bu, tecrübe oldu önünüzdeki maçlardan devam 🙏

Hayır işi sorucam soramıyorum ,bilerek üst üste aradigimi falan mı düşünür diye tribe girdim, Mailime de cevap vermedi :halay:
Yanlış ata oynadık
Hayatında hiç yürüyen olmadı galiba garibana 😂 alışık olmadığından gözünde mi büyüttü acaba

Hayır işi sorucam soramıyorum ,bilerek üst üste aradigimi falan mı düşünür diye tribe girdim, Mailime de cevap vermedi :halay:
Yanlış ata oynadık
Aşk olmadı bari işi batırmasaydın 🤣

Öyle de bir taktik bilirler ki suya götürüp susuz getirirler tilki yanlarında staj yapar şeytana pabucunun tekini aratırlar ohooo

Goril olsaydı el hareketleriyle dişi sevgilisini gösterirdi bak çiftim var diye.

Sevgilisi varsa şuan haftasonu düz cevap verebilirdi sana. Bu kadar kadını çelişkiye düşürdü.

Yaptığı salaklık ve saygısızlık.
bu adam konu sahibine yürümediği için ne bir açıklama yapmak ne de hızlıca cevap vermek zorunda değil

Lütfen birbirinizi doldurmayın

Burda yürüyen ve şansını deneyen konu sahibi
Risk alan da kendisi
Bir adama yürüdüğünüzde sevgilisi olması, cevap yazmaması, ghostlaması gibi durumları da göze almış olursunuz
O yüzden adamlara adım atmayın diyoruz
Adamın hiçbir suçu ve borcu yok

bu adam konu sahibine yürümediği için ne bir açıklama yapmak ne de hızlıca cevap vermek zorunda değil

Lütfen birbirinizi doldurmayın

Burda yürüyen ve şansını deneyen konu sahibi
Risk alan da kendisi
Bir adama yürüdüğünüzde sevgilisi olması, cevap yazmaması, ghostlaması gibi durumları da göze almış olursunuz
O yüzden adamlara adım atmayın diyoruz
Adamın hiçbir suçu ve borcu yok
Sevgilisi varsa da insan gibi yazsın ENIGMA ile şifre cozdurecek kıvamda olmasın yani. Ondan kızıyorum ben. Bugünü sevgilimle planlamistim ama iş çıktı blabla yazmak çok zor değil gevşek gevşek mesaj yazacagina düzgünce yazsaydi

Sevgilisi varsa da insan gibi yazsın ENIGMA ile şifre cozdurecek kıvamda olmasın yani. Ondan kızıyorum ben. Bugünü sevgilimle planlamistim ama iş çıktı blabla yazmak çok zor değil gevşek gevşek mesaj yazacagina düzgünce yazsaydi
Konu sahibinin son mesajı bu;
“ kız arkadaşınız mı var bir de böyle bir günde çağırdım iyice suçlu hissettim
İşler de yoğun yandınız”

Buna cevap vermeye gerek duymamış ki adam. Zaten o taraklarda bezi yok. Hiç o kafada değil belli.

Siz anlıyorum
Ama karşı tarafa açık iletişim dersi verecek değiliz
Biz karşı tarafı düzeltemeyiz, kendimizi düzeltebiliriz

Bir erkeğe adım atmak da bu risklerin hepsini almak demektir

Bir de kimse müşterisine sevgilim var ya da yok demek zorunda değil
Konu sahibinin “sevgiliniz mi vardı” diyerek bile haddini aştığını düşünmüş, cevap bile vermemiş

Bana da müşterim “sevgiliniz mi vardı” dese cevap vermem
“Ona ne ki, hadsiz” diye düşünürüm

Özel hayatımızla ilgili, hele de bir müşteriye, bilgi vermek zorunda değiliz
Var, ya da yok, ya da fuckbuddylerim var, Allah Allah sadece beni ilgilendirir
Her benden hoşlanana açıklama mı yapayım

Siz anlıyorum
Ama karşı tarafa açık iletişim dersi verecek değiliz
Biz karşı tarafı düzeltemeyiz, kendimizi düzeltebiliriz

Bir erkeğe adım atmak da bu risklerin hepsini almak demektir

Bir de kimse müşterisine sevgilim var ya da yok demek zorunda değil
Konu sahibinin “sevgiliniz mi vardı” diyerek bile haddini aştığını düşünmüş, cevap bile vermemiş

Bana da müşterim “sevgiliniz mi vardı” dese cevap vermem
“Ona ne ki, hadsiz” diye düşünürüm

Özel hayatımızla ilgili, hele de bir müşteriye, bilgi vermek zorunda değiliz
Var, ya da yok, ya da fuckbuddylerim var, Allah Allah sadece beni ilgilendirir
Her benden hoşlanana açıklama mı yapayım
Evet o kısım doğru zaten son mesajı atmasa iyiydi :(

Bence adam oyle saf falan degil, sessiz sakin duran ve de yere bakan yurak yakan... Konu sahibesinin niye yazdigini anlamis, beni sen yarattin vb stili acaip cevaplar verip kizi muglakta birakmis.

Ladymary)
ya x bey'ciğim, siz d ebenim yüzümden bu mis gibi günde çalışıyorsunuz. kusura bakmayın.

X)
(beni sizler yarattınız )-olur mu öyle şey Ladymary hanimcigim beni sizler yarattınız😄

Ladymary)
_ hah! "gerçekten niyetim bu değildi, x beyciğim! bana kalsa şu anda çalışmak yerine şöyle güzel bir latte içmeyi tercih ederdim şu güzel cumartesi gününde."

X)
_ “ o kadar haklısınız kii bakalım bizim plan nedir ben de öğreneyim bıçaklanmadann”
“Zira sevgili ortağım iş için Sakaryaya gönderme peşinde ama bilmiyor ki kendi hayatı da tehlikeye girecek😄

Ladymary)
_“ kız arkadaşınız mı var bir de böyle bir günde çağırdım iyice suçlu hissettim
İşler de yoğun yandınız”
Yazdıklarınızda açıkça bir teklif yok sonuçta. Sadece onun öyle bir niyeti vardıysa girebileceği kapıydı. Bitti gitti artık, sizin açınızdan bir sıkıntı yok. Kapandı o kapı.
Tekrar tekrar okuyorum aslında sevgilisi olmayadabilir mi?
Hiç sevgililer günü muhabbeti yok ki burda
Güzel bir cumartesi var

Back
X