- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
Lütfen songül düşünme.. begüm ün anlamı hanımefendi demek. Biri sorarsa hava atarak söylersin..evet sitedeki bayanların birçoğu begümü begenmedi nilüferi düşünmemiştim aklımda kalsın...
Valla okadar değişik isimler duydumki fındık tuhaf bile gelmedi
Mesela örnek: portakal, günaydın,susam, kaymak, parlak,satılmış,mermiye,kadın, bu isimlerin hepsi tanidiklar vasıtası ile duydum bazılarını da birebir tanıdım
siz söyledikten sonra eledim canım merak etmeLütfen songül düşünme.. begüm ün anlamı hanımefendi demek. Biri sorarsa hava atarak söylersin..
bebegim burcum kova sana şimdi özelden foto atıcam bekle...merak ettim bana hangi isim uygun olur...Kuzu öykü diyince böyle düz saçlı kumral bi kız geliyo gözümün onune, begüm de dalgalı saçlı etine dolgun esmer bi kız gibisongül bence boşver bide burcun ne canım, piraye hiç çanlanmadi gözümde, özge de incecik bi kız gibi bence begumle öykü güzel, esmer sen begüm kumsaldan öykü. Bide bizim komşunun kızı da adini değiştirdi, sıla yaptı.
At bakim canım bakalım içimden ne diye seslenmek geçicekbebegim burcum kova sana şimdi özelden foto atıcam bekle...merak ettim bana hangi isim uygun olur...
geldi mi canım telefondan attımAt bakim canım bakalım içimden ne diye seslenmek geçicek
He valla aklıma yeni geldi bi tandigimin akrabasının isimlerini söyledi hepsinin sonuna gül eklemişlerHahaaa nasıl isimlermis Fındık bile fındık kadar kaldı yanlarında
teşekkürler canımDefne, Sahil, Aylin, Meltem bunlar her zaman favorim :) Ama senin sectiklerinden favorim Piraye.
ay çok komikHe valla aklıma yeni geldi bi tandigimin akrabasının isimlerini söyledi hepsinin sonuna gül eklemişler
Sendegul
Bendegul
Ondagul
Songul
He bende ufak bi şaşırma sonunda güldümay çok komikakşam akşam güldüm yahu....
inşallah yanlış yerde açmamışdır konumu kızlar eger açtıysam konum ilgili bölüme taşınsın şimdi kızlar ben adımı sevmiyorum çünkü alay konusu olan bir ismim var çocukluğumdan beri hep degiştirmek istemiştim ailem izin vermedi bugün konuştum tamam artık degiştir dediler ve dava açmam gerekiyormuş bu işide çözerim fakat isim konusunda kararsız kaldım lütfen bana yardım edin kızlar...teşekkürler
önceki nickim piraye idi degiştirdim tatlım bu isimde yegenimin kedisine koymuştum sonra kendi nickim yaptım çok sevdim teşekkürler cevap için ucuz atlatmışsınız....Yav rumuzunuza baktim, bir de dalga gecilecek ismim var deyince, kusuruma bakmayin komigime gitti. :)
Bence Ozge guzel. Klasik, nazik bir kiz ismi. Piraye denmis, ama bana bu isim biraz masalsi geliyor, utopik gibi.
Aklima geldi simdi, aileden biri durdurmasaymis az daha benim de hic sevmeyecegim bir ismim olacakmis ya, kurtarmislar sagolsunlar. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?