adımı değiştirmemiçin yardım

ismim hangisi olsun

• piraye

OY: 60 23,3%
  • begüm

OY: 47 18,3%
  • songül

OY: 2 0,8%
  • öykü

OY: 119 46,3%
  • özge

OY: 29 11,3%

• Ankete Katılan
    257

Hakikaten ya ne sacma isimler turedi. Bende gecen tv de güzel diye kiz ismi duydum. Bir ara tomurcuk duymustum. Tr de komsu teyzenin birinin ismi saniye idi. Benim ismimde kurban bayrami arefesinde dogdugum icin az daha arefe olacakmista kiyisindan dönülmüs Babaannemin tek sevdigim icraati bana verdigi isim. Allah'tan ki seviyorum ismimi :))

bebegim burcum kova sana şimdi özelden foto atıcam bekle...merak ettim bana hangi isim uygun olur...

Defne, Sahil, Aylin, Meltem bunlar her zaman favorim :) Ama senin sectiklerinden favorim Piraye.

Yav rumuzunuza baktim, bir de dalga gecilecek ismim var deyince, kusuruma bakmayin komigime gitti. :)

Bence Ozge guzel. Klasik, nazik bir kiz ismi. Piraye denmis, ama bana bu isim biraz masalsi geliyor, utopik gibi.

Aklima geldi simdi, aileden biri durdurmasaymis az daha benim de hic sevmeyecegim bir ismim olacakmis ya, kurtarmislar sagolsunlar. :)

Benim için ismin kendisi kadar anlamı da önemli. Öykü bana göre anlamlı bir isim değil. Fonetiği hoş olabilir modern de bir isim ancak ben Begüm diyorum. Begüm isminin hem fonetiği güzel, hem zarif bir isim hem de anlamlı ve çok kişide bulunmuyor. Anlamı da, eskiden Hint prenseslerine verilen unvan, güzel ve zarif kadın demek diye biliyorum.

önceki nickim piraye idi degiştirdim tatlım bu isimde yegenimin kedisine koymuştum sonra kendi nickim yaptım çok sevdim teşekkürler cevap için ucuz atlatmışsınız....

Ben Begüm dedim .
Aralarında en güzel isim bu bence .
İsmimden çok memnunum aslında ama değiştirme şansım olsa Nil , Eda ya da Dolunay isterdim sanırım =)
Bu arada isminizi çok merak ettim Kezban falan mı ki ? Son günlerde ergenlerin esprilerine hep konu olan isim bu çünkü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…