Adını koymak gerekmez mi?

Biz yaklaşık 1.5 yıl önce yine uzak ilişki yürütmüştük aslında onun işi dolayısıyla yine. Çok zor olacağını sanmıyorum bizim için.

Peynirdelisi sizede cevap vermiş olayım :)​

Kendimize göre yorum yapıyoruz tabi ki. Ben bir sene görmediğim adama sadık kalıp bekleyemezdim muhtemelen. Karşı taraf için de aynı şey geçerli. Gözden uzak gönülden ırak derler. Ayda bir gelip gidecek olsa bi derece ama bir sene boyunca hiç bir paylaşımda bulunmadan ilişki yürüyebileceğine inanmıyorum ben.

Ne kadar oldu tanısali ?
Belki de gidip dönmeyecek,iş bulup oraya yerleşecek.Sonrasinda da adı konacak.
Olamaz mı ?
Bence henüz bir düzen oturtmadığı için bu sorumluluk ağır geliyor.
Düzeni tutturdugunda sıra gelecektir resmiyete.
Şimdi söz verip yerine getirilmez ise mahçup olma durumu da var.
1 yıl yok zaten,adı konmasin şimdiden.

Çok teşekkür ederim :) Çok umut verici bir örnek oldu kendinizden örnek vermeniz. Tabi bu söylediğinden benimle ilgili bir planı olduğunu anlıyorum da işte biz kadınlar gibi apaçık söyleyemiyor sanırım bu erkekler. Tek dediği her şeyin çok güzel olacağını biliyorsun değil mi, çok güzel şeyler yapacağız diyip durur 1.5 senedir :) Allah tamamına erdirsin, çok mutlu oldum sizin adınıza.
Evet zamana bırakmak en güzeli sanırım ama insan oğlu işte sabırsız :)

4 yıl oldu neredeyse. Evet dediğiniz gibi de düşünüyorum kafasında hedeflediklerini gerçekleştirip sorumluluk altına girmek istiyor olabilir diye düşünüyorum bende ara ara.

Tabi haklısınız. Biz bunu deneyimledik, bir şey eksilmedi çok şükür :) her babayiğidin harcı değil tabi uzak ilişki yürütmek çok zor. Büyük sabır gerektiriyor her anlamda..

Cesaretimi toparlarsam konuşurum :) Bazı söylemlerinden anlıyorum tabi hissettiriyor onu bana. Ben direkt söylesin istiyorum

4 yıl oldu neredeyse. Evet dediğiniz gibi de düşünüyorum kafasında hedeflediklerini gerçekleştirip sorumluluk altına girmek istiyor olabilir diye düşünüyorum bende ara ara.
Birde etikete çok takılmayın..Toplumda ilişkileri sınıflandırma ve etiketlendirme meraki var.Eger karşılıklı sevgi varsa gerisi zaten teferruat oluyor.

Birde etikete çok takılmayın..Toplumda ilişkileri sınıflandırma ve etiketlendirme meraki var.Eger karşılıklı sevgi varsa gerisi zaten teferruat oluyor.
Ya ben çok kızarım, kendime de kızıyorum. Kimin ne düşündüğü, ne yaptığı çok umurumda olmaz fakat kendime kızarak bende ara ara bu hataya düşüyorum tüm arkadaşlarım evleniyor bizde bir teklif bile yok diyebiliyorum bazen içimden

Ciddi düşündüğünüz bir ilişkide önce o sizi ailesiyle tanıştırmalıydı, daha sonra da siz tanıştırıp ailece bir tanışma yemeği yada görüşmesi yapmalıydınız. Sonra da söz, nişan gereken neyse bu şekilde ilerlemeli. Açıkçası beni ailesiyle görüştürmemiş kişiyi ben ailemle görüştürmezdim çünkü herkes sormaya başlardı.

Siz 1 sene olmayacagi icin adını koymayi düsünürken o neden düşünmüyor?
Kız arkadaşım 1 sene boyunca beni sözlüm olarak beklesin diyebilirdi?
Düsünmüyorsa bunu siz de herşey cok güzel olacak deyin gecin kısmetse seviyor ise zaten Fizan da olsa yine olacak:d

1 yıllığına yurtdışına gidecek olsam sevgilimle adım konulsun falan istemezdim. Oradaki hayat bana ne gösterecek, belki orada kalmak isteyeceğim sevgilim gelmek isteyecek mi hayatını değiştirmek isteyecek mi diye düşünürdüm.
Zaten ayrısınız adınız konsa ne olacak, uzaklıktan dolayı ilişki devam etmeyip ayrılsanız en fazla yüzük atılır yani o parmaktaki yüzüğün ailelerle tanışmış olmanin sizin açınızdan bir artısı olmayacak. Daha çok evlilik meraklısı gibi gözükürsünüz

Yaşlar kaç? İkiniz de çalışıyor musunuz?

4 sene az değilmiş. Ad koyma diyince bir tuhaf, gereksiz resmiyet gibi geliyor, ama hiç net bir tarih de konuşulmuyorsa siz de haklısınız bence. 4'dü 5 olacak...belki orada uzatacak, evlenme gibi bir niyeti yoksa sizin yollarını beklemeniz çok saçma.

Bence bir adımız mı konsa artık değil de, ikimizin için senin kafanda nasıl bir düşünce var minvalinde konuşabilirsiniz. Gayet doğal, haklı bir merak bu kadar senenin üzerine.

Adını koyarsan, bi de o yokken onun annesinin babasının gönlünü yapman gerekecek. Ara, sor, ziyaret et. Bence hiç gerek yok.

Katıldım

bu söz nişan teklif aldı her ne ise hem sana hem onun ailesine hem senin ailene bir misyon yükleyecek

oysa şimdi birbirinize karşı sorumlusunuz sadece, sevgilisiniz

Bayram oldu nişanlının ailesi hediye alacak mı ben el öpmeye onlara gidecek miyim

amcasının kızının nişanı varmış benim de gitmem yakışık alır mı gibi şeyler düşünmek yerine önünüze bakın güzel günleri bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…