GÜNCELLEME:
Kızlar, benimkinin yurtdışı işi iptal oldu nasibinde yokmuş diyelim. Bende sevindim doğal olarak :) Hayırlısı ne ise o olsun.
Bir de bu arada kendiliğinden neler oldu nelerrrrr !
Geçtiğimiz hafta ailesi ile tanıştım! Ben hiç lafını bile etmedim, kendi planladı her şeyi :)
Arkadaşlar merhaba,
Güzel, ciddi düşündüğümüz bir ilişki içerisindeyim. Benim ailemle kendisi tanıştı fakat ben onun ailesiyle henüz tanışmadım. Şimdi benim soruma gelecek olursak kısaca anlatayım.
Erkek arkadaşım işi dolayısıyla minimum 1 seneliğine yurtdışına gidebilir, bugün yarın belli olacak. Çok iyi bir iş, hem maddi hem manevi açıdan.
Gitmesine kesinlikle bir şey demiyorum, meslek hayatı açısından çok iyi olacak onun için. Bu fırsat her zaman gelmeyebilir, ülke şartlarını düşündüğümüzde de alacağı rakam bayağı iyi. Benim düşündüğüm ise şu.. ailemle tanıştı, herkes evlilik ne zaman diye soruyor vs. E bende istiyorum tabi ki en azından bir adı konsun istiyorum. Ancak kendisi minimum 1 yıl çalışırsa, ev kredisini direk kapatabileceğini 2. bir yatırıma girebileceğini vs söylüyor fakat bizden hiç bahsetmiyor. Sadece her şey çok güzel olacak diyip duruyor. Bende bir şey sormuyorum, demiyorum bencil gibi görünmek istemiyorum. En az 1 yıl yok belki daha uzun sürecek bu süreçte gitmeden önce bir adı konsa bir teklif olsa en azından diye düşünüyorum. Bencilce mi davranıyorum? Bu düşüncemi ona söylemekten de çekiniyorum? Sizce yanlış mı düşünüyorum? Ona bunu söylemem doğru olur mu ve nasıl söylemeliyim?
Teşekkürler, hoşça kalın :)