adli tatil ama bosanma davasi acabilir miyim?

nedenneden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
145
9
68
Aydın
adli tatil ama bosanma davasi acabilir miyim?
artık ipler koptu.
bilgisi olan var mı?
bide dava tarihini ne zamana verirler?

yok canım onda bu ana ve o kardeşleri varken mümkün değil
çocuğumu almaya kalktı elimden görümcem olacak oooo....... çocuk 7 yaşına kadar senle kalır sonra bize verirler deme gibi bir salaklığı bile yaptı sanki yasaları bilmiyorum babaya anaya değil de halaya verilecekmiş cocuk

Adli tatil döneminde dava açılmıyor diye biliyorum.
Çocukla ilgili içiniz rahat olsun, kız ya da erkek çok istisna bir durum olmadıktan sonra çocuk anneye veriliyor.
Ama her iki taraf da velayeti istiyorsa dava biraz uzayabiliyor. Yıpratıcı bir süreci göze almanız gerekebilir.
İnşallah yine de aranızdaki sorunları çözer ve tekrar huzurlu günlerinize dönersiniz
Allah yardımcınız olsun.

çocuk konusunda bende rahatım babanın mesai sorunu var
eve ne zaman gelip gideceği belli değil
geçen zamanıma yanıyorum sadece ben bu adamı sevmiştim

ama anasına danasına bir kez sus karışma bize diyemedikten sonra
giden 8 sene olsun 18 olmasından iyidir nasip

ben üzülmüyorum artık

Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah kimseyi kararında pişman etmesin derim ben hep.
Hayırlısı. Üzülmeyin elbette. Hayat üzülmek için çok kısa.

adli tatilde bile yana yakıla dava açmanın yollarını arıyorsanız tatilin bitmesini bekleyemiyorsanız bence çok kızgınsınız ve bu kızgınlığınız sizi çok sabırsız yapıyor ve herşeyi kolay gösteriyor ben çok üzüldüm daha yaşım 20 tabii ki evlilik konusunda sizin kadar bilinçli değilim ama bence biraz dingin olmaya ihtiyacınız var yoksa bu kadar acele etmezdiniz yazık çocuğunuz da varmış ben çevremde çok gördüm boşanan boşanınca herşey hemen yoluna girmiyor ki :( eşinizi belki de seviyorsunuzdur düşünün derim belki bir çaresi bulunur. inşallah sizin için en hayırlı olanı olsun...

adli tatil 1 eylulde bitiyor ama bazi nobetci mahkemeler var aile mahkemeside nobetci oluyo diye biliyorum sonucta daha gecen cok unlu bi kadin bosandi demekki oluyo bi git adliyeye ogren istersen

Konuyu bilmiyorum ama
o gorumceye oyle bir sinir oldum ki
birakin cocugu elinizden almayi lafini bile edemez

yahu nasil bir vicdan nasil bir ahlakla
bir annenin elinden cocugu almak ne demek
gorumce olsun kaynana olsun hangi hakla soyler gerizekalilar ya

Back
X