Kesinlikle arkadasa katılıyorum kim memnunki yada begenmiyolarsa biraksinlar ama yemezz :) cok rahat cakismaknicin bikiyoruz ki secilmeyip secmeliyiz ki buda kpss de vok yuksek puanlar alirsqk mumkun olur oda kadri acarsa istedigimiz yer.. bende 83.4 aldim kesinlikle adliyeye de basvuru yapacam klavyemdebiyidir ama iste torpilsiz isler yürümüyor adalet Bakanlığı'nda !! Artik allaha siginip yapacaz basvuruyu.. kismette varsa olur amanbence biz bu puanla 2. 3. Atamada gideriz diye ddüşünüyorum yanılıyor muyum yoksa
simit sat ama onurlu yaşa derim ben sana .
Bıraksınlar ama yemez çok çirkin bir üslup .Bu ülkede kim istediği işi yapabiliyor ki .İnsanların önüne alternatifler dizildi de şımarıklık mı yapılıyor ?Kesinlikle arkadasa katılıyorum kim memnunki yada begenmiyolarsa biraksinlar ama yemezz :) cok rahat cakismaknicin bikiyoruz ki secilmeyip secmeliyiz ki buda kpss de vok yuksek puanlar alirsqk mumkun olur oda kadri acarsa istedigimiz yer.. bende 83.4 aldim kesinlikle adliyeye de basvuru yapacam klavyemdebiyidir ama iste torpilsiz isler yürümüyor adalet Bakanlığı'nda !! Artik allaha siginip yapacaz basvuruyu.. kismette varsa olur amanbence biz bu puanla 2. 3. Atamada gideriz diye ddüşünüyorum yanılıyor muyum yoksa
Merhaba hanımlar. yakında adliye alımları için ilan çıkacak. bunun için araştırma yapıyorum biraz. orda çalışan bi kaç kişiyle konuştum herkeste yorum aynı çok zor iş başvurma iş yükü çok maaş az sürekli azarlanıyoruz vs. puanım 83 klavye de biliyorum adliyeye girme ihtimalim var gibi. ama pişman olmaktan korkuyorum.aranızda adliyede memur olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Canim senim keyfi tercih yapipta yok aciktan alimda istifa eder yok osymnaliminda istifa ederim baska kuruma gecerim diyenlerden hanerin yok sanirim.. o bahsettigin zorunlu calisanlardan benimde haberim var ayni turkiye de yasiyoruz.. ama sabah git aksam evune gel onbesinde tak diye paran yatsin amir sert diye wikayet et yok is yogun diye sikayet et.. begenmiyosa evet biraksin.. evet yine siyluyorum yemez .. ogretmen olup insaatta calisan var bu memlkette.. o isi bulunca sevincten sabaha kadar uyumayacak kadar muhtac piril piril universite mezunlari var.. mirin kirinnetmeden calisacak insanlar lazim bu ulkeye.. o islerini sikayet eden yogun yaaa zorr yaaa amirim sert yaaa diyenler kusura bakmasin ama simarikliktan baska bise yaomiyorBıraksınlar ama yemez çok çirkin bir üslup .Bu ülkede kim istediği işi yapabiliyor ki .İnsanların önüne alternatifler dizildi de şımarıklık mı yapılıyor ?
Insallah atanirsin oyle seyler duyunca ben inanilmaz uzuluyorum ya keske devlete girmek bukaar zor olmasa..bnde 83 küsür aldım. benim umudum da 3. veya 4. atamada atanmak :) bu bnm 5. girişim. 10 yıldır atanamadınız yazıyor :)))
canıma yetti gari :)
Kesinlikle arkadasa katılıyorum kim memnunki yada begenmiyolarsa biraksinlar ama yemezz :) cok rahat cakismaknicin bikiyoruz ki secilmeyip secmeliyiz ki buda kpss de vok yuksek puanlar alirsqk mumkun olur oda kadri acarsa istedigimiz yer.. bende 83.4 aldim kesinlikle adliyeye de basvuru yapacam klavyemdebiyidir ama iste torpilsiz isler yürümüyor adalet Bakanlığı'nda !! Artik allaha siginip yapacaz basvuruyu.. kismette varsa olur amanbence biz bu puanla 2. 3. Atamada gideriz diye ddüşünüyorum yanılıyor muyum yoksa
kim işinden memnun ki???
herkesin ne dediğine bakma. gelsinler de asgari ücretle, uzun mesai saatiyle özel sektörde çalışsınlar. en azından mesaileri az, özele nazaran maaşları yüksek. şansını dene derim..
hakkında hayırlısı...
İş yükü hangi ilin adliyesinde olduğunuza göre değişir. Büyük şehirlerde dosya sayısı fazla olduğundan gün içinde çok rahat etmezsiniz. Ama aşırı yoğun ya da yapılamayacak kadar zor bir iş değil. Maaş da çok düşük değil esasen, gerçi sizin maaş beklentiniz nedir bilemiyorum.
Kim azarlıyormuş bir de, merak ettim. İşini düzgün yapanı kimse azarlamaz merak etmeetmeyin. Salt bunlarsa sebep, hiç takmayın, başvurun bence.
Çok bi maaş beklentim yok açıkcası verilene şükrederim. aslında küçük bi şehir sayılır ama herkes o kadar şikayetçi ki gözüm korktu :) haklısnız burda daha çok ikna oldum başvurcam .cevabınız içn teşekkür ederim :)
İş yükü hangi ilin adliyesinde olduğunuza göre değişir. Büyük şehirlerde dosya sayısı fazla olduğundan gün içinde çok rahat etmezsiniz. Ama aşırı yoğun ya da yapılamayacak kadar zor bir iş değil. Maaş da çok düşük değil esasen, gerçi sizin maaş beklentiniz nedir bilemiyorum.
Kim azarlıyormuş bir de, merak ettim. İşini düzgün yapanı kimse azarlamaz merak etmeetmeyin. Salt bunlarsa sebep, hiç takmayın, başvurun bence.
Ne zmn bu sınav..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?