- 14 Ağustos 2025
- 38
- 9
- 1
- 20
TamamTerapiyi bir düşün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamTerapiyi bir düşün.
Sen çok tatlı bir insansınSiz çok afedersin.
Kendinize mal deyip bizden özür dilememekle başlayın. Kendinizden özür dileyin.
Tamam öyleAslında bir şeylerin normal olmadığının siz de farkındasınız. Bu konuyu açmanızdan bile belli ama kabul etmiyorsunuz.
Siz bilirsiniz![]()
Hoş hoş diyebilirsinizBöyle sorular soruyosunuz, evet desem hoş mu şimdi bdbdh![]()
Merdiven sevmiyorum3+1 tercih ederim
Teşekkür ederim.Sen çok tatlı bir insansın![]()
Ağlamak insanı bir olay ağlamak ıstıyorsan otur ağla. Rahatlarsın.Ya 1 saattir hüngür hüngür ağlıyorum ama neden ağladığımi bilmiyorum dolaba bakıyorum ağlıyorum yatağıma bakıyorum ağlıyorum telefona bakıyorum ağlıyorum. Yarım saat zaten yere kapanıp ağladım yarım saatte etrafa boş boş baka baka ağladım gözüm şişti. Belki 1 saatten fazla da aglamisimdir bilmiyorum. Belki reglim yaklaşmıştır ama bilmiyorum çok garip geldi.
Belki regl zamanım yaklaşmıştır mı? Bence her kadın regl zamanlarını çizelge ile tutmalı, bedenini tanımak önemli. Ben uygulamadan döngğlerim itkaip ediyorum böylelikle döngü arası uzadı mı bir problem var mı anlayabiliyorum. Sana da tavsiye ederim.Bilemiyorum ben burda piskolojik destek almalık bişey göremiyorum. Belki regl zamanım yaklaşmıştır belki çok doldugum için içini boşaltmak istemişimdir bilemiyorum.
Çok denedim takvim tutmayı ama benim regl donemlerim çok düzensiz asla bir düzende ilerlemiyor bunun için doktora da gittim sıkıntı olmadığını söyledi bende artık takvim tutmaya başladımBelki regl zamanım yaklaşmıştır mı? Bence her kadın regl zamanlarını çizelge ile tutmalı, bedenini tanımak önemli. Ben uygulamadan döngğlerim itkaip ediyorum böylelikle döngü arası uzadı mı bir problem var mı anlayabiliyorum. Sana da tavsiye ederim.
Mesela çok mu sinirliyim açıyorum uygulamayı 7 gün kalmış demek ki adet öncesi gerginliği diyip geçiyorum. İnsan bedenini tanımalı.
Tamam ağlamaya devam et o zaman bizim yapabileceğimiz bir şey yokEvet, mal olduğumu düşünmek kötü birşey mi? Ciddi anlamda ben malım demedim. Ki mal olmak kötü birşeyde değil bence
Senden yardım isteyen mi var ya öylesine buraya yazdım sadece yoksa bende normal olduğunu biliyorumTamam ağlamaya devam et o zaman bizim yapabileceğimiz bir şey yok