Affedememek

Bende ayrılıcaktım kesin kararlıydım zorla getirdi beni eve ama bazen senin dediğin gibi bunda ne varki diyorum kendimi kandırıyorum

Tam olarak aldatmadı ama yakakamasaydım olabilirdi ben ne kadar mutsuz olursam olayım başkasına gözüm gönlüm kaymazdı onu sevmeseydim bile yapmazdım bunu

Aldatmak sadece seksmi sence? Ki ondanda hiçbir zaman emin olamazsin yaptimi, yapmadimi diye.

Neticede sana yalan söyledi, her "o telefonda kimdi" dediğinde, her işten geç geldiğinde, mesai yaptiğini söylediğinde.

Başka bir kadina askim, canim dedi. Öpüştu. Sana zaman ayirmazken, onun ile saatlerce konuştu. Bunu seni üzmek için demiyorum, gözünü açmak için diyorum.

Hadi diyelim ki uzun bir evlilikten sonra, gözü kaydi baska bir kadina. Yine seçenekleri vardi. Hiç irtibata geçmeyebilirdi, iş değisikliğini isteyebilirdi, senin ile psikologa gidebilirdi aranizdaki bağ güclensin diye,..

Ama aldatmayi seçti. Ve kiz üstelik nişanliymiş. Yani kusura bakmada, miğdesi baya genişmiş.

Unutma tam tersi hatirla. Hatirla sana kim bu aciyi verdigini.

birde utanmadan devam mı etti anlamıyorum erkekleri benim eşimde çok yanlız bırakmıştı beni bunalımdaydım ne desem ters anlıyor kavga çıkarıyor du birde gidip üstüne ona anlatıyordu

Bende insanlara anlatamıyorum herkes bunda ne var konuşmuş diyor başkası ile ilişki yaşaması da başkasına karşı ilgi duymasıda aynı şey aldatmış diyorum anlatamıyorum

Aldatmanın da çeşitleri oluyormuş ya hani en acısı da gönül aldatmasıymış. Eşinizin sadakatsizliğini sineye çekmeyin, unutmayın ve güvenmeyin.

Konunu okuyunca esini dovmek geldi icinden. Madem mutlu edecek seni simdi mi akli basina geldi? Ille yakalanmasi mi gerekiyordu? Pislik adam...

Bende insanlara anlatamıyorum herkes bunda ne var konuşmuş diyor başkası ile ilişki yaşaması da başkasına karşı ilgi duymasıda aynı şey aldatmış diyorum anlatamıyorum

Millete birşey anlatmak zorunda değilsin ki. Onlar a der, başlarina geldiğinde b yapar ve kimse gikini çikartamaz.

Sen kendine bak. Ne istiyorsun? Boşanmak istiyorsan, kararli olman gerekiyor ve plan yapman lazim. Annenlerde kalacakmisin, yoksa eşinimi evden yollayacaksin? Ki bence en iyisi eşini evden yolla, o evliliği bozdu, o çeksin herşeyi. Bir avukat tut ve haklarini ögren.

Boşanmak istemiyorsan mecburen unutup, af etmen lazim. Hem evliliğe devam etmek, hem bunun acisini çikartip mutsuz olmakta olmaz. Çocuklari daha çok etkiler.

Aldatmanın da çeşitleri oluyormuş ya hani en acısı da gönül aldatmasıymış. Eşinizin sadakatsizliğini sineye çekmeyin, unutmayın ve güvenmeyin.
Aynen bu daha acı bana baktıkça onu mu hatırlıyor acaba diyorum normal bi şekilde ayrılıp yapsaydı bu kadar koymazdı kırmazdı

Affedemiyorum ayrılmayı seçicem gibi evimde kalıcam o gitsin içinde biten şeyi devam ettirerek kendime eziyet ediyorum

birde utanmadan devam mı etti anlamıyorum erkekleri benim eşimde çok yanlız bırakmıştı beni bunalımdaydım ne desem ters anlıyor kavga çıkarıyor du birde gidip üstüne ona anlatıyordu
Evet devam ettı dahası var. Bu surecte oglanıda benıde hıc aramadı. Ben boyle evden cebımde 1 lıra olmadan uzerımde pıjemalarımla cıkmak zorunda kaldım .
Cunku o bazı seylerı hep toparlamıs bunu sonradan fark edıyorum , ıyı mıyız degıl mıyız merak etmedı. Sefıl olduk mu hayır olmadık , ama ıyı degıldım gercekten hıc beklemedıgım bısey yasıyordum.
Ne zaman ılıskısı bıttı benı aradı , sesını bıle tanıyamadım . 1.5 sene sonra ya dusun yanı , cok pısmanım dedı, bende ben evlenıyorum dedım

Konunu okuyunca esini dovmek geldi icinden. Madem mutlu edecek seni simdi mi akli basina geldi? Ille yakalanmasi mi gerekiyordu? Pislik adam...
Keşke baştan düşünseydi ben aradım teli meşguldu 10 nisanda konuştuğunu silmiş faturaya bakıcam dedim 21 insandı kesim tarihi ben öğrenmem rağmen 21 nisana kadar konuşmaya devam etmiş bu kadar gözü dönmüş aşktan

İyi demişsin ben evlilik lafını ağzıma almak bile yazmak bile istemiyorum beyinsizler yaa sonradan bulduğun eşinden iyi olur mu hiç kendilerince gönül eğlendirirm diyorlar

İyi demişsin ben evlilik lafını ağzıma almak bile yazmak bile istemiyorum beyinsizler yaa sonradan bulduğun eşinden iyi olur mu hiç kendilerince gönül eğlendirirm diyorlar
Hakketten evlendım ama Benım cocugum cok kucuktu , onun ıcın bır babaya ıhtıyacım vardı , kendım ıcınde aıle ıcınde olmayı deneyım edememıstım ama 2 cocugum olsaydı mesela sımdı buyugum 9 yasında kucugum 1.5 yasında bu sekılde olsaydı bunlar o zaman evlenmezdım . Ama benım durumumda evlenmek eh bırazda delı cesaretı ıle daha mantıklı gelmıstı .
Daha sonra oda evlenmıs Ben 7.5 senedır evlıyım oda asagı yukarı 3 senedır evlı.
Herkes kendı yoluna gıttı yanı bızde

sen evleniyorum deyince ne dedi:)

Affedemiyorum ayrılmayı seçicem gibi evimde kalıcam o gitsin içinde biten şeyi devam ettirerek kendime eziyet ediyorum

O halde ilk işin avukat tutmak olsun. Eşin ile konuşup, evden gitmesini istediğini söyleyip, kararli olman lazim. Elbette adam ağlayacak, af dileyecek. Neticede düzeni bozuluyor. Tam tersi olsa ve sen onu aldatsan, olacaklari tahmin edebiliyormusun? Işte aynisini ona yaşat

sen evleniyorum deyince ne dedi:)
Ben onun konusmasına fırsat vermedım kı , sen 1.5 sene sonra bana ben pısmanım demek ıcın mı arıyorsun dedım , cocugunu sor dedım , sor dedım nasıl ne oldu buyudu mu ıyı mı , yasıyor mu bunu sorman lazım dedım , Agzına s.ctım yanı Sonra bır daha yıne hıc konusmadık seneler gectı , degıl sesını bır yerde gorsem ılk bakısta bıle tanıyamam onu gıbı gelıyor

Bir şey yapmamışlar diyorsunuz ya ; yaptı aslında... Hatta daha kötüsünü yaptı... en kötüsünü yaptı..
onu düşündü
onu özledi
onu aradı.

Eli değdi mi , yattı mı falan çok mu önemli?
Kafasında ki öteki olduktan sonra yatağında ki siz olsanız ne fayda!

Affedebilmek herkesin harcı değildir.
Ama affetmeyerek de insan en büyük eziyeti kendine eder...

Surekli ağlayarak, bunalarak, düşünerek hatta bir de kocama hatırlatıp onu bunaltmayayim diye kocasını düşünerek...

Hatayı yapan o... Tüm yükü çeken siz ...
Neden ?

Aklınıza geldikçe sessiz değil sesli ağlayın, içinizde nasıl öfke kin varsa kusun... Neden kendinize zulüm ediyorsunuz?
Niye hatalı sizmis gibi bir de vicdaninizla mücadele ediyorsunuz... Yakın yıkın..
Sizi bu hale o getirdi..
Toplayacaksa o toplasin.
Bir kere değil bin kere toplasin.

Ben eşime bildigimi soyledim.anlatirsa affedecegimi soyledim yeminleraetti kurani kerime el basti gorusmuyorum diye.sabah aksam saatlerce konuşuyordu.benim bildigimi hesap ederek whatsapptan ariyordu.Ama lafta hersey kolay bende ertedi gun bosaniyordum.avukata falan gittim.ama cocuklar elini kolunu bagliyor,bu devirde babadiz cocuk yetistirmek zor babalari iyi bir babaysa o haklarını ellerinden alamam.

Çok güzel cevap olmuş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…