Affedemıyorum kendimi...

Suan eşim iyi. Söyle detayda anlatmak istiyorum kızlar. Kimin inancı vardır kimin yoktur. Üzerimizde büyü vardı bizim. Yapana kadar yaptıran kişiye kadar bulduk. Asla kendi irademle yapmadım diye diretiyor. Aıleler herkes bir şans ver dediler ve verdim. Ben hiç bir konuda eksik etmedim onu. Herkes büyü etkisi boşanma yazık etme . Kendi iradesiyle yapmış olsaydı ayrılırdın ama suan yapma dediler durdular. Ben içimdeki şüpheden kurtulmak istiyorum. Çokta destek almak istiyorum bir uzmandan fakat online olması gerekiyor evden çıkamıyorum suan. O asla çift terapisini kabul etmiyor ki psikoloğa gitmesi işini etkiliyor malesef askeri personel.
Vay be 3 harflilere iftira atan erkek modeli de gördüm 😀😀
Zekice 😀

4 yıllık evliyim. Hamileyken eşim beni bir doktorla aldattı. Başka şehirlerde ikiside bir oyunda tanışmışlar . Bedensel ihanet yok ama ihanetin her türlüsü aynı bence . Ve o doktor bunu biliyordu evli olduğunu hamıle olduğumu. Bir tek herseyden habersiz olan bendim. Birgün eşim benden soğuduğunu söyledi. Üzüldüm ve o hafta bebeğimi kaybettim. Bana bunu yapan okumuş , doktor olmuş bir hemcinsim. Ve herseye göğüs gererek evlendiğim eşim. Eşimi affettim. Ama onu affettiğim için kendimi affedemiyorum. Asla 2. Şans verilmemeli. Herşey inceldiği yerden kopmalı. Keşke bitirseydim diyorum. Çok ama çok pişmanım. Şimdi nasıl unuturum yaşananları bilmiyorum... destek lazım..
Arkana bakıp yürürsen önünü göremezsin.En güzeli kararini ver ya bir hataydı de sil geç.Ya da uğraştım ama hazmedemedim de kendine eziyet etmeden ayrıl.Bebeginiz icin üzüldüm. Onun duygusaligiyla aldatılma cok daha acitmistir.Simdi muhtemelemen aranız kötü ya da duygusal bir dönemizdesin ve icinizdeki her sey saga sola saçılmış 😔Toparlanin değmez!Degseydi o adam bunları yasatmazdi zaten.Kendinize affiniz sizi özgür bırakacak.Yeterince üzülmüşsunuz artık kendinizi rahat bırakın

Mesajda. Öyle çok ıleri de gıtmemısler ama o bile zoruma gitti hemde çok.
Gider tabii ki gitmez mi, bebeğiniz düşmüş o yüzden. Aynı şeyi siz yapsanız ne yapardi acaba? Bir sorun bence kendisine. Bir empati kursun. Burada hiç tanımadığımız, hayatı konusunda 3-5 cümle kadsr fikir sahibi olduğumuz insanlar için boşan diyemem asla. Kimi için asla affedilmeyecek bir durum, bir başkası için daha sıradan bir olay gibi gelir. O yüzden en iyi hissettirecek şeyi siz bilirsiniz.

Ne kadar süre konuşmuşlar?

Suan eşim iyi. Söyle detayda anlatmak istiyorum kızlar. Kimin inancı vardır kimin yoktur. Üzerimizde büyü vardı bizim. Yapana kadar yaptıran kişiye kadar bulduk. Asla kendi irademle yapmadım diye diretiyor. Aıleler herkes bir şans ver dediler ve verdim. Ben hiç bir konuda eksik etmedim onu. Herkes büyü etkisi boşanma yazık etme . Kendi iradesiyle yapmış olsaydı ayrılırdın ama suan yapma dediler durdular. Ben içimdeki şüpheden kurtulmak istiyorum. Çokta destek almak istiyorum bir uzmandan fakat online olması gerekiyor evden çıkamıyorum suan. O asla çift terapisini kabul etmiyor ki psikoloğa gitmesi işini etkiliyor malesef askeri personel.
Allah askına hamileyken senden sogudum bosanalım diyen bebegının dusmesıne sebep olan adamı bizde büyü vardı diye savunma ya

Lutfen Allah ıcın yapma. Karakteri yok kocanın sorun bu. Büyü degıl.

Kim neden size böyle bişey yapsın çok mu düşmanınız var? Bana saçma geldi. O yağları eşiniz koymuştur eve büyük ihtimal bence inanmayın. Yalanı atmış ortamı yapmış gibi geldi bana.
%100 ortamı yapmış ve eşine büyü olduğuna inandırmış. Konu sahibinin psikolojisini o kadar etkilemiş olacak ki kadın halüsinasyon bile görmüş. Çok tehlikeli bir adam çook

O dönem olan konuşma. Sonrasında pişman oldu hatta suan bile pişman ama ben affedemiyorum şans verdiğim için kendimi
Erkekler aldattığı için değil yakalandığı için pişman olurlar.Eger müthiş bir vicdan azabibl duyup bir anlkk gafletle yaptığı bir şey olup gelip sana itiraf edip üzülmüyorsa gram pişman değildir.Defalrca aktarılıp sonunda tekmeyi basmış biri olarak söylüyorum.Ha şunu diyorsan bilemem ne bok yerse yesin ben hayatına bakarım ama o da çok zor kadinn olarak kabullenebilmek.Ben ilkinde senin gibi affetmiş gibi göründüm ama icim içimi yedi adamı da bir daha midem kabul etmedi.Gittigim psikolog madem istemiyorsun sürekli kendimi boşanacağım diye doldurma doğru zaman belirle kendine o zamana kadar da hayatı kendine zindan etme demişti.Ben de dediğini uyguladım kendime çocuğumla arkadaşımlarimla ailemle ondan bağımsız bir hayat kurdum.Zaten 1.5 yıl sonra tekrar aldattı ve bu sefer bıraktım.Gram da üzülmedim tek uzuntum neden o o zaman boşanmadım vakit kaybettim oldu.Zaten evlenmek en büyük psimanligimdi ya neyse.Yani sana söyleyeceğim büyü etkisiyle veya değil takrar aldatilacaksin hazırlıklı ol.Yapan bir daha yapar ne yapsan o pisliği içinden çıkaramazsın adamın merak etme senden sonrakine de yapacak.Benim çok kısa bir kendimi sucladigim dönem olmuştu yine psikologum bir erkek tarafından gercekten sevildiginde sorunun sende olmadigini analayacaksin demişti şu an o evreyi yaşıyorum 😍Boşanmaktan korkma altının değerini sarraf anlar bir kişi sana değer vermedi diye bunlara katlanmak zorunda degilsin

O dönem olan konuşma. Sonrasında pişman oldu hatta suan bile pişman ama ben affedemiyorum şans verdiğim için kendimi

Kendini affet ablacım
Sende bir hata yok karşındaki tip insan değil
Evliliğin için yapılacak her şeyi yapmışsın zaten vicdanın rahat olsun. Karşındaki hala akıllanmadıysa o senin sorumluluğun değil asla

Erkekler aldattığı için değil yakalandığı için pişman olurlar.Eger müthiş bir vicdan azabi duyup bir anlık gafletle yaptığı bir şey olup gelip sana itiraf edip üzülmüyorsa gram pişman değildir.Defalarca aldatilıp sonunda tekmeyi basmış biri olarak söylüyorum.Ha şunu diyorsan bilemem ne bok yerse yesin ben hayatıma bakarım ama o da çok zor kadinn olarak kabullenebilmek.Ben ilkinde senin gibi affetmiş gibi göründüm ama icim içimi yedi adamı da bir daha midem kabul etmedi.Gittigim psikolog madem istemiyorsun sürekli kendimi boşanacağım diye doldurma doğru zaman belirle kendine o zamana kadar da hayatı kendine zindan etme demişti.Ben de dediğini uyguladım kendime çocuğumla arkadaşımlarimla ailemle ondan bağımsız bir hayat kurdum.Zaten 1.5 yıl sonra tekrar aldattı ve bu sefer bıraktım.Gram da üzülmedim tek uzuntum neden o o zaman boşanmadım vakit kaybettim oldu.Zaten evlenmek en büyük psimanligimdi ya neyse.Yani sana söyleyeceğim büyü etkisiyle veya değil takrar aldatilacaksin hazırlıklı ol.Yapan bir daha yapar ne yapsan o pisliği içinden çıkaramazsın adamın merak etme senden sonrakine de yapacak.Benim çok kısa bir kendimi sucladigim dönem olmuştu yine psikologum bir erkek tarafından gercekten sevildiginde sorunun sende olmadigini anlayacaksin demişti şu an o evreyi yaşıyorum 😍Boşanmaktan korkma altının değerini sarraf anlar bir kişi sana değer vermedi diye bunlara katlanmak zorunda degilsin

Arkana bakıp yürürsen önünü göremezsin.En güzeli kararini ver ya bir hataydı de sil geç.Ya da uğraştım ama hazmedemedim de kendine eziyet etmeden ayrıl.Bebeginiz icin üzüldüm. Onun duygusaligiyla aldatılma cok daha acitmistir.Simdi muhtemelemen aranız kötü ya da duygusal bir dönemizdesin ve icinizdeki her sey saga sola saçılmış 😔Toparlanin değmez!Degseydi o adam bunları yasatmazdi zaten.Kendinize affiniz sizi özgür bırakacak.Yeterince üzülmüşsunuz artık kendinizi rahat bırakın

Ben katılıyorum
Konu sahibesi bu olanları ardında bırakıp yepyeni bir sayfa açmalı

Hanımlar lütfen büyü, cin vb içerikli yorumlar yapmayınız yasaktır.
İnançlı bir insanım ama gördüğünüz şeyler halüsinasyondan ibaret. Psikolojik destek almalısınız bir an önce. Ne yaparsanız yapın aldatıldığınızı unutamazsınız. Tek çözüm boşanmak

Katılıyorum, maalesef insanların hassas noktaları kullanılıyor, bazı değerleri de.

Bir şeyin varlığından ziyade yarattığı korku daha etkilidir her zaman.

Ya rica ediyorum böyle konularda artık şu kocalarla konuşan kadınları suçlamayın.. Her yerde söylüyorum yine söyleyeyim.. Siz eşinizle evlenirken eşiniz size söz verdi sizin kendi kocanız yani.. Elalemin karısı ya da başka kadınlar size eşinizle konuşmayacağım ona yan gözle bakmayacağım diye söz vermedi.. Neden sürekli bu adamlar şeytan kadınlar tarafından kandırılmış gibi düşünüyorsunuz.. Size karşı sorumlu olan kişi kocanız.. O kadının size karşı hiçbir sorumluluğu yok anlayın bunu..Sizinle nikah masasına oturup imza atan o kadın değil, Karnınızda o kadının çocuğunu taşımıyorsunuz ki.. Eşinizi de keşke affetmeseydiniz..

Ohaa.. O kadar da uzun uzun yorum yaptım.. Şimdi okudum cinli büyülü şeyler demiş pasif olmuş konu sahibi.. Yorumu da okuyamayacak halbuki ne kadar kızmıştım kocasına..

Malesef 3 harflilerle bile muhatap oldum ben yoksa asla ınanmazdım su zamana kadar. Ben eşime hep diyorum. Ne olursa olsun büyü veya değil sen bana bunu yaptın mı yaptın. Ama işte olayların akışları derken malesef boşanma iptal oldu. Dava açmıştık. Anlaşmalı yapalım dedi bana sadece cüzi miktar o da ilk çocuğumuza nafaka verip boşanacaktı. Öyle olunca davadan vazgeçtim ben çekişmeli açacaktım. Covid sebebiyle baya uzadı dosyamız kapanmadı o dönemdede tekrar deneme kararı aldık ama ben yapamıyorum ıhanetını kabul edemiyorum. Boşanmaksa boşanacağım fakat başka bir yol varmıdır başına gelen ne tür bir yol çizdi fikir almak istiyorum.
Başkaları size fikirler verir yardımcı olur en son kararı siz verirsiziniz siz ne yapmak istiyorsunuz iki yol var ya adamı terk et yada devam et başka bir çözümü yok maalesef ölmüşle olmuşa bişey yapılmaz

Öncelikle bebeğinizi kaybetmenize gerçekten çok üzüldüm. Allah sabırlar versin. Ancak bebeğim üzüntüden düştü diye kesin bir ifadeniz var ama belki tutunamadı, sıkıntılı bir durum yaşıyordunuz ama farkında değildiniz. Öyle olamaz mı? Hani kocanız önemli değilde üzüldüm düşürdüm gibi kendinize vicdanen yük yapmamanız adına söyleme ihtiyacı hissettim. Mesela benim oğlumda düşük riskim vardı doktorum tutunamayan embriyo düşer sizin bir etkiniz yok sürece demişti. Bakın burada bir sürü kk hanımı aralarında maalesef bu üzüntüyü bir ya da birkaç kez yaşayanları var. Elinizde kesin budur şeklinde bilimsel kanıt, uzman görüşü olmadan sadece kişisel kanaatinizce söylerseniz öfkeniz, nefretiniz maalesef ki dinmez. Kocanızı affedip affetmemeniz ise tamamen kişisel tercihinizdir. Ama buraya not düşmek isterim tekrar denemek için eve alıp barıştığınız an maalesef sadakatsizlik ya da haysiyetsiz hayat sürmeden açtığınız davanız ve aynı konuda dava açma hakkınız düşüyor. Niye çünkü affettiniz ve eve aldınız. Tabi tekrardan aynı şeyleri yaparsa o başka tabi. Avukatınızın bu konuyu size söylemiş olması gerekir. Ama yinede affedemiyorum içimde, güvenemiyorum, evladımın kaybıyla eşime karşı tarif edilmez bir öfke hissediyorum, mutsuzum diyerek şiddetli geçimsizlikten tekrar açabilirsiniz. İyi düşünün derim ben. Birbirinize destek olup da bu süreci atlatabilirsiniz. Eşinizi geri de bırakıp yeni başlangıçlarla da bu sürecin acısını hafifletebilirsiniz. Neye karar verirseniz verin bu süreçte Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Back
X