Ailen arkanda olmasa bile çık git arkadaşım. Cinsel munasebetin ve adamin eski karısına olan hirsin mi engelliyor seni?
cidden cok garip bi zihniyetin var, hirsinin kölesisin su an çünkü ailen kabul etmesine rağmen gitmiyorsun.
Elin adamindan bu laflari duyacagima, babamdan duymayi yeglerim.
bak senin esin bile nasil evladini tutuyor savunuyor sana karşı.
Birak ehliyeti filan? Ehliyetin olunca hayatin mi kurtuluyor. ?
1 dk bile bekleme terket git.izini kaybettir.numarani değiştir
bu nasıl bir kötü düşünce. cinsel hırs ne demek. hiç yakıştıramadım doğrusu. cinsel ihtiyaç olarak düşünecek olursak ne bekar görünüpte erkek arkadaşına kendını tatmın ettıren var. yani seks arayacak olursan çokkkkkkkk.
arkadasım ya dalga geçiyorsun ya cidden sağlıklı düşünemiyorsun
anlayamadım ben seni
o kadar öneri geldi de birine tamam demedin.
eski karısına hırs uğruna kalmaya devam etmeyi seçmişsin zaten
insanları oyalama bari burada.
kimseyı oyaladığım yok. tatmam demekle ne alaa bana yardımcı olmak için sağlıklı düşünmemi sağlıyorlar. illa tama mı demem gerek kafamda kuruyoruum zaten.
ya hu illa tamam demen gerekmiyor
ama onaylayan bir cümlen dahi yok yapamam edemem diyorsun sürekli herkese
neyse Allah yardımcın olsun daha yorum yapmak istemiyorum
diğer konunda nikahsız olduğundan bahsetmemiştin.bunu fırsata çevir,ailen de arkandayken kurtul bu adamdan.karşına daha iyileri çıkacaktır,merak etme
bu nasıl bir kötü düşünce. cinsel hırs ne demek. hiç yakıştıramadım doğrusu. cinsel ihtiyaç olarak düşünecek olursak ne bekar görünüpte erkek arkadaşına kendını tatmın ettıren var. yani seks arayacak olursan çokkkkkkkk.
Onu demedi Rainbyte. Cinsel münasebet derken, hani bekaretini bu adam yüzünden kaybettin sonuçta. Üstelik toplum önünde evli değilsin. Hani sonra hayatıma girecek olana açıklayamam gibi bir derdin var ise bunu düşünerek kalıyorsan kalma demek istedi.
nikah kıysada degışmeyecekmış bunu anladm. asla çocuk istemiyor zaten tatmış o duyguyu. yanı her şey yolunda olsa bile asla anne olamıycam.. hamıle kalmıştım düştü bebegım. cunku benı hamıleykende dövmüştü. aldırayım diye baskı yapmıştı. kımılerı hamıle kalmak için ne paralar döküyor ben ise hiç uğruna kaybettım.
evet aılem destek ama utanıyorum yuzlerıne bakmaya. Onca sey yaptım hala arkamdalar..
hmmm pardon o zaman. ne aptalım ben bı lafı bıle doğru duzgun anlayamıuorm
mrb arkadaşlar ben 22 yasındayım. dul biriyle evlendım 2 çocuğu vardı. benım acımdan hersey kabulumdu ama esım artık zıvanadan cıktı. halen ımam nıkahıyla yasıyoruz eşiyle mahkemesı bitmiş olmasına rağmen kıymıyor. çekersen bu çekmezsen sen bılırsın diyor. bu şekilde yasamakta ne kadar doğru. metres hayatı gibi.. ben 4 yıldır o kadar emek verdımkı karşılığında koca bi hiç... bunalımdayım korkuyorum kendımden. çocuklarıda ayrı bır dert. hersey üzerime geliyor hersey. siz olsaydınız napardınız empati kurun sonrasında akıl verın bana.
Avukat Uğur Güven, "Resmi nikahtan önce imam nikahı yapılması yasal değil. Resmi nikah yapılmadan önce dini nikah yapılamaz. Bu, Türk Ceza Kanunu anlamında suç da teşkil eder. Yapılmasında sakıncalar görülmüş ki makamlar çeşitli hükümler düzenlenmiş. Yapılıyor mu yapılıyor. Savcılık ihbar olarak kabul edip inceleme de başlatabilir. Bu bir suçtur aynı zamanda" dedi.ALINTI
Bu kadın canına susamış arkadaşlar hâlâ nasıl bu adamı ipe sapa getiririmin derdinde..Bırakın ne hali varsa görsün o durumundan memmun acılarından besleniyor..Onlarla yaşamayı seviyor..Mutlu olmayı kendince haketmiyor...
Hırsları gözlerini kör etmiş..Dayaga alışmış,küfüre,hor görülmeye..
eskiden olsa gidecek yeri yok çekiyor kadın n'apsın derdik..Ailesi arkasında ama ailesinden duyacagı bir agır lafı eşinden yedigi dayak ve küfürden daha incitici buluyor demek ki bu kadın..
Neyse o halinden gayet memmun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?