affedemiyorum uçurumun kenarındayım....

Ailen arkanda olmasa bile çık git arkadaşım. Cinsel munasebetin ve adamin eski karısına olan hirsin mi engelliyor seni?
cidden cok garip bi zihniyetin var, hirsinin kölesisin su an çünkü ailen kabul etmesine rağmen gitmiyorsun.
Elin adamindan bu laflari duyacagima, babamdan duymayi yeglerim.
bak senin esin bile nasil evladini tutuyor savunuyor sana karşı.
Birak ehliyeti filan? Ehliyetin olunca hayatin mi kurtuluyor. ?
1 dk bile bekleme terket git.izini kaybettir.numarani değiştir

Son düzenleme:
Çok özür dileyerek söylüyorum ama 18 yaşında bi hata yapmışsın 20 yaşında hatana devam etmişsin 21 yaşında hatadan dönmemişsin 22 yaşında hatandan dönmemek için ne yapmalıyım diye soruyosun. Çünkü hatandan dönmek istesen ne yapmalıyım diye sormaz buraya hata yaptığını yazar ve destek isterdin diye düşünüyorum.

bu nasıl bir kötü düşünce. cinsel hırs ne demek. hiç yakıştıramadım doğrusu. cinsel ihtiyaç olarak düşünecek olursak ne bekar görünüpte erkek arkadaşına kendını tatmın ettıren var. yani seks arayacak olursan çokkkkkkkk.

arkadasım ya dalga geçiyorsun ya cidden sağlıklı düşünemiyorsun

anlayamadım ben seni
o kadar öneri geldi de birine tamam demedin.

eski karısına hırs uğruna kalmaya devam etmeyi seçmişsin zaten

insanları oyalama bari burada.

Son düzenleme:

kimseyı oyaladığım yok. tamam demekle ne alaa bana yardımcı olmak için sağlıklı düşünmemi sağlıyorlar. illa tama mı demem gerek kafamda kuruyoruum zaten.

Son düzenleme:
kimseyı oyaladığım yok. tatmam demekle ne alaa bana yardımcı olmak için sağlıklı düşünmemi sağlıyorlar. illa tama mı demem gerek kafamda kuruyoruum zaten.

ya hu illa tamam demen gerekmiyor
ama onaylayan bir cümlen dahi yok yapamam edemem diyorsun sürekli herkese
neyse Allah yardımcın olsun daha yorum yapmak istemiyorum

Son düzenleme:
diğer konunda nikahsız olduğundan bahsetmemiştin.bunu fırsata çevir,ailen de arkandayken kurtul bu adamdan.karşına daha iyileri çıkacaktır,merak etme

diğer konunda nikahsız olduğundan bahsetmemiştin.bunu fırsata çevir,ailen de arkandayken kurtul bu adamdan.karşına daha iyileri çıkacaktır,merak etme

haklıssın kardesım bunu dusunemeyecke kadar aptalmışım ben ama ne yaparsın zararın neresinden dönsen kardır.

Onu demedi Rainbyte. Cinsel münasebet derken, hani bekaretini bu adam yüzünden kaybettin sonuçta. Üstelik toplum önünde evli değilsin. Hani sonra hayatıma girecek olana açıklayamam gibi bir derdin var ise bunu düşünerek kalıyorsan kalma demek istedi.

hmmm pardon o zaman. ne aptalım ben bı lafı bıle doğru duzgun anlayamıuorm

bu mesajından sonra iyice sinir oldum sen asla annelik duygusunu tatmanı istemeyen bir adam müsveddesi çekiyorsun,gitme fırsatın varken ailen arkandayken gel dedikleri halde sen neleri düşünüyorsun pesssss
üstelik sen hamileyken seni dövüp bebeğin düşmesini gerçi düşmese aldıracakmış,
Ya gerçekten merak ettim sen ne yapmaya çalışıyosun elif kaç kurtarsana kendini hala şansın var...

evet aılem destek ama utanıyorum yuzlerıne bakmaya. Onca sey yaptım hala arkamdalar..

Ne şanslısın böyle annen ve baban var .
Lütfen bir an önce evine ailenin yanına dön.
Onlar seni affeder,sever,kucaklar.
Bu adamın yanında yaşadıklarından daha kötüsü olabilir mi?
Ayrıca bu adamdan nasıl nikah istiyorsun?
İyi ki nikah yok bir de boşanmakla,dava ile uğrasacaktın .

Hemen hemen dön ailenin yanına.

Ailen arkandaymış daha ne bekliyorsun al cebinden bi 100 lira çaktırmadan yol parası kadar çık git o evden. Hayret bi' şey ya..

hmmm pardon o zaman. ne aptalım ben bı lafı bıle doğru duzgun anlayamıuorm

Karşımda olsan , sana bi tane tokat atardım kendine gel diye.
Bazen öyle şoklar işe yarar çünkü.
Ah be canım. Kızdırıyorsun beni ya .
Ailen de arkandaymış bir de üstelik.
Yüzüm yok diyorsun. Git ailenin evine kapa kendini bir odaya, çıkma annenle babanın karşısına.
Neden bu bitmişlik anlamıyorum.
Seviyorum deme bu adamı hala lütfeeeen ?

Son düzenleme:

Resmi nikah olmadan imam nikahi yaptirmak benim icin bir anlam ifade etmiyor. Resmi nikah olmadan imam nikahi yaptirmak suc teskil ediyor. Sizi orda baglayan bir sey yok. Kapiyi cekin ve ailenizin yanina gidin.

Son düzenleme:
Bu kadın canına susamış arkadaşlar hâlâ nasıl bu adamı ipe sapa getiririmin derdinde..Bırakın ne hali varsa görsün o durumundan memmun acılarından besleniyor..Onlarla yaşamayı seviyor..Mutlu olmayı kendince haketmiyor...

Hırsları gözlerini kör etmiş..Dayaga alışmış,küfüre,hor görülmeye..

eskiden olsa gidecek yeri yok der çekiyor kadın n'apsın derdik..Ailesi arkasında ama ailesinden duyacagı bir agır lafı eşinden yedigi dayak ve küfürden daha incitici buluyor demek ki bu kadın..

Neyse o halinden gayet memmun..

Bu kadın canına susamış arkadaşlar hâlâ nasıl bu adamı ipe sapa getiririmin derdinde..Bırakın ne hali varsa görsün o durumundan memmun acılarından besleniyor..Onlarla yaşamayı seviyor..Mutlu olmayı kendince haketmiyor...

Hırsları gözlerini kör etmiş..Dayaga alışmış,küfüre,hor görülmeye..

eskiden olsa gidecek yeri yok çekiyor kadın n'apsın derdik..Ailesi arkasında ama ailesinden duyacagı bir agır lafı eşinden yedigi dayak ve küfürden daha incitici buluyor demek ki bu kadın..

Neyse o halinden gayet memmun..

Bana bu yaşımda 40 yaşındaki adamlar büyük geliyor da... Hesabıma göre 18 yaşında başlamışsınız bu ilişkiye gözümde resmen istismar bu durum. Bu adam zaman kaybından başka birşey değil.

yaa sorma o kadar memnunumkı hatta burayada övünmeye çıktım... tövbe tövbe yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…