- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Sevgili Anna, önemsendiğini düşünmek için sadece davranışlarını baz alma. Mesela sana o yönden önemsendiğini hissettiriyor ancak çat diye engelleyebiliyor, sen önemsediğin insanı engelleyebilir misin? Ya da sen onun başına gelen en güzel şeysin ama ek olarak gidip sürekli kızlarla takipleşiyor, sen önemsendiğini hala düşünüyor musun? Kalbini kırmak istemiyorum ancak niyeti belli. Sen güzel alımlı bir kızsın, ayrıca onu seviyorsun. O da bu zaafını kullanıp seni elde ediyor, istediği zaman bırakıyor, istediği zaman geri dönebileceğini düşünüyor.Beni önemsedigini davranışlarıyla hissettiriyordu.
Yahu konu aynı değil farkında mısın? Iyice kafayı benimle bozdun.Yine ayni konu ama yeni baslik, bu üye sürekli yeni konu acip eski konusunu güncellemiyor bi el atar misiniz lütfenMune
Ayrı olduğumuz dönem ona yazmam için herşeyi yaptı, tınlamadım.f.buddylikten öteye gitmeyecek bir ilişkiye fazla anlam yüklüyorsunuz.
İnstada baktığı o tanımladığınız karekterdeki kızlar, tamamen onun tarzı olabilir.
Karşınızdaki kişi, sizden istediği zaman kurtulabileceğinden ve sorun yaratıp yaratmadığınızdan emin olmak istiyor hepsi bu
20 yaşındaki ergen biri için yaptığı herşeyi çok kafaya takıyorsunuz bence... Aklı bir karış havada bence onun, o yüzden yaptığı herşey için mantıklı bir açıklama beklemeyin... Anı yaşamak istiyorsan görüş...Merhabalar,
Bir iki hafta önce açtığım konularımı çoğunuz biliyorsunuzdur. Yine de kısa bir özet geçeyim.
Sevgilim Instagram'da tanımadığı kadınları takip etmeye başlamıştı. Çoğu da kalite olarak yerlerde olan tiplerdi. Baktığımda bu kadınların birkaç tane eski fotoğrafını beğendiğini de gördüm. Sorduğumda 'Takip ettiğim konuştuğum anlamına gelmez' demişti.
En son beni kıskandırmak için saçma sapan bir şaka yaptığında alınmıştım ve o hödük erkekten beklenmeyecek bir şekilde önümde diz çöküp, 'Sadece sen varsın, alınacağını düşünmemiştim, kendini kötü hissetmeni istemiyorum' demişti.
Bu olayın yaşandığı günün akşamı o kızları takipten çıktı. 5 saat sonra falan da Instagram'da beni engelledi. Isın saçma tarafı şuydu ki asıl iletişim kanalımız olan Wp'da engellememişti.
'Neden Instagram'da beni engelledin' diye sorduğumda 'Kafam bozuk' falan dedi.
Şimdiyse bunların affedilmeyecek hatalar olmadığını söylüyor.
Anası, babası ölmemiş. Kardeşi hasta olmamış. Ee gymde fotoğraf çektirip attığına göre o kadar da bedbaht bir halde değilmiş?!
Onu seviyorum. Hâlâ yaşadığımız bütün anlar, en ufak ayrıntılar bile aklımda. Özlüyorum da.
Ama onu affedemiyorum, affetmek de istemiyorum.
Yaptıklarında en ufak bir mantıklı taraf görsem affedeceğim. Ama düşünüp duruyorum; yok, yok, yok.
Onu hayatımdan sonsuza kadar çıkarmayı düşünüyorum.
Ama sizlerin de yorumuna ihtiyacım var gibi.
Abartıyor muyum? Yoksa dediğim gibi sineye çekilmeyecek şeyler mi bunlar?
Geçen bi konuya yazmıştı Mune artık o kural kalkmış...Yine ayni konu ama yeni baslik, bu üye sürekli yeni konu acip eski konusunu güncellemiyor bi el atar misiniz lütfenMune
Birlikteyken yaptığınız şeyleri değer kıstasları olarak almayın derim.Ayrı olduğumuz dönem ona yazmam için herşeyi yaptı, tınlamadım.
Kaldı ki amacı sadece sevişmek değil. Evindeyken başka başka şeyler de yapmak istiyor. Birlikte sarılıp saatlerce uyumak, dizi seyretmek vs.
Yahu konu aynı değil farkında mısın? Iyice kafayı benimle bozdun.
Çocuk geldi konuştu benimle. Görüşmek istediğini ve olanları fazla buyuttugumu, affedilmeyecek bir durum olmadığını söyledi
Hayatiniza benimle renk katmaya çalışmayın :)
Diyorsanız çok sıkılıyorum, özele gelin boş vaktim oldukça ilgilenmeye çalışırım
Uniformali mi?Kizlar uniformaya bayilir:))Çok yakışıklı, seksi bir çocuk.
Ona baka baka bir şişe rakı bitirilebilir, 5 paket çekirdek cıtlatanabilir
Mesleki olarak da bit egosu var galiba.
Yok valla arkadaşımla da konuşuyorumsen nasil baska kimseyle konusmayip burdaki insanlari darliyorsun konularinma, ben de ayni sekilde burda yorum yaziyorum. Hayata renk katmakla alakasi yok, sen hayatina erkeklerle renk katiyorsun tabi böyle düsünmen normal.
bos vaktini de bebeginle gecir bence cünkü sana ihtiyaci var
Polis.Uniformali mi?Kizlar uniformaya bayilir:))
Onemli olan dunya giysisinden siyrilince geriye kalan:)
Yani karakter yapısı, hemen gülüşmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?