- 30 Mart 2015
- 579
- 764
- 53
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Biraz da onlara danis he ne dersin? Göz ardi edicem seni, ben de kurtulurum sen de, haydi bebeginle mutluluklar sanaYok valla arkadaşımla da konuşuyorum
Yahu hoşlanmıyorsan konularımdan girip bakmazsın? Bakmadığın zaman da darlanmazsin. Bunu akıl etmek zor olmasa gerek.
Oh sonunda.Biraz da onlara danis he ne dersin? Göz ardi edicem seni, ben de kurtulurum sen de, haydi bebeginle mutluluklar sana
Kendisi de cocuk zaten,adam yani cocuk daha 20 yasinda.Kaç yaşındasınız gençseniz önünüze bakın böyle git gel akıllı biriyle vakit geçirmeyin. Hoş genç değilseniz de adamın yaptığı (engelleme) çoluk çocuk hareketi yine katlanilacak gibi değil.
bu konuda ve diger konuda yazilan yüzlerce yorumun hakli oldugunun gostergesi.. farkinda olman guzel ugrasma bencedeBu çocuk cidden dengesiz yahu.
Şimdi de numaramı silmiş
Düşünmeye, uğraşmaya değmez.
bence artik olgun bir sevgili bulmalisin , seni yormayacak , sinir strese sokmayacak . daha anne olmadan cocuk mu büyütüceksin yahu ?Bu çocuk cidden dengesiz yahu.
Şimdi de numaramı silmiş
Düşünmeye, uğraşmaya değmez.
Haklisin sonuna kadar.bence artik olgun bir sevgili bulmalisin , seni yormayacak , sinir strese sokmayacak . daha anne olmadan cocuk mu büyütüceksin yahu ?
iyi de sen gecen hafta da sonunda buna benzer bir cevap verdin banaHaklisin sonuna kadar.
O hayatımda yokken ne kadar huzurluydum..
Kız atraksiyona girdi bebeiyi de sen gecen hafta da sonunda buna benzer bir cevap verdin banaicraata gecrmen gerekiyor düsündüklerini. ay birde kusura bakma da 20 yasinda oglan yani ne buluyorsun bu kadar ? kedi al kendine , onlarda sevgi sefkat bekliyor , en azindan asabini bozmaz böyle :)
Zaten yine numaramı silmiş..Bi sözle mi affedeceksin?
Dizlerine çöküp yalvarmadıkça asla..
Ben olsam böyle yapardım
danalarda güclü kuvvetli oluyor biliyorsun demi ?Kız atraksiyona girdi bebe
Valla baştaki adam harika biriydi ay pardon bebe.
Aşırı güçlü, kuvvetli ya birkaç yönden aşırı hoşuma gidiyor. Ama başka seçeneklere bakacağım galiba
Billboardlara falan 'Anna beni affeder misin?' diye ilan verme tarzı bir şey yapmadığı sürece asla affetmem.Nedense affedecek gibi geldiniz o yüzden bir şey söylemek istemedim.
Hakkınız hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?