Ben gidecek olsam giderdim senin yanındayım seninleyim şeytana uydum yedim bi bok oyuna geldim boşluğa düştüm yazdım öyle şeyler ama sadece yazdım buluşmadım bilee
şeytana uydum yedim bi bok oyuna geldim boşluğa düştüm yazdım öyle şeyler ama sadece yazdım buluşmadım bilee
Şeytana uydum bosluga dustum GORDUGUN GIBI SENİNLE EVLİYİM HALA SENI SEVİYORUM Demek yalanları olumune kapısır.Bunun yalan olduğunu ve yaptığı her hareketin üste çıkmak için olduğunu zaten burada onlarca aynı konudan okumuşsunuzdur. Klasik “ boşluğa düştüm, şeytana uydum, Gül gibi karım” . Hamilesiniz. İşiniz var mı? Geliriniz var mı? Aileniz destek mi? Adama güvenilmez, yani ne sorumluluk ne başka bir şeyi uçkur ve ego dışında düşünmeyen biri.
Zaten gözünüze soka soka aldatmış. Allah doğru yola getirsin. Çok üzüldüm sizin durumunuza. Allah yardımcınız olsun. Bir yandan her ay bir tarafa para koyun, en azından biraz birikim yapın. Garantiye alın. Allah çocuğunuzu sağ salim elinize almayı nasip etsin.
Bu arada eğer yeterince kriz çıkarmaz ve evden gitmezseniz bilin ki yakında daha da utanmadan yapmaya devam edecek.
O kadar cok özlem demissiniz ki dikkatimi çektiSeytan uymus Kucuk tatlı kuzucuk kıyamiş.
Ozleme baya yurumus, yuz bulsa simdı ozlemleydı ama ozlem belli kı bir adım atmamıs
Ozlemle olmamıs ama ozlem istemediği ıcın, yarın mözlem olur farketmez, fıtratı bu adamın cunku.
Amin inşallah çok sağolun. Kaldıramıyorum ya cidden ağır geliyor. Birde bana sen itle köpekle kendini bir mı tutuyorsun diyor. Kavgada telefonu kırdı. Yeni telefon aldı. Şimdi telefon ortada geziyor eline almıyor sürekli yanımızda ilgiler alakalar pişmanlık mı pişkinlik mı bilemedimBunun yalan olduğunu ve yaptığı her hareketin üste çıkmak için olduğunu zaten burada onlarca aynı konudan okumuşsunuzdur. Klasik “ boşluğa düştüm, şeytana uydum, Gül gibi karım” . Hamilesiniz. İşiniz var mı? Geliriniz var mı? Aileniz destek mi? Adama güvenilmez, yani ne sorumluluk ne başka bir şeyi uçkur ve ego dışında düşünmeyen biri.
Zaten gözünüze soka soka aldatmış. Allah doğru yola getirsin. Çok üzüldüm sizin durumunuza. Allah yardımcınız olsun. Bir yandan her ay bir tarafa para koyun, en azından biraz birikim yapın. Garantiye alın. Allah çocuğunuzu sağ salim elinize almayı nasip etsin.
Bu arada eğer yeterince kriz çıkarmaz ve evden gitmezseniz bilin ki yakında daha da utanmadan yapmaya devam edecek.
Amin rabbim görüyor nedeyimkiAyni boşluğa siz düşseydiniz ne olurdu?
Merak ediyor musunuz?
Ben etmiyorum çünkü biliyorum.
Yapılacak şey belli aslında.
Ama hamilesiniz. Üzülmenizii istemem.
Evet bir yabancı olarak ben sizin üzülmemeniz için eşinizden daha çok çaba veriyorum şu an...
napalim ki eşiniz bu yolun yolcusu.
.. aranıyor .
Allah yardımcınız olsun.
Şeytana uydum bosluga dustum GORDUGUN GIBI SENİNLE EVLİYİM HALA SENI SEVİYORUM Demek yalanları olumune kapısır.
Kızdan yuz bulsa kosarak gıdıcek, seninleyim sevdıgım sensin demezler mi bide lutfeder gıbı
İnsanın Allah razı olsun koç diyesi geliyor.
O dönemler okadar iyi niyetiydim ve güveniyordum ki medeni bir insan gibi uyarıyordum sadece aklımdan hiç geçmemişti böyle olacağıBir de siz Özlem ile konuşurken fazla yumuşak kalmış olabilir misiniz? Çünkü adam gayet rahat yardım isterse giderim diyebilmiş size
Sen bana bir adım gel ben sana on gelırım dedıgı ama yuz bulamadığı kadına it kopek demesı de onun mıdesızlıgıAmin inşallah çok sağolun. Kaldıramıyorum ya cidden ağır geliyor. Birde bana sen itle köpekle kendini bir mı tutuyorsun diyor. Kavgada telefonu kırdı. Yeni telefon aldı. Şimdi telefon ortada geziyor eline almıyor sürekli yanımızda ilgiler alakalar pişmanlık mı pişkinlik mı bilemedim
Okadar soğudum kiYa ben sizi hiç bunaltmak istemem hamilesiniz ama siz o akıllı klavyeden onları gördüğünüz için direkt savunmaya geçmiş eşiniz Battı balık yan gider hesabı. Bundan sonra ilişkinizin sağlıklı şekilde devam edeceğini düşünmüyorum. Aklınızda hep soru olacak “Acaba aklında Özlem mi var acaba başkası mı var” soruları sizi yiyecek. Sevgi her şeyi aşar ama bunları aşamaz. Elbette siz karar verirsiniz buna benimki sadece yorum. Sizi üzmek hiç istemem
Diyorumya işte seneler öncesinde tartışmıştık ve rabbim bunu benim karşıma herşey kapanınca ve hamileyken çıkardı çok acıDurum sıkıntıli.Bu cümleler unutulmaz ki.Keske siz de kadınla kavga etmek yerine evdekiyle adamakilli kavga etseymişsiniz.Baksaniza on adım koşan o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?