• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Affetmek ile hata mı ettim?

Şimdi siz bunu affedip devam etseniz bile eşiniz bu boşluğa sık sık düşmeye devam edecek. Bu konuda tavrınızı en başından sert bir şekilde koymamışsınız sanırım ki eşiniz hala yardımcı olabileceğini söylemiş.
3 sene öncesinde söylemişti. Şimdi yeminler ediyor ben konuşmayı kestim bitirdim pişmanım vs vs ama bana ninni geliyor. 5 yaşında oğlum var sokağa çıkma yasağı virüs belası gidemedim kaldım oylece:(

Affetmissiniz ve evliliginize devam ediyorsunuz bu durumda en sağlıklı olan şey gercekten sizi sevdiğine kendinizi inandırıp olanları unutmaya çalışmanız . Rabbim bir daha yasatmasin

3 sene öncesinde söylemişti. Şimdi yeminler ediyor ben konuşmayı kestim bitirdim pişmanım vs vs ama bana ninni geliyor. 5 yaşında oğlum var sokağa çıkma yasağı virüs belası gidemedim kaldım oylece:KK43:
Resimdeki siz misiniz? Eğer sizin resim ise mutlaka değiştirin. Böyle güzel karısı ve çocuğu varken... Aç gözlü adam. Yavaş yavaş avukatla vs görüşün. Planlayın. Bu adama güvenmeyin. Doğumu bahane edip ailenizin yanına gitseniz.

Adınıza çok. Üzüldüm açıkçası hele birde hamilesin iz. Bence olumsuz şeyleri okumayın. Evinizdeki cibiliyetsiz adamı boşver in bebeğinize odaklanın lütfen. Hamilelik. Çok güzel birsey. Keşke Çocuktan önce bu yüzünü göstermiş olsaydı. Yapacak birsey yok. Hamilelik cok güzel bir duygu. Ve şuan tadını çıkarın. Bu güzel günleri aricak siniz. Çocuk olsun biraz büyüsün zaten gene hata yapacaktır belliki meyilli. Bunu yapan asla tek 1 hatayla kalmaz. Oyuzden zamana bırakın bebisiniz az büyüsün. Gerekeni yaparsınız. Mideniz almiosa uzak durun bu densizden bebeğinize güzel vakit geciein🤗

Acınız büyük, su anda sağlıklı bir karar vermeniz cok zor. Fakat ihanetin hiçbir türlüsü unutulmuyor. Baştan bi kadını erkek olarak kaydetmis demeniz bile yetti. Söylediği laflar da aşırı klasik. İnanmayın, kendinizi isteseniz de kandıramicaksınız artık zaten. Bi de kadınla tartısma meselesine geleyim. Ben ihanetleri pat pat pes pese öğrendim ve bunu yalancı oldugu icin adamın görüstüğü kadınlardan öğrendim. Benden özür dilediler, buna bile kızdım dedim ki kardesim sen niye diliyosun suç benim adamda, senin bana borcun yok tesekkürler anlattıgın icin dedim. Her zaman icin adamı sucladım, kücük bir mesajlasmada da, resmen yatmasında da. Muhattabınız olan da suclu olan da kocanız, ve bunun arkası gelmezse ben hiçbir şey bilmiyorum. Allah size güç versin:/

Resimdeki siz misiniz? Eğer sizin resim ise mutlaka değiştirin. Böyle güzel karısı ve çocuğu varken... Aç gözlü adam. Yavaş yavaş avukatla vs görüşün. Planlayın. Bu adama güvenmeyin. Doğumu bahane edip ailenizin yanına gitseniz.
Evet ben ve oğlum:( bu virüs belasindan çıkamıyorum gidemiyorum ailemin yanına gitsem doğuma kadar orda kalıp kafamı toparlamak istiyorum O kadar doluyum ki çıkmazdayım bebeğim olacak bir sürü şey

Adınıza çok. Üzüldüm açıkçası hele birde hamilesin iz. Bence olumsuz şeyleri okumayın. Evinizdeki cibiliyetsiz adamı boşver in bebeğinize odaklanın lütfen. Hamilelik. Çok güzel birsey. Keşke Çocuktan önce bu yüzünü göstermiş olsaydı. Yapacak birsey yok. Hamilelik cok güzel bir duygu. Ve şuan tadını çıkarın. Bu güzel günleri aricak siniz. Çocuk olsun biraz büyüsün zaten gene hata yapacaktır belliki meyilli. Bunu yapan asla tek 1 hatayla kalmaz. Oyuzden zamana bırakın bebisiniz az büyüsün. Gerekeni yaparsınız. Mideniz almiosa uzak durun bu densizden bebeğinize güzel vakit geciein🤗
Evet Ne gariptir ki gebeyken gerçekler öğrendim:( evde sürekli başka şeylerle uğraşıyorum vakit öldürmeye çalışıyorum ama o kelimeler cümleler kafamdan çıkmıyor. Rabbimden sabır istiyorum yavrumuza strese sokmak istemiyorum ama elden ne gelir

Acınız büyük, su anda sağlıklı bir karar vermeniz cok zor. Fakat ihanetin hiçbir türlüsü unutulmuyor. Baştan bi kadını erkek olarak kaydetmis demeniz bile yetti. Söylediği laflar da aşırı klasik. İnanmayın, kendinizi isteseniz de kandıramicaksınız artık zaten. Bi de kadınla tartısma meselesine geleyim. Ben ihanetleri pat pat pes pese öğrendim ve bunu yalancı oldugu icin adamın görüstüğü kadınlardan öğrendim. Benden özür dilediler, buna bile kızdım dedim ki kardesim sen niye diliyosun suç benim adamda, senin bana borcun yok tesekkürler anlattıgın icin dedim. Her zaman icin adamı sucladım, kücük bir mesajlasmada da, resmen yatmasında da. Muhattabınız olan da suclu olan da kocanız, ve bunun arkası gelmezse ben hiçbir şey bilmiyorum. Allah size güç versin:/
Amin. Kesinlikle inandırıcı gelmiyor ki zaten. Birkere soğudum birdaha ısınmam neredeyse imkansız:(

Amin. Kesinlikle inandırıcı gelmiyor ki zaten. Birkere soğudum birdaha ısınmam neredeyse imkansız:KK43:
Bir de süreci yönetebilmek icin bazı seyleri kabullenmek lazım. Örneğin pişmanım demesine inanmayın cünkü vicdanlı ve sucluluk duyan birisi asla bunu size yapmaz. İkincisi de bu tamamen onun kişilik sorunu, siz aşırı güzel bi kadınsınız, ayrıca biricik ve degerlisiniz. Maddi ve manevi güçlenin, olayları derin derin sindirin sonra kararınızı kendiliğinden vereceksiniz. Ağlayacak sızlayacak, cocuklarınız üzerinden duygu sömürüsü yapacaktır. Fakat hepsi bir oyundan ibaret. Zaman her seyi size gösterecek, bosanmak bes dakikalık is, öncelik sizin ve bebeginizin psikolojisi, bu adamdan asla hayır gelmez.

Ben şunu anlamıyorum.
İşin sonunda kaldıramayacağım şeyler çıkma ihtimali varsa o işi kurcalamam.
Merakıma yenilip eşimin telefonunu kurcaladıysam ve delil elde ettiysem de
hazım/güç/meşrep/çocuk vb durumuma göre
ya boşanırım ya görmemiş gibi yoluma devam ederim.
Bu iki yoldan başka bir yol yok.
Ne affederim ne de boşanırım, evimde kalır,
bu yaşananları adamın başına tapa,
kıçına sopa ederim diye düşünüyorsanız
size geçmiş ola, evliliğinizin ruhuna el-Fatiha.

Bir de süreci yönetebilmek icin bazı seyleri kabullenmek lazım. Örneğin pişmanım demesine inanmayın cünkü vicdanlı ve sucluluk duyan birisi asla bunu size yapmaz. İkincisi de bu tamamen onun kişilik sorunu, siz aşırı güzel bi kadınsınız, ayrıca biricik ve degerlisiniz. Maddi ve manevi güçlenin, olayları derin derin sindirin sonra kararınızı kendiliğinden vereceksiniz. Ağlayacak sızlayacak, cocuklarınız üzerinden duygu sömürüsü yapacaktır. Fakat hepsi bir oyundan ibaret. Zaman her seyi size gösterecek, bosanmak bes dakikalık is, öncelik sizin ve bebeginizin psikolojisi, bu adamdan asla hayır gelmez.
Zamana bıraktım haklisiniz ama içim içimi yiyor günden güne eriyorum... Elbet bir yol bulacağım

Evet Ne gariptir ki gebeyken gerçekler öğrendim:KK43: evde sürekli başka şeylerle uğraşıyorum vakit öldürmeye çalışıyorum ama o kelimeler cümleler kafamdan çıkmıyor. Rabbimden sabır istiyorum yavrumuza strese sokmak istemiyorum ama elden ne gelir
Boşver in demek karşıdan çok kolay çeken bilir haklısınız. İnsanın midesi alacak gibij değil. Ama. Her zor sınavın bir rahatlama dönemi vardir. Çocuğunuz olunca bu düşüncelere vakit kalmicak emin olun. Oyalanacak bir hobi bulun. Güzel şeyler düşünün şuan yapacak hiç bir şey yok malesef

Ben şunu anlamıyorum.
İşin sonunda kaldıramayacağım şeyler çıkma ihtimali varsa o işi kurcalamam.
Merakıma yenilip eşimin telefonunu kurcaladıysam ve delil elde ettiysem de
hazım/güç/meşrep/çocuk vb durumuma göre
ya boşanırım ya görmemiş gibi yoluma devam ederim.
Bu iki yoldan başka bir yol yok.
Ne affederim ne de boşanırım, evimde kalır,
bu yaşananları adamın başına tapa,
kıçına sopa ederim diye düşünüyorsanız
size geçmiş ola, evliliğinizin ruhuna el-Fatiha.
Aynen keşke bakmasaydi. Kaldırabilecek se veya bosanacaksa bosanabilecekse bakmak laizm kurcalamak lazim.

Boşver in demek karşıdan çok kolay çeken bilir haklısınız. İnsanın midesi alacak gibij değil. Ama. Her zor sınavın bir rahatlama dönemi vardir. Çocuğunuz olunca bu düşüncelere vakit kalmicak emin olun. Oyalanacak bir hobi bulun. Güzel şeyler düşünün şuan yapacak hiç bir şey yok malesef
Öyle yaşamayan bir anne olarak neler hissettiğimi bilemez ne olursa olsun... çok zor. Bekliyorum bakalım sabrım nerde bitecek..

Hamile olmasaniz neler derdim ama diyeceğim şu kı ;eşiniz pis herifin teki. Kendinizi maddi olarak garantiye almaya bakın gelecekle ilgili ayrıca delilleri ne olur ne olmaz diye biriktirip kenara koyun,bi durum olursa hazırlıkli olursunuz 😉

Merhaba kızlar. Öyle bi çıkmazdayım ki. Özellikle evli çocuklu kadınların fikri önemli benim için. Bundan 3 sene önce eşimin telefonunda erkek adıyla kayıt edilmiş bir kadın numarası buldum. Ve bu eski sevgilisi olduğunu öğrendim. Neden erkek adıyla kaydettiğini sordugumda kiskanacagimi sıkıntı yapacagimi söyledi ve adını söyledi dedi ji böyle böyle. Eşim kurye. Kadını şans eseri paket götürdüğü bi sitede güvenlik olarak çalışıyor ve orda karşılaşıyorlar. Birbirlerinin numarasını alıyorlar. Yemek falan istediğinde kadın arıyor falan. Ama asıl mesele eşimin deyimiyle kadın kocasından ayrılma eşiğinde olduğunu ve ayrılacağını söylüyor eşime. Esiminde başından bi evlilik geçmiş seneler önce 3 ay kadar napmam gerekli diye güya eşime danışmış mahkeme süresini. Böyle Böyle arkadaş gibi konuştular ara ara birkaç defa uyardım konuşma istemiyorum diye. Her seferinde tamam dedi ama yardım isterse yardım ederim ben iyi niyetle yaklaşıyorum arkadaşca yanlış anlama dedi. Bu kısımları çok uzun hep denk geldim konuştuğuna falan derken bu konu kadını arayıp benim kadınla kavga etmemden sonra kapandı. Geçen ay bilirsiniz akıllı klavyeye msj yazdığımızda bazı kelimeler hatta cümleler kayıt oluyor. Eşimin t3lefonun aldım kadının adını yazdım klavye kısmından bakalım ne kelimeler çıkacak nele4r yazdı aceba dedim. Sonra şunlar çıktı. Özlem sen bana bir adım gelsen bej sana on, ben eski ozleme asiktim sen kendini aşmışsın seni çok seviyorum ve çok istiyorum çıktı onu bu mu yazdı klavyede zaten hali hazirdami vardı bilmiyorum. Bundan sonra iki iyi bi arkadaş olarak.kalalim gibi seyle4 çıktı. Ben bunları görünce dellendim. Bana bağırdı çağırdı eskide kalmış şeyleri neden açıyorsun die. Elini falan yaraladı kırdı döktü herşeyi. Ben gidecek olsam giderdim senin yanındayım seninleyim şeytana uydum yedim bi bok oyuna geldim boşluğa düştüm yazdım öyle şeyler ama sadece yazdım buluşmadım bilee dedi sonra zaten napiyorum ben karım var mutlu ailem var deyip kendimi frenleyip geri çekildim. Nezaman yazdigimi bile hatırlamıyorum ben çok uzun zaman oldu siz kavga ettikten sonra hiç görüşmedim bile dedi. Kizlar ama ben kaldıramıyorum yapamıyorum hamileyim birde çok canım açıyor hazmedemiyorum napicam ben

Kusura bakmayın ağır olacak ama hazmedememiş olsaydınız hamile olmazdınız herhalde bence kendinize aksiyon aramayın ta en başta sözde mahkemeyle ilgili danışıyormuş ya hiç mi demediniz eşinize ulan şerefsiz sohbet muhabbet etmeseniz kadın ne bilsin senin başından ne geçti bu konuda bilgin var mı yok mu olay zaten orada başlamış boşayacaksınız bu herifi yoksa arsız gibi devam edecek

Kusura bakmayın ağır olacak ama hazmedememiş olsaydınız hamile olmazdınız herhalde bence kendinize aksiyon aramayın ta en başta sözde mahkemeyle ilgili danışıyormuş ya hiç mi demediniz eşinize ulan şerefsiz sohbet muhabbet etmeseniz kadın ne bilsin senin başından ne geçti bu konuda bilgin var mı yok mu olay zaten orada başlamış boşayacaksınız bu herifi yoksa arsız gibi devam edecek
[/QUOTE
Ben en başından beri eşime güvendim. Taa ki gercekleri hamileyken ogrenene kadar. Aksiyon arayacak durumda da değilim aksiyonluk halimde psikolojimde yok benim. Zaten ben cikmazij icine girmişim siz aksiyondan bahsediyorsunuz. Bir ay oldu daha bunları öğreneli . Ben ihtimal vermedim hiç bir zaman hep inandım güvendim. İşin gerçek yüzünü gorseydim önceden bile bile hamile kalirmiydim zannediyorsunuz. Benim fazlaca iyi niyetim beni durumlara sürükledi lanet olsun ki

Back
X