Affetmek istiyorum ama affedemiyorum

Hiç masum değil o kadar konuşma yakaladıklarını anlayınca arsizliklarina kılıf uydurmuşlar

Kendinize yüklenmeyin kim olsa aynı şeyi düşünür
Arkadaşlık böyle bir şey değil
Çok yakın bir arkadaşım var eşim ona baldızım der, bazen özel günlerde organizasyon için falan destek alır arkadaşımdan ama bu şekilde değil. Mesela şimdi evlilik yıldönümümüz geliyor, eşim kutlama için destek istemiş hummalı bir faaliyet içindeler ama arkadaşım geçen hafta beni aradı enişteyle çok çalışıyoruz haberin olsun diye, arkadaşınızın ve eşinizin niyeti iyi olsaydı haberiniz olurdu. Bence bu olayın üzerini örtmelerine izin vermeyin, insan günde 14 kez ne konuşabilir ki

İftira değil ki aldatılmışsın. İnsan psikologuyla, arkadaşıyla, eşiyle o kadar konuşmaz. Yeni ilişkiye başlayan aşıklar konuşur sadece. Numara yap. İş yerinden ordan burdan adını duyduğu ama tanımadığı bir erkek arkadaşın akşamları seni arıyormuş gibi yap. Kapatmam lazım yarın detaylı konuşuruz nasıl olsa de eşinin duyacağı şekilde. Sorarsa da ayy işten güçten dertleşmeye fırsat bulamıyoruz ki gün içinde neyse ki yarın öğlen birlikte yemek yiyeceğiz sıkıntılarımı anlatacağım ona, fikir alacağım, tavsiye alacağım de. Bakalım eşin kendi yapınca çok masum olduğunu iddia ettiği bu görüşmelere ne diyecek

Günde sekiz on kere görüşmeleri hiç normal değil

Neden kafa buluyorsunuz? Resmen kışkırtmak adına açılmış bir konu... Biz de “Salak mısın nasıl inandın?! Seni kandırıyorlar blaaaa blaaaa” diye yorumlar yapacağız. Hiçbir kadın böyle bir şeye inanacak kadar saf değil bence. Yormayın arkadaşlar kendinizi konu fake.

Kimseye güven yok artık.Ailecek görüşüyormuşsunuz bir de çok yazık.Ben kız arkadaşımla bile telefonda o kadar konuşmam bunlar baya baya sevgili gibi konuşmuşlar ki öylelermiş anladığım kadarıyla

Ben sevgilimle bile 8-14 kez konuşmuyorum ya
Sallamasın ordan
Senle ilgili falan değil
Bunlar arkandan iş çevirmiş maalesef
Bide yakın arkadaşınmış
Kocasını arasaymış o kadar senin kocanı değil
Artık kime güveniceğimizi şaşırdık ya

Saat başı konuşmuşlar yani? Ama eşiniz size hala soğukmuş. Sizin için konuşuyorlarsa, bu konuşmalar neticesinde eşinizde bir çaba, bir hareket olması gerekmez miydi? Eğer aranız düzelsin diye arkadaşınızdan taktik alıyorsa, böyle olmalıydı. Ama olmamış. Saçmalığın daniskası. Hani insan yardım almak için konuşabilir, fikir danışabilir de, böyle üstüne rapor verir gibi belirli periyodlarda aramayla mı yapar bu işi? Ayrıca arkadaşınızın eşinin bu durumdan haberi var mıymış? Ve diğer soru siz eşinizin arkadaşıyla her saat başı telefonda görüşseniz, eşinizin tepkisi ne olurdu? Elin adamıyla ne bu muhabbet diye dünyayı başınıza yıkardı muhtemelen. Bu kadar muhabbette masumiyet bulamam ben.

Nasıl bir üslubunuz var ben anlayamadım. Her yorumda döver gibi sanki. Konu sahibi değilim ama okurken ben bile rahatsız oldum..

Konus konus bitmemis mevzu anlasilan, hergun bin saat konusacak kadar ne gibi tavsiye almis olabilir sorsaydiniz. Midem bulaniyor cidden artik.

Ben sevgilimin sakalsız erkek sevmem bildiği halde buluşmalara sakallı gelmesinden anlamıştım bir şeyler olduğunu.Kadın hisseder...

Bir önceki konunuza baktim da arkadaslar o zaman "galiba baska biri var" demisler. Bir de eylülde ayrilmistik
Bir önceki konunuza baktim da arkadaslar o zaman "galiba baskasi var" yazmislar. Eylüldeki ayrilmanizda da siz yalvar yakar döndürmüssünüz. Ne yazik ki aldatilmissiniz ve 1 yildan fazladir da mutsuzsunuz zaten.

acaba biz neden yardım için arkadaşlarımızın eşlerini seçmiyoruz. Hadi olabilir 1 iki bir şey sordu günde defalarca konuşmak nedir. Kusura bakma şekerim ama bunlar işi bayağı pişirmişler. Bitti yok sana iyi davranıyor laflarına da kanma

Mantıklı düşünmek istemiyorum ama 8 defa bile fazla ya

Burada hiç unutmam bir konu okudum. Kızın öz kardeşi eniştesiyle mesaj muhabbet derken en sonunda aşk mesajları çıkmıştı ortaya. Kardeş kardeşe yaptıysa siz okadar masum demeyin bence dinleme uygulama falan indirin telefonuna.

Aramizi düzeltmek icin bize yardim ediyordu cok klasik bir yalandir. Üzgünüm ama gercek bu. Cok fena aldatilmissiniz. Bence burda aldatilmaktan daha öte bir sey var, kiz arkadasim diyorsunuz. Bunlar resmen sirtinizdan vurmus sizi. Kiz evli mi?

Nasıl bir üslubunuz var ben anlayamadım. Her yorumda döver gibi sanki. Konu sahibi değilim ama okurken ben bile rahatsız oldum..
Bundan size ne?
Rahatsızsanız engelleyin.

Aldatıldığı gayet açık ve yurtdışında pekçok imkana sahip bir kadın hala delil yok diye yalan söylemekten utanmıyorsa, sevmediğini söyleyen ve aldatan adamla hala aynı yatağa girebiliyorsa benim sözlerim de onu etkilemez. Zaten boşanmayacak. Kumalık bu yüzden bitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…