Affetmek istiyorum ama affedemiyorum

Ben ne yapicam ne düsüncegimi bilmiyorum...
Ne yapacak ve düşüneceksiniz ben söyliyim sormuşsunuz: Affetmek istemeyeceksiniz. Bu kadar basit. Affetmek istemeniz garip zaten, ayan beyan aldatılmışsınız işte önceki konunuzu okumadım ancak niye barıştı madem Eylül'de ayrılmıştık hazır sorusuna da cevap vereyim: barışmayıp napacaktı? Siz boşanacaktınız, sonra arkadaşınızın eşine de söyleyecektiniz, o adam napacaktı? Aaa peki madem hazır aldatılanlar ve aldatanlar olarak eşlerimizi değiştirelim de konu kapansın gitsin mi diyecekti? Eşiniz olacak adam size bayıldığından filan değil afedersiniz ama poposunu kurtarmak için, bir çıkış yolu olmadığı için barışmış işte sizle daha ötesi mi var ki?
Hem rezil olacaktı sosyal çevresine ve ailesine bir de üstüne karşı tarafın kocası da gelip gebertse gebertir yani basbayaa göze almamış tabi ki bunları ve barışmış yani.
Sert olduysa özür dilerim ama olayın ciddiyetini bazen direkt söylemek gerekiyor kabul edilebilmesi için. Yaşadığınız çok ağır bir şey aldatılmak ve hatta arkadaşınızla aldatılmak çok zor bir şey evet, ama bunu inkar etmeye çalışmak, çocuğun bile inanmayacağı bir yalana kendinizi inandırmaya çalışmak; karşınızdaki kişiye resmen sizinle kafa bulmasına izin vermek daha kolay değil bence.
Dökümler yeterli olur illa da ispatsa derdiniz hangi hakim günde 8-14 aramanın "masumane" olarak değerlendirileceğini düşünür sizce?

Aldatılma konusunda hemfikiriz doğru ama belli ki psikolojisi bozulmuş ve burada insanlardan medet umar durumda , anladığım kadarıyla da ne yapacağını bilmiyor ...
Bundan size ne? kısmına gelirsek eğer; sert, sivri yorum yapıldığında benim bilmediğim farklı bir durum mu oluyor. Yani kadın derdini anlattı diye bin pişman mı edilecek her defasında.. Yurtdışında olması herkesin aynı şartlar altında olduğunu göstermez yani bilemeyiz.. Sadece şunu demek istiyorum. Herkes bi mücadele içinde, hayatı için gayret ediyor en az sizin kadar..

Her gün sizinle o kadar konuşsa aranız düzelirdi. Ben inanmadım bu gerçek değil. Arkadaşının eşine de söyleyin bakalım o ne diyecek

Böyle bir durumda kesinlikle masumca olamaz eşiniz yemin ettirse dahi size buny söylemeliydi arkadaşınız sizi de işe ortak etmeliydi. Siz o noktafa bilmşyomul gibi davranabilirdiniz ama bana masumca gelmiyor bu anlatılan ben fazla paranoyayım çünkü benim babam annemi 7 yıldır en yakın arkadaşıyla aldatıyor annemib en yakın arkadaşıyla. Onlarınki de başlarda sadece iş içindi.

Eğer kocası sevmediğini söyleyip terkediyorsa, hayatına başka kadınlar giriyorsa, bunlara rağmen kadın geri dönsün diye bir daha çocuk yapıyorsa ben böyle kadınlara üzülmüyorum.
Çocuk bahane. Bu kadınlar takıntılı oluyor. Git tedavi ol desek umursamaz. Çocuklardan çok koca önemli.

Akıl sağlığı yerinde, yetişkin her kadın çalışır ve bir şekilde geçinir.

Bunu ögrendigimde zaten kocasinada anlattim kocasi benimle ayni ilk okula gitti yani cocukluktan beri tanisiyoruz. Hemen gittim anlattim, o inaniyor ikisine hic süphe etmemis simdiye kadar.
Yok artık nesi normal bunun. Gözünüzü açın ya hu resmen aralarında bir şey var.
Her şeyi geçtim benimle oturup konuşmayan adam, başkasına bu kadar zaman ayırdığı için bile çıldırma sebebi

Siz ne deediginizin farkinda misiniz? Ben hamileydim bu olaylar basladiginda ve asla cocuklar icin ayrilmiyorum demedim. Ben cocuklari babasizda büyütürüm babalati nasilsa yok evde hep calisiyor. Kocam nasil cocuklardan önemli olsun? Akil var mantik var! Sizin cocugunuz yok galiba yoksa böyle laflar etmezdiniz.

Tam tersi, ortada bir ilişki varsa, boşansaydınız daha rahat değil, daha zor sürdürebilirlerdi bu durumu. Çünkü o zaman konuşmak için geçerli bir bahane bulmakta zorlanacaklardı. Ayrıca eşinizin evli olması da bir engel değil, bir kalkan olabilir. Bekar birinin birileriyle ilişki yaşayabilmesi daha ihtimal dahilindedir ama evli birinden böyle bir şeyi çok kolay beklemezsiniz. Kısaca bakış açınız yanlış.

Benim yaptigimi anasida yapar yani ayrilsa oraya dönse annesi herseyini yapar zaten o yüzden kafamda bu sorular.
Onunla konusamam cünkü o inaniyor onlara ben ne dediysem o kadar ileri gitmezler dedi ve ben ne kadar igrenc düsünceli bi insanmisim fln o laflari duydum.

Size yardim etmek icin mi? Peki o arkadasin neden seni arsyip sana yardimda bulunmuyor da esine yardim ediyor? Ben pek inanmadim. Hem kari koca arasina girilmez ki? Onun ne haddine. Sizin bir sorununuz varsa en son ona sira gelir, hatta gelmez ile. Aileleriniz dururken ona neymis? Gunde 14 kez telefonda gorusuyorlar, neymis sizin sorununuzu cozuyorlar ama kadinin esinin bu durumdan haberi yok oyle mi? Benim bir arkadssim evliligi ile ilgili sorunksri icin beni arasa bir kez arar 14 kez degil. Hem su an onlarla girusmuyorsunuz ams kocanizin gorusmedigini nereden biliyorsunuz? Belki ikinci bir hattan...
Affedemiyorsun cunku senin de icinde taslar yerine oturnamis. Inanmak istiyorsun onlara inanmiyorsun. Bu yuzden affedemiyorsun.

Geçmiş konularınıza bakınca benim anladığım bu.
Madem çocuklar önemli, sizi uzun zamandır aldatan, sevmeyen, aptal yerine koyan bir adamı affetmek daha doğrusu hazmetmek için neden bu çaba? Bırakın gitsin. Ki çoktan gitmiş.

Daha önce de yazdığım gibi ortada affedilecek bir şey yok. Çünkü her şey açık. Unutup açık evlilik yaşamaya devam et.

Yorumlarınızı okudum, sizin kemaliniz yapmış yapacağını, kabul edip etmemek size kalmış

Evet tabi evli ailecek görüsüyoduk onun kocasida benim esimin en yakin arkadasiydi iste offff yani hepimiz arkadastik aile gibiydik diyebiliriz herseyi beraber yapiyoduk hatta bu sene tatile bile onlarla gittik

görüştükleri süre içinde eşinizin size karşı olumlu değişimleri oldu mu? olduysa gerçekten yardım amaçlı konuşmuşlardır ama aynıysa üzgünüm şüpheleriniz doğru

Aslinda o kadarda büyük sorunlarimiz yoktu esim cok calisiyor bu hep böyleydi yillardir cogunlukla bunu kavgasini ederdik ama öyle hergün konusulcak gibi kavga yoktu yani. Su an bilmiyorum görüsüyolarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…