- 7 Eylül 2019
- 542
- 1.086
- 113
- Konu Sahibi Uzgunpapatya90
-
Ne yapacak ve düşüneceksiniz ben söyliyim sormuşsunuz: Affetmek istemeyeceksiniz. Bu kadar basit. Affetmek istemeniz garip zaten, ayan beyan aldatılmışsınız işte önceki konunuzu okumadım ancak niye barıştı madem Eylül'de ayrılmıştık hazır sorusuna da cevap vereyim: barışmayıp napacaktı? Siz boşanacaktınız, sonra arkadaşınızın eşine de söyleyecektiniz, o adam napacaktı? Aaa peki madem hazır aldatılanlar ve aldatanlar olarak eşlerimizi değiştirelim de konu kapansın gitsin mi diyecekti? Eşiniz olacak adam size bayıldığından filan değil afedersiniz ama poposunu kurtarmak için, bir çıkış yolu olmadığı için barışmış işte sizle daha ötesi mi var ki?Ben ne yapicam ne düsüncegimi bilmiyorum...
Aldatılma konusunda hemfikiriz doğru ama belli ki psikolojisi bozulmuş ve burada insanlardan medet umar durumda , anladığım kadarıyla da ne yapacağını bilmiyor ...Bundan size ne?
Rahatsızsanız engelleyin.
Aldatıldığı gayet açık ve yurtdışında pekçok imkana sahip bir kadın hala delil yok diye yalan söylemekten utanmıyorsa, sevmediğini söyleyen ve aldatan adamla hala aynı yatağa girebiliyorsa benim sözlerim de onu etkilemez. Zaten boşanmayacak. Kumalık bu yüzden bitmiyor.
Böyle bir durumda kesinlikle masumca olamaz eşiniz yemin ettirse dahi size buny söylemeliydi arkadaşınız sizi de işe ortak etmeliydi. Siz o noktafa bilmşyomul gibi davranabilirdiniz ama bana masumca gelmiyor bu anlatılan ben fazla paranoyayım çünkü benim babam annemi 7 yıldır en yakın arkadaşıyla aldatıyor annemib en yakın arkadaşıyla. Onlarınki de başlarda sadece iş içindi.Selam,
Gecende bi konu acmistim ve bana baya yardimci olmustunuz...
Esim bana soguk davraniyodu ve beni aldattigindan süpheleniyordum, tavsiyeler üzere telefon dökümlerini ortaya cikardim ve benim en yakin arkadasimla hergün 8 ile 14 kere konustugunu ögrendim.
beni aldattigini düsünerek „arkadasima“da bir sürü iftira attim... iftira diyorum cünkü öyle biseyin olmadigini ve sadece arkadasca konustuklarini ve arkadasimin bize yardim etmek istedigini söylüyolar ikiside. Aramizin iyi olmasi icin ona akil veriyomus vs. Bana söylemen gerekirdi dedigimde esimin ona kimseye anlatmicagina dair yemin ettirdigini söyledi. Bu yakin arkadasimin eside, esimin en yakin arkadasi yani ailecek görüsüyoduk, herseyi beraber yapiyoduk, aile gibiydik. Ama günde o kadar cok konusulmasina göz yumamazdim, bunun arkasinda bisey oldugunu aklimdan cikaramiyorum. Esim cocuklarimizin üzerine yemin etti asla ona karsi bisey hissetmedigini. Son zamanlarda ben esimin ona iyi davrandiginin farkindaydim zaten ve o nedenle uzaklasmistim arkadasimdan. Onlarla görüsmüyoruz artik ve esimde cok özür diledi ve sadece ondan yardim istedigini söylüyo,bana sogukda davranmiyor artik, ama ben affedemiyorum. Affetmek istiyorum gercekten cünkü hala cok seviyorum ama hergün ne konustular acaba, arlarinda gercekten bisey gecmedi mi diye sorular var aklimda. Aklimdan cikaramiyorum, sabah uyandigimdan aksam yatana kadar aklim hep o konuda, kafayi yemek üzereyim. Ben ne yapicam ne düsüncegimi bilmiyorum...
Eğer kocası sevmediğini söyleyip terkediyorsa, hayatına başka kadınlar giriyorsa, bunlara rağmen kadın geri dönsün diye bir daha çocuk yapıyorsa ben böyle kadınlara üzülmüyorum.Aldatılma konusunda hemfikiriz doğru ama belli ki psikolojisi bozulmuş ve burada insanlardan medet umar durumda , anladığım kadarıyla da ne yapacağını bilmiyor ...
Bundan size ne? kısmına gelirsek eğer; sert, sivri yorum yapıldığında benim bilmediğim farklı bir durum mu oluyor. Yani kadın derdini anlattı diye bin pişman mı edilecek her defasında.. Yurtdışında olması herkesin aynı şartlar altında olduğunu göstermez yani bilemeyiz.. Sadece şunu demek istiyorum. Herkes bi mücadele içinde, hayatı için gayret ediyor en az sizin kadar..
Zaten kestim konusmuyoruz artikO arkadaşınla tüm baglarinizi kesin net.
bana kalirsada bişeyler olmuş ama eşiniz pişman gibi..yinede izlemeye devam edin allah yardimciniz olsun
Yok artıkBunu ögrendigimde zaten kocasinada anlattim kocasi benimle ayni ilk okula gitti yani cocukluktan beri tanisiyoruz. Hemen gittim anlattim, o inaniyor ikisine hic süphe etmemis simdiye kadar.
Siz ne deediginizin farkinda misiniz? Ben hamileydim bu olaylar basladiginda ve asla cocuklar icin ayrilmiyorum demedim. Ben cocuklari babasizda büyütürüm babalati nasilsa yok evde hep calisiyor. Kocam nasil cocuklardan önemli olsun? Akil var mantik var! Sizin cocugunuz yok galiba yoksa böyle laflar etmezdiniz.Eğer kocası sevmediğini söyleyip terkediyorsa, hayatına başka kadınlar giriyorsa, bunlara rağmen kadın geri dönsün diye bir daha çocuk yapıyorsa ben böyle kadınlara üzülmüyorum.
Çocuk bahane. Bu kadınlar takıntılı oluyor. Git tedavi ol desek umursamaz. Çocuklardan çok koca önemli.
Akıl sağlığı yerinde, yetişkin her kadın çalışır ve bir şekilde geçinir.
Bende öyle dedim "arkadasima“ ben napayim benim dedigimi uygulamadiysa diyorIyi olun diye tavsiyeler verdigi icin mi esiniz size soguk davraniyormuş ??? Ne kadar aptalca bir yalan... lutfen inanmayin.
Tam tersi, ortada bir ilişki varsa, boşansaydınız daha rahat değil, daha zor sürdürebilirlerdi bu durumu. Çünkü o zaman konuşmak için geçerli bir bahane bulmakta zorlanacaklardı. Ayrıca eşinizin evli olması da bir engel değil, bir kalkan olabilir. Bekar birinin birileriyle ilişki yaşayabilmesi daha ihtimal dahilindedir ama evli birinden böyle bir şeyi çok kolay beklemezsiniz. Kısaca bakış açınız yanlış.Benim aklima girmeyen bu. Neden orda tekrar baristi? Ayrilsaydik baya rahat iliskilerini sürdübeilirlerdi, kadin hayatina normal bi sekilde rezil olmasin diye esimde bekar olarak? Anlamiyorum evet kafayi yiyorum, simdi nasil ortaya cikarcam? Aslinda bende biliyorum yalan oldugunu ama ispatim yok iste onlarda asla dogruyu söylemicekler.
Benim yaptigimi anasida yapar yani ayrilsa oraya dönse annesi herseyini yapar zaten o yüzden kafamda bu sorular.Barıştı diye kendine ordan bi umut ışığı bulmaya çalışma...Barıştı çünkü yemeğinin yapılması çamaşırının yıkanması gerekiyordu, düzenini neden bozsun? o kadın zaten evli kadın ona bakmayacaktı...
Onunla eğleniyor sana hhizmetini gördürüyor....Eşiyle tekrar konuş, görmüyor musun aldatıldığımızı desene şu adama da...
Geçmiş konularınıza bakınca benim anladığım bu.Siz ne deediginizin farkinda misiniz? Ben hamileydim bu olaylar basladiginda ve asla cocuklar icin ayrilmiyorum demedim. Ben cocuklari babasizda büyütürüm babalati nasilsa yok evde hep calisiyor. Kocam nasil cocuklardan önemli olsun? Akil var mantik var! Sizin cocugunuz yok galiba yoksa böyle laflar etmezdiniz.
Yok normal karsilamadi oda esime tabiki agzina geleni söyledi onlarda görüsmüyor zaten ama inaniyor o dertlesmislerdir sadece fln diyor anlamiyorum ben mi paranoyagim yoksa onlar miNe dedi kocasi normal mi karsiladi?
Tamam ama ne konustuklarini bilmiyorum iste. Ne konustunuz o kadar diyonce iste dertlestik ne var bunda fln diyolarIspatim yokbdemissin de tekefon dokumu ispat degil mi?
Evet tabi evli ailecek görüsüyoduk onun kocasida benim esimin en yakin arkadasiydi iste offff yani hepimiz arkadastik aile gibiydik diyebiliriz herseyi beraber yapiyoduk hatta bu sene tatile bile onlarla gittikAramizi düzeltmek icin bize yardim ediyordu cok klasik bir yalandir. Üzgünüm ama gercek bu. Cok fena aldatilmissiniz. Bence burda aldatilmaktan daha öte bir sey var, kiz arkadasim diyorsunuz. Bunlar resmen sirtinizdan vurmus sizi. Kiz evli mi?
Aslinda o kadarda büyük sorunlarimiz yoktu esim cok calisiyor bu hep böyleydi yillardir cogunlukla bunu kavgasini ederdik ama öyle hergün konusulcak gibi kavga yoktu yani. Su an bilmiyorum görüsüyolarmiSize yardim etmek icin mi? Peki o arkadasin neden seni arsyip sana yardimda bulunmuyor da esine yardim ediyor? Ben pek inanmadim. Hem kari koca arasina girilmez ki? Onun ne haddine. Sizin bir sorununuz varsa en son ona sira gelir, hatta gelmez ile. Aileleriniz dururken ona neymis? Gunde 14 kez telefonda gorusuyorlar, neymis sizin sorununuzu cozuyorlar ama kadinin esinin bu durumdan haberi yok oyle mi? Benim bir arkadssim evliligi ile ilgili sorunksri icin beni arasa bir kez arar 14 kez degil. Hem su an onlarla girusmuyorsunuz ams kocanizin gorusmedigini nereden biliyorsunuz? Belki ikinci bir hattan...
Affedemiyorsun cunku senin de icinde taslar yerine oturnamis. Inanmak istiyorsun onlara inanmiyorsun. Bu yuzden affedemiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?