affetmekten korkuyorum . .

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
128
erkek arkadaşım resmen başkasını bana tercih etti. ama kısa zamanda döndü bana. ve hatalar üstüne hatalr yaptığını söyledi. ben de yalan söylemeyeyim, uzaktayız ve onu çok huzursuz ettim. . huzursuzluk verdikçe uzaklaştı ve sonunda bu oldu. .şimdi dönmek istiyor ve affetmekten çok korkuyorum (

ne yapmalıyım

Size donmesi sizi sevdiginden degil, aradigini bulamadigi icin.
Huzursuzluk da verseniz, triplere de girseniz adam olan adam ayrilir, aldatmaz.
Kimsenin gururunu kirmaz.
Affetmek icin kendinizi suclamaniz ne kadar acayip.

Arkadasa aynen katiliyorum normal bi sekilde ayrilmis olsaniz pisman olsa tamam affet ama baskasina tercih etmiss diyorsu yani

suçlamak değil. . 3 yıldır birlikteydik. aklım tamamen hayır dese de kalbime yenik düşmekten korkuyorum sadece. .

Size geridönerse sizi seviyodur fakat siz huzursuz ederseniz gene gider.erkekler huzurlu oldukları yere gitmeyi tercih ederler.hoş bayanlarda öyle.

Arkadasa aynen katiliyorum normal bi sekilde ayrilmis olsaniz pisman olsa tamam affet ama baskasina tercih etmiss diyorsu yani

kesinlikle. en kötüsü de bunları benim de görüyor olmam. .

yerinizde olsam affetmek bir yana adını dahi anmazdım .başkasını size tercih etmiş ve aradığını bulamayınca u dönüşü yapmış size .böyle biriyle diyelimki yeniden denediniz onun size tekrar aynı şeyleri yaşatmayacağından nasıl emin olacaksınız

Belkide konu sahibinin değerini anlamış ona haksızlık ettiğini anlamış ondan dönmüş olamazmı acaba

Son düzenleme:
Belkide konu sahibib değerini anlamış ona haksızlık ettiğini anlamış olamazmı acaba

bana büyük haksızlık ettiğini , benim ne yaparsam yapayım onun bunu yapmaması gerektiğini söyledi. . keşke olsaydın da bana yeniden huzursuzluk verseydin, ama olsaydın dedi defalarca. ama bilmiyorum

Bir başkasını tercih etmesi basit birşey değil bence sonuçta o kişi kafadengi de çıkabilirdi ve eğer öyle olsaydı sizin adınız bile anılmıcaktı böyle düşünün.

Uzaktan da olsa,tartışmalar yaşanıyor olsa da ilişkiniz devam ederkenki süreçte oldu bu olay değil mi?Yanlış anlamamışım sanırım.

ve ne deseniz haklısınız. çünkü sizin yerinizde bu yazdıklarımı okuyan ben olsaydım, emin olun ben de sizin yazdıklarınızı yazacaktım. . ama dert başa gelince öyle olmuyor işte ( çıkmazdayım. zaten bi aramasıyla onu affedecek değilim. sadece sürekli gelip benim direncimi kırmasından korkuyorum. şu an vazgeçerse benden zaten dönüşüm yok ona

bana büyük haksızlık ettiğini , benim ne yaparsam yapayım onun bunu yapmaması gerektiğini söyledi. . keşke olsaydın da bana yeniden huzursuzluk verseydin, ama olsaydın dedi defalarca. ama bilmiyorum

Gerçekten seni sevdiğini anlamış olabilir seninde hatan varmış huzursuz ediyomuşun belkide huzursuz etmeseydin hiç gitmicekti belkide bianlık başkasına kaydı onunla daha mutlu olabileceğini düşündü ama aslında sizi sevdiğini anlamış sanıyorum ben en azından her insan bi şansı hak eder bunu biliyoruz bikere daha deneyebilirsin eğer zarar gelirse ayrılırsın olmicağını anlarsan

İstiyosan dene. Bilmiyorum onu en iyi sen tanıyorsan ilişkinin içinde olan sensin. Bu işlerin matematiği olmuyor. Dışarıdan konuşmak kolay. Ama ilişkinizi bir gözden geçirin, karşılıklı adam akıllı bir konuşma yapıp bundan sonra ilişkinizin nasıl olmasını istediğini söyle. Güvenini kazanmanın zor olacağını bilsin.

Bağı koparmış bi'kere, kopmuş şeyi istediğin kadar bağla eskisi kadar sağlam olamayacak hiç bi'zaman.
Bunun üstüne bi'de şu var her şey mükemmeldi de sen durup dururken mi huzursuzluk çıkardın?
Bu adam her olumsuz olayda böyle gidip gezinip, başka çiçeklere de bakıp geri mi gelecek?

Lafın özü boşa zaman kaybı.

Bir de bu aşama nasıl yaşandı o kısmı çok önemli. Başkasına tercih etme süreci..

eşimle 1 yıl kadar çıkmıştık sonra ayrıldık ben 5 sene bir başkası ile birlikte idim sonrasında bitti eşimle tekrar yollarımız kesişti 3 yıllık birlikteliğin ardından evlendik.. çok da mutluyuz.. yaşanması gereken şeylermiş.. belki o dönem ayrı olmasaydık şimdi bu kadar mutlu bir evliliğimiz olmayacaktı kim bilir?

sevgilinizle mutlu olacağınıza inanıyorsanız seviyorsanız birbirinizi belki artık herşey daha güzel olur.. hatalar ayrılıklar başka insanlar araya girebilir ama siz yine yolunuzu bulabilirsiniz.. kaderde kısmette varsa oluyor..

Çok doğru demişsiniz herşey insanlar için tabiki her şeyde hayır vardır mutlaka

Uzaktan da olsa,tartışmalar yaşanıyor olsa da ilişkiniz devam ederkenki süreçte oldu bu olay değil mi?Yanlış anlamamışım sanırım.

evet uzaktan da olsa ilişkimiz devam ediyordu. ama ben sürekli kavga çıkarıp ayrılmak istiyordum. arkdaşalrıyla maç izlemesi bile benim için ayrılık sebebiydi. o hep tuttu beni 3 yıl boyunca. ama en son bensiz daha özgür olduğunu söyledi ve gitti. 4 gün ayrılık boyunca 2 3 gün, yaklaşık 1 aydır arkadaşça görüştüğü kızla sevgili olmuşlar. sonra bana döndü. sonra vazgeçti tekrar ona döndü. . yani ne yaptığını sanırım bilmyor. . onun kadar benim kafam karışık. :'(

Allah bozmasın inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…