erkek arkadaşım resmen başkasını bana tercih etti. ama kısa zamanda döndü bana. ve hatalar üstüne hatalr yaptığını söyledi. ben de yalan söylemeyeyim, uzaktayız ve onu çok huzursuz ettim. . huzursuzluk verdikçe uzaklaştı ve sonunda bu oldu. .şimdi dönmek istiyor ve affetmekten çok korkuyorum(
ne yapmalıyım
Size donmesi sizi sevdiginden degil, aradigini bulamadigi icin.
Huzursuzluk da verseniz, triplere de girseniz adam olan adam ayrilir, aldatmaz.
Kimsenin gururunu kirmaz.
Affetmek icin kendinizi suclamaniz ne kadar acayip.
Size donmesi sizi sevdiginden degil, aradigini bulamadigi icin.
Huzursuzluk da verseniz, triplere de girseniz adam olan adam ayrilir, aldatmaz.
Kimsenin gururunu kirmaz.
Affetmek icin kendinizi suclamaniz ne kadar acayip.
Arkadasa aynen katiliyorum normal bi sekilde ayrilmis olsaniz pisman olsa tamam affet ama baskasina tercih etmiss diyorsu yani
Arkadasa aynen katiliyorum normal bi sekilde ayrilmis olsaniz pisman olsa tamam affet ama baskasina tercih etmiss diyorsu yani
Belkide konu sahibib değerini anlamış ona haksızlık ettiğini anlamış olamazmı acaba
erkek arkadaşım resmen başkasını bana tercih etti. ama kısa zamanda döndü bana. ve hatalar üstüne hatalr yaptığını söyledi. ben de yalan söylemeyeyim, uzaktayız ve onu çok huzursuz ettim. . huzursuzluk verdikçe uzaklaştı ve sonunda bu oldu. .şimdi dönmek istiyor ve affetmekten çok korkuyorum(
ne yapmalıyım
bana büyük haksızlık ettiğini , benim ne yaparsam yapayım onun bunu yapmaması gerektiğini söyledi. . keşke olsaydın da bana yeniden huzursuzluk verseydin, ama olsaydın dedi defalarca. ama bilmiyorum
ve ne deseniz haklısınız. çünkü sizin yerinizde bu yazdıklarımı okuyan ben olsaydım, emin olun ben de sizin yazdıklarınızı yazacaktım. . ama dert başa gelince öyle olmuyor işte( çıkmazdayım. zaten bi aramasıyla onu affedecek değilim. sadece sürekli gelip benim direncimi kırmasından korkuyorum. şu an vazgeçerse benden zaten dönüşüm yok ona
ne yapmalıyım
eşimle 1 yıl kadar çıkmıştık sonra ayrıldık ben 5 sene bir başkası ile birlikte idim sonrasında bitti eşimle tekrar yollarımız kesişti 3 yıllık birlikteliğin ardından evlendik.. çok da mutluyuz.. yaşanması gereken şeylermiş.. belki o dönem ayrı olmasaydık şimdi bu kadar mutlu bir evliliğimiz olmayacaktı kim bilir?
sevgilinizle mutlu olacağınıza inanıyorsanız seviyorsanız birbirinizi belki artık herşey daha güzel olur.. hatalar ayrılıklar başka insanlar araya girebilir ama siz yine yolunuzu bulabilirsiniz.. kaderde kısmette varsa oluyor..
Uzaktan da olsa,tartışmalar yaşanıyor olsa da ilişkiniz devam ederkenki süreçte oldu bu olay değil mi?Yanlış anlamamışım sanırım.
eşimle 1 yıl kadar çıkmıştık sonra ayrıldık ben 5 sene bir başkası ile birlikte idim sonrasında bitti eşimle tekrar yollarımız kesişti 3 yıllık birlikteliğin ardından evlendik.. çok da mutluyuz.. yaşanması gereken şeylermiş.. belki o dönem ayrı olmasaydık şimdi bu kadar mutlu bir evliliğimiz olmayacaktı kim bilir?
sevgilinizle mutlu olacağınıza inanıyorsanız seviyorsanız birbirinizi belki artık herşey daha güzel olur.. hatalar ayrılıklar başka insanlar araya girebilir ama siz yine yolunuzu bulabilirsiniz.. kaderde kısmette varsa oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?