affetmekten korkuyorum . .

Konu sahibi adamın aldattığını söylememiş ki, başkasını tercih etti demiş. Ben bundan aldatma sonucu çıkarmadım. Bu tabiki hafifletici sebep olamaz o ayrı mesele.

Değerini anlamış da olabilir, aradığını bulamayıp kürkçü dükkanına dönmüşte olabilir. Aradaki farkı ancak sen anlarsın. Değerini anladıysa affedilebilir, diğer türlüyse geldiği gibi gidecektir yine.

şimdilik onu affetmek gibi bi niyetim yok. ama direncimi kıracak kadar bana gelirse, o zaman belki de korksam da bunu yapabilirm sanırım Allah' ım hepimizin hakkında hayırlısı versin inşallah. .

aldatmak şöyle, o kızla hemen çıkmaya başlaması tabi ki bunun altyapısı olduğunu gösteriyordu zaten. yani arkadaşça da olsa bu görüşmelerden haberim yoktu benim.

Canım şu yazdıklarına dayanarak yorum yapacağım,açıkça fikirimi yazacağım,kızmazsın umarım.Erkeklerin sabır katsayısı biz bayanlar kadar yüksek olmuyor.Herhangi bir sıkıntı,bunalım döneminde biz bayanlar gibi kendi kendilerine halledip içlerinde yaşamak yerine yanlış yollara girme meyilinde olabiliyorlar.Ben ilişkileri gözlemlediğim kadarıyla şunu net olarak söyleyebilirim ki;erkek, sürekli huzursuzluk çıkaran,kapris yapan,herşeye ağlayan,ufak bir sıkıntıyı bile büyük bir olay haline getiren bayandan,bir zaman sonra sevmiş olsa bile soğuyor,uzaklaşıyor.Arkadaşlarıyla maç izlemesinin bile sorun olması,erkeğin kısıtlanmaması gereken durumlardan biri mesela.Bence erkek arkadaşın böyle bir durumda şunu düşünmüştür;daha şimdiden bir maç izlemem bile olay oluyorsa ilerde neler neler problem olacak kim bilir?Sizin burada kendi duygularınızı da gerçek anlamda içinizde oturtmuş olmanız önemli.Çünkü dikkat ettim,ben sürekli kavga çıkarıp ayrılmak istiyordum yazmışsınız.Onunla olan ilişkinizi içinize tam olarak sindirmiş,sevgiye tüm benliğinizle bağlı olmuş olsaydınız bence bu kadar risk alamazdınız.Yani onu kaybetme korkunuz olurdu.Erkek arkadaşınız da yazdığınıza göre daha 4 günlük bir ayrılıkta bile başkasına meyletmiş,sonra size dönmüş,sonra yine ona gitmiş...Üzgünüm ama bence onda birşeyler bitmiş.Siz ayrıldınız tamam ve aradan öyle 3-5 günlük değil,uzun bir süre geçtikten sonra başkasıyla bir ilişkiye başlasa.Kısa bir süre sürdürse ve size geri dönse,yani bir ona bir size değil....Ve gerçekten çok pişman olduğuna dair samimi olabilse,tamam diyeceğim.Sevgi varsa vardır,yoksa yoktur canım.Sevginin ara tonu,grisi,arafı,kararsızlığı olmaz.

işte bana dediği son zamanlarda, tam da sizin dediğinizin aynısıydı: ilerde ne olacak ? . . bu fikir onda yer etmeye başlamıştı. ilerde huzursuz evlilikten korktu. benim onu sürekli bırakma sebebimse tartışmayı bile becerememem. küsmek yerine ayrılalım demem. .bu lafı sürekli dillendirmem. onun gitmeyeceğni bildiğimden de çok abartıyordum . yalan yok. o da 3 yıl boyunca hep alttan aldı ve bu şeklide kabul etti. en sonuna kadar da geldi. . ama sonu böyle oldu işte. son söylediği şeyler ise, ne yaparsam yapayım bunu beni haketmediğim..

Son düzenleme:

araya başkası girmişşe bitir canım ve bi kere bitmişse o ilişki bitmiştir. Uzatmaları oynuyorsunuz sadece. Duygu sömürüsü yapmasına izin vermeyin, kendinizi güçlü gösterin. Sizin güçlü olmadığınızı anlat ve sizi sürekli bırakıp dönmeye çalışır. Çünkü biliyor açık kapı bırakıyorsunuz. Ezdirme kendini sakın canım.

Şimdi herşeyi bir kenara koyup şunu düşünün;onu gerçekten ama gerçekten çok seviyor musunuz?İleride eşiniz olma ihtimali sizi heyecanlandırıyor mu?3 yıl,az bir süre değil.Daha birkaç aylık bir ilişki olmuş olsa boşverin,bunu kabullenmeyin ve hayatınıza bakın derdim açıkçası.Elbette en iyi siz bilirsiniz ama 3 yılda sanırım erkek arkadaşınızı tanımışsınızdır.Yani iyi kötü durumlarda samimiyetini,sevgisini,güven olayını...Biraz önce yazdığım şeylere evet diyebiliyorsanız,erkek arkadaşınızın da pişman olduğunu tavırlarıyla anladıysanız bir şans verin diyebilirim.3 yıl boyunca size ve ilişkisine karşı sabırlı olması,alttan alması hatırına bir şans verin.Ama sadece tek bir şans olduğunu çok net ve kararlı bir dille anlamasını sağlayın.

Buna benzer bişey benimde başıma geldi ama yapan bendim ve sebeblerim çok farklıydı neyse ve erkek arkadaşıma tekrar döndüm onu gerçekten ne kadar çok sevdiğimi anladım sevgilinde böle anlamış olabilir bazen önemli olan kimin huzursuzluk çıkardığıdır yani senin.baskası çıkarsa bile sende duyduğu o hissi yasamaz karışık oldu biraz bence denemelisin kendi hatalarını biliyorsun sende suçsuz sayılmazsın ikinizde kendinize çeki düzen verip tekrar baslayabilirsiniz bence o şansı sadece o değil sende hakediyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim de bir birlikteliğim var ve ben de inan elimde olmadan huzursuzluk veriyorum, o da uzakta ve bu beni daha da kıskanç b hale getiriyor, uzaklaşırsa çok üzülürüm gerçekten.. Sana gelince, bence eğer gerçekten hala ona karşı bir şeyler hissediyorsan affet derim, ama üstüne çok fazla düşme, bi hata yaptım affetti bir daha yaparsam da affeder diye düşünmesine izin verme. Bırak kendini affettirmeye sevgiliyken uğraşsın. Umarım her şey gönlüne göre olur...

Çok kapris yapan kadın bunaltır, daraltır...Karşılıklı huzurdur bi ilişkide esas olan bence.
He bir de araya ayrılık girmişse eğer bu tekrarlanabilir. Velhasıl kelam denenmişi denemek mantıksızdır...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklısınız. yapabildiğim kadar öyle durmaya çalışıyorum. bu duruşumu bozmak beni korkutan. .

bu heyecanladırmaktan da öte. en çok istediğim şeydi. her gün ona kapıyı açacak olmak bile en güzel hayalimdi. onun da öyleydi. 3 ay öncesine kadar 'hayatımdaki en güzel şey, yaptığım en doğru tercihim' diye tanıtan adam bu. nasıl böyle bir şey yaptım, aklım almıyor diyor şimdi. . benim de aklım almıyor artık hiçbir şeyi. .

kesinlikle kusurlarımı kapatan saklayan bir insan değilim. burada nasıl yazıyorsam size, arkadaşlarıma da yüzyüze anlatırım ve ben bunları maalesef ki yaptım. bunu haketmedim evet, ama nedeni oldum. . ve o şans konusunda da çok haklısın. ben de çok haklı değilim gerçekten

Son düzenleme:

benim sorunum her şeye rağmen sevgimin azalmaması zaten ( hala seviyorum onu ve çok özlüyorum :'(

Yani bu biraz hassas bir konu.Kafa yapısına,düşünce şekline göre kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor.Kimisine göre aldatmak sayılan bir durum kimisine göre aldatma etiketini yapıştıracak kadar olmuyor.Kimi bir kez oldu,ilk kez oldu,başka da yanlışını görmedim diye aldatılmış olsa da affedebiliyor.Kimi bırakın ciddi ciddi aldatmayı,en ufak şüpheli bir durumda bile bitiriyor.Sizin içiniz ne diyor?Sizce erkek arkadaşınızın yaptığı ciddi ciddi aldatma mı yoksa kafasının karışık olduğu bir dönemde yolunu şaşması mı?Bizim hiçbirimizin haddine değildir aslında size kesin olarak bırak ya da devam et demek.Çünkü ilişkiyi yıllardır yaşayan sizsiniz,erkek arkadaşınızı tanıyan sizsiniz;yaşanmışlıklarınız,iyi kötü paylaşımlarınız bilen sizsiniz.Benim aklıma takılan şu olurdu;aldatan ya da aldatmaya meyleden erkek bunu tekrar yapar mı mutlaka?Ya da dersini almış,pişman olmuş erkek bizzat deneyimleyerek anlamıştır başına gelenleri,bir daha asla yeltenmez mi?

Kusurlarını kapatan biri olsan kendi yaptıklarını söylemezdin zaten :)ben senin yerinde olsam 1 gün boyunca kendimi dinlerdim eğer arkadaşını merak ediyorsan özlüyorsan konuşmak istiyorsan yada dinlemek o günün sonunda bi karar verirdim bunlar affetmen için değil onu dinlemek için sadece umarım hayırlısı olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

daha önce hiç karşılaşmadığım olaylar ve duygular. . hiç bilmiyorum karmakarışığım. .

çok teşekkür ederim. inşallah. aklımla kalbim kavga ediyor ve düşünmek bana hiçbir şey kazandırmıyor maalesef Allah ım hayırlısı neyse onu nasip etsin inşAllah. .

Bunalttın diye bunları yapma hakkına sahip olmuyor ki, bu hoş görülecek bir şey değil.
Evlenince ooo, hamileliğin olur, hastalığın olur, başına bi dert gelir, bunlardan bunalttın diye gidip başkasına mı aklı kayacak.
O aradığını bulsaydı emin ol yanında olmazdı şimdi.
Sen arada aç burda yazılanları oku gaza gel de kalbine yenik düşme tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…