Canım bak birşey diyeceğim sana ama ne olur beni yanlış anlama.Çünkü belli beynin,mantığın ile kalbin,duygun arasında gidip geliyorsun devamlı.Bu insanı cidden yıpratır.Ama böyle tek başına yıpratıcı olmasına izin vermek zorunda değilsin.Şu dönem sen olayın içinde olduğundan ve karmaşık şeyler hissettiğinden dolayı dışardan bakamazsın.Hayatımızın belli zamanlarında,özellikle böyle çıkmazda olduğumuzu düşündüğümüz,doğru-yanlış ayrımına varamadığımız dönemlerde uzman bir destek almak çok doğal.Bir psikiyatriste git,ilaç desteği al filan demiyorum sana.Psikiyatrlar terapi anlamında uzun süre dinlemezler zaten,o tam olarak senin şu anki durumuna uygun olmayabilir.Ama imkanın varsa bir psikoloğa danışsan bence faydalı olur.Yani her anlamda.Belki içinde kalan bu şüphe duygusunu yenmene yardımcı olabilir canım.Ya da başka yönden bakmanı sağlayabilir yaşadıklarına.Bu halden sıyrılman için önerileri olur.Bunaldığın zaman da yaz buradan,özelden de yazabilirsin bana istersen.Yeter ki sen daha iyi ol.