- 11 Temmuz 2018
- 97
- 49
- 3
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanimmm
-
Hayır.Affetsen bunları unutabilecek misin?
Yanlış yaptığımı biliyorum ama güvenim zedelendi. Bide kadınlar hisseder diye birşey var ya hani birşeyler karıştırdığını hissettim.Şuanda sevgilinizden çok sizin saygısızlık yaptığınızı düşünüyorum. Gizlice şifreyi almalar, mesajları karıştırmalar, ailesine şikayet etmeler vs yanlış yapmışsınız bence.
O anın rehaveti ile yaptım.Sizi haklı buldum ta ki '..ailesini haberdar binevi rezil ettim' kısmını okuyana kadar.
Ayıp etmişsiniz.
Hayır.
Yanlış yaptığımı biliyorum ama güvenim zedelendi. Bide kadınlar hisseder diye birşey var ya hani birşeyler karıştırdığını hissettim.
İşte haklıyken haksız durumuna düşmüssün. Keşke sessiz sedasız ayrılsaydın öyle rezil etmeden falan.Yanlış yaptığımı biliyorum ama güvenim zedelendi. Bide kadınlar hisseder diye birşey var ya hani birşeyler karıştırdığını hissettim.
Benim de sevgilim var. Yaptığını ailesini ispiyonlasam bi daha asla yüzüme bakmaz.O anın rehaveti ile yaptım.
O anın rehaveti ile yaptım. Bide öyle bir niyeti varsa engel olsunlar diye.Ailesini neden karistirdiniz hemen?
Hakli da olsaniz hemen aileyi karistirmamaliydiniz bence
Onun yerinde olsam ben seni birakirim hemen aileye intikal ettirdigin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?