Affetmeli miyim!!!! lütfen bakın

Ben neticeye bakıyorum. Aileye söylemişsiniz söylememişsiniz pek umursamadım. Bilsinler çocuklarının ne mal olduğunu. Elin kızının hakkına girip bir yandan nane peşinde koşmayacaktı o zaman.

Affetmeli miyim diye sorduğunuza göre bence affedeceksiniz. Keşke affetmeseniz.

O benim gençlik aşkımdı bırakmak çok zor olacak.

Hatalı olan sizsiniz. Telefonunu kurcalayacak, notlar kısmından şifre öğrenip adamın haberi olmadan hesaplarını didik didik edecek duruma sizi bu adam mı getirdi? Eğer öyleyse böyle biriyle beraber olduğunuz için hata sizde.
Yok adamın daha önce hiçbir vukuatı olmadığı halde bunu yaptıysanız hata yine sizde.

Adam da zaten pek işe yarar biri değil belli ki. İkiniz de birbirinizi affetmemelisiniz bence.

Siz erkek arkadaşınızla cinsel ilişki yaşıyorsanız asla affedilmez. Diğer türlü de affedilmez aslında. Aslında onun sosyal medya hesaplarına izinsizce dahil olduğunuz ve ailesine falan anlattığınız için erkek arkadaşınız da sizi affetmemeli. Bu iş bitmiş gibi duruyor, üzgünüm!

İzinli bir şekilde dahil olsaydım gerçeği göremeyecektim ne yazık ki.

ya ben bu erkekleri anlamıyorum benim o taraflarda bezim yok abi işim olmaz benim sevgilim yada karım var bunu ona yapamam demek çok mu zor, bunu diyeni dövüyorlar mı?

Açıkçası burada siz suçlusunuz. Erkek grubunda erkek muhabbeti yapmışlar yapılan muhabbet üzerinden bunları nasıl konuşursun demek çok saçma. Biz de kadın muhabbetinde neler konuşuyoruz ama icraata geçiyor muyuz! Ayıp etmişsiniz, erkek arkadaşınızı utandırmışsınız ailesine rezil etmişsiniz, ben olsam ayrılırdım.
Haa oğlum bak benim manitanında resmi bu şurası böyle burasını böyle yaptım dese hak verirdim neden çünkü eyleme geçmiş resim paylaşmış falan ama birbirlerine fos hava atarken müdahil olmuşsunuz

Evet erkek muhabbeti de olabilir.Burnundan getirin ama onun..Ailesinin değil
Daha fol yok yumurta yok Ailelerin başını ağrıtmayı başarmissiniz. Biraz olgun olun..

Böyle bir pisliğin üzerini erkek muhabbeti diye kapatmak biraz hafif olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…