ben geldim arkadaşlar nasılsınız
ben iyiyim.bir yanım vijdan diyor demişsiniz.vijdanı yapacağın kadar yapmısın.daha kaldımı vijdanın.ne eziyet et nede etme.ortada kal bence.geri adımda atma.he bu arada kendini güçlü göster.ben eşime daha nişanlıyken dedim ki ben cekemem laf maf.mücadelemi ederim.eğer arkanı döndüğünü hissettiğim an anında giderim.zaten meslek hazır işte hazır.bakarım basımın caresine:)))blöff tabi:))eşim benim bir kere deli tarafımı gördüde:)))))bir kere gece yarısı evi terk etmeye kalktım.ama biliyordum bırakmayacağını.acaba bıraksa nereye gidecektim.ailem başka sehirde bu şehirde akrabada yok.:))beni bırakma diye ağlayınca ağlama karsımda öf falan yaptım.bende yok o duygu bunlar olmadan önce düşünecektin dedim.tabi bunlar kesinlikle blöftü.ama hiç çaktırmadım ha:))ama acayip işe yarıyor
çok fenasın:)))ben becerememki öyle şeyler çok hassasım cidden hamilelikten sonra özellikle böyle oldum.vicdan konusunda sadece eşimin ailesi olduğu için ben istemiyorum ama ya üzülüyorsa diye düşünüyorum işte.belkide senin gibi olsam asla yıpranmam
Bence eşinizle birlikte arayın ramazanda.Sonuçta eşinizin annesi babası.Eşinize açıkça anlatın.Arayalım ama yine sorun çıkartırlarsa tavrımı ortaya koyarım deyin.
Siz de anne olacaksınız.Bence birşey kaybetmezsiniz.Şöyle bir laf var:İyilik yap denize at balık bilmezse Halik bilir. Ve şunu da söyleyeyim.Karşındaki insan sana iyilik yapınca senin de karşındakine iyilik yapman kolay oluyor.Ama kötü davranana iyi davranmak gerçekten büyük bir erdem.Şu mübarek günlerin hatrına bence arayın.
ya varya ben çocukluğumu anlatsam oturur hep beraber ağlarız.ben bu kadar gaddar değilim aslında ama hayat nerelere getiriyor insanı.ezdirmeyeceğim kendimi asla ezdirmeyeceğim.iyiliğimi yapıyorum ama hak edene.hak etmeyen birine iyilik yapsan boşa vakit geçiyor.hak edene yapında allah razı olsun der bari.bırakın vijdanı mijdanı.neden bizim annelerimiz eşlerimize yapmıyor da genelde kaynanalar yapıyor.boşversenize.kendinizi güvenceye alın her zaman.ben öyle yaptım.kocamı ezmem ezdirmem de ama eşimin ailesi sorunluysa ben ne uğrasacam eşim uğrassın ben öyle dedim.ben el kızıyım bir laf desem 10 a cıkıyor ters anlıyorlar.ben demiş olsam bile eğer yanlış anlamıslarsa dicemki bu benim fikrim değil oğlunuzun fikri diyip işin içinden cıkacam dedim.beni atarlar ama seni atmazlar dedim.ben bu lafımı bizim gelinede dedim.baktın sorun var ben demedim oğlunuz dedi de at üstüne cekil kenara dedim.hepimiz hata yaparız dedim.
haklısın aslında ...neler katılaştırdı bizleri neden bu kadar acı çektik kimse bilmiyor kimisi senin gibi atlatıyor kimisi daha ezilerek kimisi daha kötü olarak hayat mücadelesi işte herkes haklı kendine göre .aynı şeyi eşimde söyledi küslük olmadan önce .bi sorun olduğunda at benim üstüme dedi.ama kadın beni yönetmek istiyor beni annem bile yönetemedi sen kimsinki al işte benim gözümde 15 altına satılık birisin 15 altına satın alırım hepsi bu bu kadar basit .ama eşim var arada işte öfkeli zamanlarımda eşimede söyledim aynen böyle annesi için iyi yapmadım kabul ama acımı bi şekilde kusmam gerekiyordu
eşinin annesi sen ne üzülüyorsun bu kadar.tam tersini düşün senin annen olduğunu düşün eşin üzülürmü bu kadar.eşin mücadele etsin sen ne karısıyorsun ki.çekil kenara otur kahveni iç.eşin desin anne bu eşim saygı duymayacaksanız evimde işiniz yok diye.benim eşim direk dedi.baktılar yüz bulamadılar eşimden şimdi ses seda yok.sen karışma.çocuk derdine bak sen.ben hiç aklıma bile getirmiyorum bu siteye girmediğim sürece:)))
kızma kızma tamam:)sende hamilesin ama bak sinirlenme:))))sadece en doğruyu bulmak istiyorum hepsi bu hani elini öpmeden çıktım falan emin olmak istiyorum bende hata varmı acaba diye o beni üzdü incitti tabiki bu nedenle istemiyorum hayatımda sen söylediklerinde sonuna kadar haklısın ama benim eşim bu yazdıklarını söyleyemez o nedenle ya görüşür ya görüşmez:)))banada derki sen ara dersen ararım yani günahı boynuma asar
el öpme mi:)ben ceyiz almaya geldiklerinde öpmedim.kızmış falan ama kim takar.bak ben bana 1 adım gelene 10 adım gideceğimi eşim bilir.ben ne kadar gani gönüllü olduğumuda bilir.ama sunuda çok iyi bilir canımı yakanında karşılığını alacağınıda bilir.o yüzden benim düğünümü bozmaya kalkan kişinin yuvamı bozmaya kalkan kişinin elini öperek kendime saygınlığımı yitiremem ki bu bile bile ladestir.eşinde sen ara desen falan filan dese bile boşversene kendi annesi aramak istese 10000 kere aramıştı.oda istekli değil biraz ama.sen karışma arasın aramasın.takma konuda açma annen söyle dedi böyle dedi diye.
doğru tabi iyilik yapana kötülük yapılmaz...kadın bundan anlayacak biride değil üstelik.12 saat evde yok aramak istese arar dediğin gibi .zaten pek bağlılık yok ailede
birininde kaynanası gelinine taşınıyormuş :))allah yardımcısı olsun.ben evime ne kendi annemi isterim nede baskasını.evimde kendim basımayım.rahata erdim be.kendi elimlede bozmak istemem
mehir falan düşündükleri yok(aç köpekler gibi saldırdılar üzerime kardeşleri boynumu koparacaklardı altın kurdalesini çekerken...saf eşim hiç sesini çıkaramadı bunlara o yüzden bazen onada acımıyorum açıkcası
arkadaşlar bu altın meselesi nedir ya tabiki alacaksınız.ben örnekler vereyim hayatımdan sizlere.15 yasında iş hayatına atıldım ben.o kadar cok eziliyordum ki her gelen bana ayak işlerini yaptırıdı.daha yeni toylandığım için saf kalpliydim.aradan 1 yıl falan geçmiştir.taki bi gün isyan edip birinin üstüne yürüyene kadar.o günden sonra ezilmedim hiç.sonra düşündüm dedimki ya asi gelince ezilmiyorsun hayret bişey ya dedim iyilikle olmuyor hiç birşey o günden sonra 16 yıllık çalışma hayatımda ezdirmedim kendimi kendime ben saygı duydukça cevremde bana saygı duydu.ben evlendim altınlar takıldı tabi.ama evlenmeden önce eşime dedimki gelin arabamda kimseyi istemiyorum 1.2 takı takıldıktan sonra kimse odaya gelip saldırmasın üstüme basıma ben toplarım cahil değilim.tabi bunları ben kendi aileme de dedim .çünki hiç hoşlanmam.düğün günüde takıları aldım küçük bohça vardı elimde dolarlar vardı aldım.altın liraları aldım.biraz da tl aldım gerisi ancak zaten düğün salon parasına gitti.aslında almaya yelteneceklerdi de baktılar ben dişli.evlendikten 3 gün sonra arıyorlar biz borç varda para lazım.eşim bende para yok ne varsa verdim dedi.liralar varya dediler.eşimde altınlar eşimin ben benim hakkımı verdim dedi.onun hakkına karısamam dedi.daha sesleri yok:))kızlar biraz saf gördülermi tepeden inmiyorlar.boşverin.
al benden de o kadar.. bazen aklima geliyor esimin salak salak durusu olan olaylar karsisinda, ekstra üzerine gidiyorum ve hic acimiyorum.. bazen de cok aciyorum, böyle aileye karsi ezik ve kör yetistirilmek de aslinda onun sucu degil... amaaaaaaa bi insanin da bazi seyleri görmemesi de kendi sucu
aslinda sadece saf görmelerine gerek yok tepemize binmeleri icin.. mesela beni yalniz gördükleri icin yaptilar.. hic bi türlü yenemidiklerinde, yaptiklari psikolojik baski, yok büyügüz, yok adet-töre laflari bosa gittiginde, geriye kalan tek sey üstüme yürümek, tehdit etmek oldu.. simdi hic eyvallahim yok, sonu ne olursa olsun..
altinlar felan da ac gözlülükten.. dügün yaparlar salon parasi icin altina göz dikerler ne sacma bi mantik.. neyse onlar gecti önemli olan bugün, tabiki o günler bugünün temelini hazirladi o da ayri
ezildiyse geçmişinde geçmişinden örnek alıp bugün ezdirmemesi lazım acımayın bencede.acısanız bile içinizden acıyın ki acınacak duruma düşmemek için.acınacak halleri olsaydı kendilerine kendileri acırdı.mihir konusunda da ben 300 gr altın istedim gözlerinin önünde:)))diyorlarki 10 lira iste.bende 300 gr altın istiyorum dedim:))
10lira mi??? yani 10 tl.. dalga gecer gibialsinlar da 10 lirayla ac karinlarini doyursunlar o zaman töbe töbe..
acima konusunda dediginde cok haklisin.. ama iste kör insan her zaman kör.. millet mutlu mesut yuvasinda cocuguyla karisiyla iyi kötü bi hayat sürüyor, yani sorunlara karsi birlikte duruyorlar.. adamlar evlerine kimseyi karistirmiyolar.. ama bana denk gelen gözü bagli koyun gibi ailesinin sesine gidiyo.. ben 3 yillik evliyim, pko sorunum var, o kadar da deli cocuk istememe ragmen dra gitmiyorum hatta caktirmadan korunuyorum ki bir de cocuk olursa ne olur halim diye.. adam hiiccc tin yani, mutlu olmak evinin erkegi olmak gibi bi cabasi yok sanki.... tek duam burdan tasinmak bakalim Allah neyi kismet etcek..
bende 2010 temmuzda evlendim.korunuyorsun da cocuk eşin istemiyormu?arkadaslar kendinize bakın giyiminizden eksik kalmayın süslenin püslenin.narin olun.erkekleri kıskandırmakta çok iyidir.ben eşimi cok seviyorum.iyidir benim ki.10 lira altın tl değil.:))şimdi hamileyim hiç bir yerim ağrımıyor ama arada ağrımayan yerlerimi ağrıtıyorum:))kahvaltımı hazırlıyor ve ben o kahvaltıyı beğenmiyorum.bende yemeyeceğim diyorum.gidip yatıyorum .yemek yemem için neler yapıyor ilaçlarımı içirir.arkadaslar kadınlığınızı kullanın gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?