Affetmelimiyim sizce ?

Katrecik1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
17
4
1
Merhabalar, içimde halledemediğim bir konuyu sizlere açmak istedim lütfen yardımcı olun. Benim 3 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım artık evlenmek istediğini söyledi. Temiz güzel bi sayfa açmadan evvel sana bişey itiraf etmem gerekiyor Dedi.ben ilişkinin ilk zamanlarında onu hep kovuyordum sevmiyorum istemiyorum diyordum iş yerimden bile kovduruyordum evimin önünde arabada uyuyordu.onu sevmiyordum ama çok sevildiğime emindim bensiz nefes alamaz diyordum gün geldi bende aşık oldum yani 5-6 ay sonra bende sevdim. Bana bugün itiraf ettiği şey bu ilk Zaman'lar beni deliler gibi sevdiği kapımdan ayrılmadığı Zaman'lar hem aşiretinin onu zorla nişanladığı Urfalı bi kızla nişanlıymış. Benle tanıştıktan sonra aşirete karşı çıkıp 15 günde bu nişanı atmış hemde İstanbul'da ona cinsel partnerlik Suna'n ondan evlilik beklemeyen bi kızla 2 yıldır sevgiliymiş. Bu 2 yıllık kızla da sen beni çok azarlayıp kovduğum kalbimi çok kırdığın günlerde 2 kere çağırıp cinsel birliktelikte bulundum bu da seni tanıdığım ilk 1. Ayın içinde oldu bi daha ne ona ne de bi başkasına dokunmadım sonra da zaten dualarım kabul oldu sen beni sevdiğini söyledin Dedi. Yani beni deliler gibi sevip o kadar peşimde koşarken Nasıl o ilk 1 ayın içinde eski sevgilisine dokunmuş. Ben onun hayatında o Zaman'lar 3. Kişiymişim. Hem köyden bi kızla nişanlı hemde burda yatak arkadaşı olan 2 yıllık bi kız var. Amacı köy kızıyla evlenene kadar İstanbul'da ihtiyaç gidermekmiş bu kadınla. Bana şimdi itiraf edince sanki şimdi olmuş gibi hissediyorum. Affetmelimiyim Nasıl içimde ki bu sancı geçer. O yattığı kızı da aradım buldum kız o seni çok seviyor bana seni sevdiğini söyledi seni anlattı bende niye o kızla yatmıyorsun dedim senin bakire olduğunu söyledi ben inanmamayı seçmiştim yatmıştım dediği gibi senle tanıştığı ilk bir ay içinde yattık bi daha beni hiç aramadı Dedi. Numarasını değiştirdi Dedi. Ne yapmalıyım kendi itiraf etti bi daha yapar mı niye gururuma yediremiyorum. Halbu ki bu olay olduğu Zaman'lar ondan kurtulmak kovmak için uğraşıyordum şuan çok Can'ım yanıyor Bana bişeyler söyleyin ne yapayım

Galiba o dönem sevgili değilmişsiniz.
Üzerinden 3 yıl da geçmiş.
Eğer bu konu ömür boyu içimde kalır diyorsanız ayrılın. Ama bence dürüstlüğünden dolayı bu konuyu çok içinzde büyütmemeye çalışın.

Vallahi iyi cesaret oglanda bunu herkez demez yani nebilim bende korkardim ama biryandanda acik sözlü olup anlatti, ayrica zaten beraber degildin ozmanlar ama ben simdi dusunuyorum o nisanli kizla cittimiydi acaba tamam aile istemis diyoda ay nebilim seni uzmek icin demiyorum ama icimden gelen sorular bu

3 senelik bir mevzuyu adam içine sindirememiş gelmiş anlatmış
anlatmasaydı nerden bilecektin ki
ama şuda var bu kadar olayı tutan adam ilerde neleri tutmaz içinde..sen biliosun adam nasıl
hayırlısı olur inşallah hakkında

Adamın kadına saygısı yok...seni tanımasa köydeki kızla evlenip aldatmaya devam edecekti...yani bir gün sana sevgisi azalırsa seni de aldatacak...adamın kafa yapısı bu...köydekine cahil şehirdekine de yatak kadını gözüyle bakmış...hiç birine insan gözüyle bakmamış...sen şimdi bu adamla mı evleneceksin

Çok teşekkür ederim. Benim için o kadar koştururken beni sevgisine ikna etmeye çalışırken benim onu reddetmelerimden sebep o kötü halle iki kere o bayanla oldum diyor. O kadar büyük iddia ettiği sevgisine rağmen o bayana dokunmasını içimde Nasıl alt edeyim peki. Yani ben seven insan dokunmaz genellemesi yapıyorum ama erkekler bizden farklı galiba. Bilmiyorum Nasıl yorumlamalıyım evet sevgili değildik o dönem kurtulmaya çalıştığım biriydi ama o çok sevdiğini söylüyordu.

başkasını sevdiğini bile bile kendini bu kadar aşağılık duruma düşüren kadına ne denior acaba....
valla bende sizin at koşan meşrebinize tav oldum

konu sahibi sözüm size değil size tav olan bayana

Köydeki kızda onla evlenmek istemiyormuş o da. Aşiretin isteğiymiş aşık olduğu biri de olmadığı için kabul etmiş bu evlilik işini. İstanbul'da ki kız nişanlı olduğunu da biliyormuş. Evlenene kadar hayatımda sadece ihtiyaç için olcak duygusal bağım olmayan bir bayandı diyor. İtiraf şekli böyleydi

Bende urfada yaşadım ve çalışırken gördüğüm erkeklerin hemen hemen hepsi ya zorla evlendirilmiş ya da zorla nişanlandırılmıştı.Genellikle istanbula giderler iş vs için ve muhakkak orada böyle birlikte oldugu bayanlar olurmuş.Ayrıca Yabancı diye gördükleri dışarıdan gelen universite veye memur olan kızlarla da sırf vakit geçirmek için seni seviyorum, aşıgım gibi laflar söylerlerdi.Aşirete de karşı gelip nişan atmak çoookkk zor,Bence iyi araştır evli de olabilir.Ne olursa olsun insan sevdiği birinden başkasını gözü görmez.

Teşekkür ederim. Benim ayrılmamdan korktuğu için beni olaylardan uzak tutarak nişan konusunu kapatmış. İstanbul'da ki bayanla da beni ikna etmeye çalışırken beraber olmuş sevgili değildik ama seviyorum diyordu çok uğraşıyordu benim için kaç hafta penceremin karşısında uyudu iş yerimden kovdurdum çok kez. Ne göz yaşları döktü neler yaptı. Bu kadar iddia edilen Sevgiye rağmen Nasıl başkasına dokundu diye içime dert oldu

Aileler tanıştı annesiyle görüştüm aile büyükleri geldi. Evli değil bunu biliyorum

Onu tanıyan sensin...bir gün sana sevgisi azalınca ihtiyacını gidermek için başka kapıya gitmeyeceğine eminsen affet...erkeklerin hep aynı hikayeyi uydurduğunu da unutma...zaten sevmiyordum,zaten zorakiydi,zaten ayrılacaktım vs vs....neyse

Birkaç akraba ve arkadaşından da duydum zoraki bi nişan olduğunu hatta kızın da istemediğini. O kızla ilgili vicdanı rahat. İçimde sakladığım bişeyler varken evlilik gibi hayırlı temiz bir konuya geçmeye halkın olmadığını düşündüğüm için itiraf ettim Dedi

yani malesef erkekler kadınlar gibi deil bu konuda ilişki için sevgi olmasına ne gerek var onlara göre...
bana göre çok gururunu çok yaralayacak bi durum yok ortada adam en azından delikanlılık yapmış anlatmış
hadi dielim nişanlı olduğunu belki aile fertlerinden duyarsın die söledi yattığı kızı nerden duycaktın ki bu onun iii niyetini ve dürüst olmak isteyişini gösterir...ama bu kadar da geç anlatılmaz ki be kardeşim nie daha önce anlatmamış

Ben sevgili olsak bile sık sık bir ters bakışına bile ilişkiyi bitirebilen taraf oluyordum yakın zamana kadar. Ben doğruyu söyleyeyim zor seven biriyim aşırı hassasım en ufak bişeyde onu bırakıyordum sanırım ben onu daha yeni sevgi konusunda tatmin edebildim. Onu terketmiceğimi yeni düşündü ondan şimdi söyledi. Birde evlilik öncesi günah çıkarma gibi gördü sanırım

İliskinin ilk zamanlarinda cok normal bana kalirsa. Çünkü hop diye sevgili olamıyorsun kimseyle. Alışkanlıkların az da olsa devam edebiliyor.
"Masum degiliz hic birimiz"

sen gönlüne bak kardeşim sağı solu onu bunu duyma
adamı yanlış tanımışta olabilirsin çok da iii tanımışda olabilirsin bu asla bilinmez
sen bunu unuturmusun yoksa büyütürmüsün ilerde sorun yaparmısın buna bak
ben kendimden çıkarım yapıyım sana bende her kadın gibi onurlu ve gururluyum böle bi durum tabiki canımı sıkar içime atarsam dert olur...dışıma vurur adama dünyayı dar eder olayı iiice hazmettikten sonra tekrar yoluma bakarım
adamı sevdiğin her cümlenin kelimesinde buram buram tütüyor..dediğim gibi sen kendini gönlünü yap önce...

Beni o kadar iyi anladınız ki. Çöm teşekkür ederim. Kendinizi benim yerime koyduğunuzu çok samimiyetle hissettirdiniz. Dediğinizi yapıcam. Herşey güzel kalbinizce olsun. Beni mantıklı bi şekilde ferahlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…