Beni o kadar iyi anladınız ki. Çöm teşekkür ederim. Kendinizi benim yerime koyduğunuzu çok samimiyetle hissettirdiniz. Dediğinizi yapıcam. Herşey güzel kalbinizce olsun. Beni mantıklı bi şekilde ferahlattınız
Bu bayanla tanıştıran erkek arkadaşının(iş arkadaşının)numarası vardı onu aradım ondan istedim kızın numarasını. O da silmiş bi başkasından aradı buldu verdi kızın numarasını. Kendisinde numarası yoktu. Hatta kızın numarasını belki başka isimle kaydetmiştir diye onun teline girip baktım yoktu o numara. Kadın 1 yıldır İstanbul'da değilmiş bunu da Facebook bildirimlerinden buldum kadınınInsan numaradini degistirirse yattigi kizin telefonunu neden saklar? Siz o numarayi ondan aldiniz muhtemelen.
ben affetmezdim. Cunku karakteri bozuk. Seninle her araso bozuldugunda da oyke gidip onunla bununla yatacak mi bu adam? Donra tel numarasini degistirmis ama hatunun numarasini mi saklamis?
Hadi onu gec. Topu topu iki defa birlikte oldum o da sadece cinsellik icin dedigi hatun da maasallah sana kadar biliyor. Bu iste bir gariplik yok mu???yok o sadece seni seviyor benimle sadece iki defa birlikte oldu sonra numarasini degistirdi... bunlara inanmadin umarim. Adam ne soylemesini istiyorsa kadin da onu soylemis sanki ve bunlar hala da gorusuyor bence...
Beni o kadar çok severken bi başkasına dokunmuş ama. Beni sevmediğini düşündürtmüştü bu banaSevgili değilsiniz, adamı her yerden kovuyorsunuz vs neden ne yaptığı sizi ilgilendirsin ki? Bence sevgili olduktan sonrası önemli.
Erkekler kadınlar gibi değilki sevgiyle bağdaştırmazlar her dokunmayı. Kadınlar gibi düşünme. Parayla bile yapanı var, ne sevgisi...Beni o kadar çok severken bi başkasına dokunmuş ama. Beni sevmediğini düşündürtmüştü bu bana
Haklısınız inşallah beni gerçekten seviyordur ve evliyken aldatmaz.Erkekler kadınlar gibi değilki sevgiyle bağdaştırmazlar her dokunmayı. Kadınlar gibi düşünme. Parayla bile yapanı var, ne sevgisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?