Affetmelimiyim sizce ?

Slm senin duyguların ne der bilmiyorum ama geçmiş geçmişte kalır kimse hiç bişey yaşamadan o yasa gelmemiştir ama bunu kalbi doluyken yaptıysa karşılık bulsun yada bulmasın o kalp gerçekten senin sevginle dolu değildir demekki bence biraz düşün sevgi aşk evet çok güzel ama evlilik aşkla sevgiyle beslenir ama sadakatle yürür bu naçizane benim görüşüm

Yinede sevgiden emin sen bir hatadır olmuş en büyük alimler büyük tovbelerle alım olmuştur yeni sayfa açıp yola devam dersin iki yolda da karar senin

3 yıl boyunca bunları içinde tutmuş sonra gelip anlatmış . Acaba hala sakladığı birşeyler olabilir mi. Zor bi durum sizinle birlikteyken hem nişanlı hem ne olduğu belirsiz biriyle birlikteymiş. Hemen evlilik düşünmeyin iyice araştırın güven olmadan evlilik olmaz.

bir nebze rahatladıysan ne mutlu bana...senin de herşey gönlünce olsun inşallah hayırlısı neyse bırak o olsun...

Sevmemiş ki seni ..yarında senleyken başkasına gider bu böyle gider..

Offf.
Kk da hergun bi yasima daha giriyorum.
Resmen yilan hikayesi.
Ne desem bilemedimki.
Insallah hayirlisi olur.

Insan numaradini degistirirse yattigi kizin telefonunu neden saklar? Siz o numarayi ondan aldiniz muhtemelen.
ben affetmezdim. Cunku karakteri bozuk. Seninle her araso bozuldugunda da oyke gidip onunla bununla yatacak mi bu adam? Donra tel numarasini degistirmis ama hatunun numarasini mi saklamis?
Hadi onu gec. Topu topu iki defa birlikte oldum o da sadece cinsellik icin dedigi hatun da maasallah sana kadar biliyor. Bu iste bir gariplik yok mu???yok o sadece seni seviyor benimle sadece iki defa birlikte oldu sonra numarasini degistirdi... bunlara inanmadin umarim. Adam ne soylemesini istiyorsa kadin da onu soylemis sanki ve bunlar hala da gorusuyor bence...

Bu bayanla tanıştıran erkek arkadaşının(iş arkadaşının)numarası vardı onu aradım ondan istedim kızın numarasını. O da silmiş bi başkasından aradı buldu verdi kızın numarasını. Kendisinde numarası yoktu. Hatta kızın numarasını belki başka isimle kaydetmiştir diye onun teline girip baktım yoktu o numara. Kadın 1 yıldır İstanbul'da değilmiş bunu da Facebook bildirimlerinden buldum kadının

Sevgili değilsiniz, adamı her yerden kovuyorsunuz vs neden ne yaptığı sizi ilgilendirsin ki? Bence sevgili olduktan sonrası önemli.

Sen ona inanmak da istiyorsun anladigim kadariyla. O yuzden ne desek bos aslinda. Ama sana tavsiyem evleneceksen de hizli davranma.iyice bir tani.
Fikrimi sorarsan ben evlenmeye cesaret edemezdim. Fazla karisik kurusuk isleri var. Muhtwmelwn ileede ogrenecegine benden ogrensin demis ama ne biliyim yaaaa be evlenmezdim iste....

Iyi de adam seni platonik seviyomus kovdurdugun halde nasil sana korkutuk asik olmasini beklersin ki bu nasi bi ego? Seviyodum yalanina inanmaman lazim. Sevgili bile degilmissiniz. Ama nisan olayi pek masum degil gibi affediceksen de bu konuyu iyi arastir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…