Canım şüphe insanın içini kemirir,kimbilir ne psikolojidesin şuan da Allah yardımcın olsun.Öncelikle sabırlı davranıp olayı anlamaya çalıştığın için,mesajı görür görmez eşinin üzerine gitmediğin için tebrik ederim.
Benim tavsiyem şu;Kardeşin'e yada annene yahut bir arkadaşına eşinin telefonunu aramasını söyle.Telefonunun şarjının bittiğini yahut arızalı olduğunu filan söyler birşekilde telefonu ele geçirirsin,konuştuğun kişinin özel preblemleri olduğunu söyleyip telefonu alıp başka bir odaya gider içini iyice kontrol edersin :)) aklıma bu fikir geldi yani madem telefonunu dibinden ayırmıyor sende bu şekilde alırsın.Ama telefonla yapışık olmasının da bir nedeni olmalı !!
Bu gizemli insan her kimse o şuan sanal biri,gerçek değil ve belki de yazdıkları da kendisi gibi.Çünkü insanlar artık evli-bekar ayrımı yapmıyor.Evliyi ayartıp bekar yapmak daha heyecan veriyor heraldeBelki eşine karşı çabaları boşa çıktı,senin içine kurt düşürmeye çalışıyordur,bellimi olur.
Sen eşini iyice takip etmeye bak,ona hediye telefon al,ve o telefona takip yazılım programı attır.Onun ne konuştuğunu ne yaptığını duyarsın,bilgisayarada casus program kur...Aklıma gelenler bunlar...
Umarım herşey sadece çirkin bir oyundur.
Eşinle mutlu olmanı diliyorum...
bence o kişi sizi ancak eşinizin face inden bulur tabi eğer gerçekten sizi tanımayan yakın olmayan biriyse..bence başlı başına bir komploo
dedim ve eşeledikçe kafam daha bulanıyor
evden niye aramıyosun ki dedi
hmm mantıklı onun telden arasınlar bakalım
deniycem bunu
son yazdıkların da güzel de ileriki aşamalarda olcak artık onlar heralde
sayginin ve guvenin bittigi yerde, sevgide evlilikte biter..... o guvenememezlik senin icini yer... bence dobro dobro konus esinle... bu benim fikrim,
bence o parfümü bir sıkın bakalım :) birşeyler hatırlayacak mı :44:
uyumadan sıkıcam:)
uyurken sayıklıyormuş xxx (o kadın) ne güzel kokuyorsun felan diye
suç üstü yaparsın ne güzel
şu halimde bile güldürdün yaa ne diyim:)
orada da boğuveririrm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?