Affetmenin bedeli, aldatılmakmış!!!

ALLAH yardımcınız olsun yorumlarda agatha christi romanı okuyomuşum gibi oldum kim nerde ne demiş ne yapmış hepsi varsayım yaaa umarım çözüm bölümü çook çook güzel biter sizin adınıza...

dedim ve eşeledikçe kafam daha bulanıyor
evden niye aramıyosun ki dedi
hmm mantıklı onun telden arasınlar bakalım
deniycem bunu
son yazdıkların da güzel de ileriki aşamalarda olcak artık onlar heralde

dedim ve eşeledikçe kafam daha bulanıyor
evden niye aramıyosun ki dedi
hmm mantıklı onun telden arasınlar bakalım
deniycem bunu
son yazdıkların da güzel de ileriki aşamalarda olcak artık onlar heralde

sayginin ve guvenin bittigi yerde, sevgide evlilikte biter..... o guvenememezlik senin icini yer... bence dobro dobro konus esinle... bu benim fikrim,

Iımm biraz karışık bir durum da olasılıklardan yol alıyorz gördüğüm kadarylada eşiniz böyle bir şey yapar mı yani bunlalrı yapan kişi kendisi olabilir mi ? Yani acayip saçma da ne bileyimm..
Kafam çok karıştı :26:
Umarıım hakkınızda hayırlısı olur ya

Ates olmayan yerden duman cikmaz sözü bazen dogr oabilir belki ama hep dogru degildir. Nerden biliyorsun diye soracak olursan, kendimden biliyorum.
Okul gezisine gitmistik, ben lise son siniftaydim. Bir sinif arkadasim (erkek) bana gül almis hediye etmek istedi, iste ben senden oldum olasi hoslaniyorum gibi seyler dedi. Nisanlanmak üzere oldugumu biliyordu halbuki. Ilk önce nisanlimi karalamak istedi, bana kötülemeye calisti. Kale bile almadim, tersledim.
Sonra benden özür diledi, bende nisanlima söylemeyecegimi söyledim sorun cikmasin diye.
Geziden döndükten 2 gün sonra bu sahis nisanlimi bulusmaya cagiriyor ve ona hakkimda yalan yalnis seyler anlatiyor. Iste ben ona yesil isik yakmisimda, ben bildigi gibi cici bir kiz degilmisimde, ilk firsati degerlendirmisimde gezide vs vs. Baska seylerde var tabi ama ben anlatmiyayim onuda git nisanlin olacak yalanciya sor demis nisanlima. Senaryoya bakarmisiniz? Sadece kendisini tersledim diye böyle bir senaryo. Vayyyy beeeee ne insanlar var iste yarabbim.

Parfüm sisesi ile ilgili birseyler carpti demin gözüme yaziilarda. Hepsini okuyamadim kusura bakmayin. Ama sunu söylemeliyim. 9 yildir esimle beraberim, daha birkere olsun parfüm sisemi arabasinda unutmadim. Koskoca parfüm sisesi arabada unutulurmu? Cok sacma. Cantamdan alir, sIkar ve tekrar cantama koyarim. Koltugun altina sokmam yani

zaten zor varideler atlatmışsınız ilişkinizde belkide o dönemde ayrı oldugunuz için sanal ortamda bişiyler yaşanmış olabilir bence açıkca konusun ama konuşurkende daha öncesinde kendinizi en kötüye hazırlayın yani ne duymak istediğinizden ve ne yapmak istediğinizden emin hareket edin bu durumun şaka oldugunu düşünmüyorum ama hep bildiğim bir gercek var teknolojiyi olumlu yönde kullanmaktan çok uzagız ilkokul arkadasımı bulucam dicen pek çok kişi face gibi vb. sitelerde ya hanımlarını yada beylerini aldatmak için yer arıyorlar çok hoş kadınlar var bide evdeki sıkıntılardan kaçış vs. o yüzden en iyisi böyle bir yere üye olmamak var olanıda iptal etmek en iyisi tabi gerisi eşlerin vicdanına kalmış yapıcak insan her yerde bir seyler karışdırır ama oda allaha havale ....

belkide biri aranızı bozmak istiyor
Bence eşinize inanabiliryorsanız bir süre takibe alın
cokta guven olmaz kıskanan biride olabilir..
1 sene ayrı kaldıktan sonrada aldatmaya ragmen keske donmeseydınız yazık olmus 1 seneye

eski konunuz malum.. siz eşinizden ayrıldıktan sonra (resmi olarak evli döneminizde) yakın arkadaşınızla flört etmiştiniz.. eşinizin de sizden ayrı kaldığı dönemlerde gönlünü eğlendirmesini yadırgamamalısınız bence..

aydınlanmak ıstıyorum
eskı sevgılı gebe olmadıgına gore neden 1 sene ayrı kalmıslar ?
Çözemedim

off acayıp gerildim ya işte hep dediğimiz gibi bikere affedersen gene yapar mevzusu inanmayan bazı arkadaslara ornek olsun ne dıyeyım.kım acaba bu gızemlı kadın,madem yıne aynı haltı yıyecektın nıye kadının kendı hayatını yolunu cizmesine engel oldun be adam

ben şaka olduğunu zannetmiyorum, daha doğrusu bir insan hiç böyle bir şaka yapabilirmi, aklım almıyor
böyle şakamı olur allah aşkına, ne insanlar var ya

geçen sene ki konunuzda da işinize gelmeyen mesajları yok sayardınız... merak eden kişiler "masalın sonu kabus başlangıçları" başlığı altında açtığınız konuyu incelesinler... bu soruma cevap istiyorum. şimdi sizin sorununuz tam olarak nedir? ayrı olduğunuz 1 sene içersinde eşiniz bir başkasıyla beraber olmuş bumudur yani?? Allah aşkına konuya yorum yapanlar,olayı tam olarak idrak edemeden nasıl ah ah, vah vah diyolar. dedektifçilik oynamaya bayılırız zaten.. sizin yine canınız sıkılmış gibi geliyo bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…