Affetmenin bedeli, aldatılmakmış!!!

bilmiyorum da olay iyice çetrefilli olmaya başladı.
dün uyuduktan sonra baktım telefonda şifre var:S

yadırgadığım nokta ben dürüstçe ne var ne yoksa söyledim.
ama karşımdaki insan bana senden başka kimse olmadı diye yeminler ediyorsa bu bir yalandır.
yalan da ihanet gibi bişey

ben de öyle düşünüyorum zaten neden döndüm ben diye
şuan özgürdüm

işte o parfüm şişesi neden orada kafamı karıştıran bu aslında

barışmadan önceki dönemde varsa bişey dürüstçe söylerse affedilebilir.
ama ben son 3 ay içinde bişey varsa affedemem.
ki dün ilgili kafamı karıştıran şeyler oldu

valla bence ortada şaka yapan falan yokk
eşiniz sizi aldatıyor barizz ortada inanmak yada kanıtlamak
için illa berabermi yakalamak gerekiyor yerinizde olsam hiçç uzatmadan
kıçına tekmeyi basar kendi yoluma giderim bari bu sefer affedip
aynı hataya düşmeyin derim ben

Evde eşinden telefon saklamak, telefona şifre koymak, annem hastalandı gibi büyük yalanlar söylemek...ve size gelen tuhaf mesajlar...Kötü kokular almanız gayet de doğal yani, taa ordan buraya benim ve benim gibi düşünenlerin bile burnuna geldiyse bu koku:26:

evet çok doğru söylediniz. çok eksik parça var.aslında her şeyi velveleye veren o kadının kim olduğunu öğrenmek çok önemli. en çokta şu nokta dikkatimi çekti. telefonunu bir insan neden sifreler?? başkaları bakmasın diye. mesela en yakınımdaki eşimm.. peki ne saklar?? bu konuyu onunla konuşun bence. neden şifrelediğini sorun. karı koca arasında gizli saklı olmamalı. bir açıklaması olmalı elbet.

sordum, iş yerinde karıştırmasınlar diye şifre koydum diyor.
yersen hesabı

yorumlarınızdan, eşinizi sevdiğinize dair herhangi bir izlenim edinemiyorum..

madem güvenmiyorsunuz da, sizin için büyük bir yıkım olmayacaktır aldatma durumu olsa bile..

Bütün yorumları okuyamadım ama eski sevgili galiba manik depresifmiş gene eşinizi takıntı haline getirip böyle birşey yapmış olamaz mı. İyiyce araştırıp emin olmadan huzurunuzu bozmayın derim.

Tatlım eşine söylesen annene geçmiş olsun demek için aradım de bakalım ne diyecek??

Canım bir de bir gün sürpriz yapıp işyerine ziyarete gitsen nasıl olur??

ne kadar saçma işyerinde tlefon karıştırılacak kadar samimi bir ortam mı var birde insan sakladağı bırseyı gizler dimi?

Bu ne cüret gerçekten.kimin iş arkadaşı cep telefonunu alır kurcalar?bu kadar vıcık vıcık iş ilişkisi olur mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…