Affetmenin bedeli, aldatılmakmış!!!

yorumlarınızdan, eşinizi sevdiğinize dair herhangi bir izlenim edinemiyorum..

madem güvenmiyorsunuz da, sizin için büyük bir yıkım olmayacaktır aldatma durumu olsa bile..

ben geçen sene çok yıkılmıştım
psikolojik destekle zor atlattım
ama bi kere güven gitti mi eksisi gibi yıkılmıyor insan

ben geçen sene çok yıkılmıştım
psikolojik destekle zor atlattım
ama bi kere güven gitti mi eksisi gibi yıkılmıyor insan

canım sana bu kadar sorun yaşatan o eski wc kağıtları değil bence eşinin o eşki wc kağıdıyla arasına duvar örememesi.Erkeklere bu yüzden çok kızıyorum.Açık kapı bırakmazsan hiçbir kadın da oradan girme cesareti bulamaz.Bence eşinden kaynaklı.Annesi hastalanmış,yok cep telefonunu kurcalıyorlarmış vb vb.Bu yalanlarının yakalanacağını hiç düşünmüyor mu?

pekı esın sana karsı ılgılımı sevecenmı yakın davranıyormu bunlardan yana bı sıkıntın varmı?

Yorumları okumadım...

Ama evet; affederseniz tekrar aldatılmaya mahkumsunuz.

Madem dışarı doğru eğilimi vardı; bunu farkettiğiniz anda gerekeni yapmalıydınız.

Çocuk değiliz ki bir lolipopa tekrar kanalım, herşeyi unutalım.

Ayrıca bunun eşine fazla ilgi alaka göstermesiyle ilgisi yok; aldatanlar aksine eşine daha fazla ilgi gösterir.

Bir arkadaşımızın dediği gibi, size olan ilgisini kısas almayın yani...

Son düzenleme:
ayrılmışsınız sonra iki tarafın da gönlü başkalarına kaymış, o anda evlilik bitmiş bence. etrafımdan gördüğüm, boşananlarda hala sevgi varsa başkasının elini tutmak bile içlerini kaldırıyor. benim çook uzun süreli bi ilişkim var evli bile değilim bi ayrılık yaşadık bi zaman önce, ayrı kaldığımızda başka bi erkeği hayal etmek çok uzakdı bana. ne bileyim anlamadım ben, sihri masumiyeti gitmiş sanki sizin ilişkinizin. tekrar güvenirsiniz, inanırsınız devam edersiniz kendi kararınız da sanki birşeyler bitmiş. 24 yaş ne ki, zamanınızı daha iyi kullanın derim.

guvenmediginiz bir adamla neden evlendiniz?yani hersey bu kadar pamuk ipligine mi bagliydi?evet bir kiz cikip hamileyim demesi ortalik karistirici bir durum.ama aksi ispatlanana kadar siz esinize guvendiginizi belli etmeliydiniz karsi tarafa,guven olmasa bile.sonrasinda ayrildiniz.sizi ayirmak isteyen kiza cok buyuk firsatlar verdiniz.
bu sefer yine aynisi.resmen sevginiz,guveniniz bir oyunla sinaniyor.bu kadar ugrasan biri eski sevgili olabilir suan evlenecek olmasi birsey degistirmez.kiz zaten bastan beri buyuk oynuyor.sizin tekrar birlestiginizi duyduysa evet son kez gorusmek istemis olabilir.kanitli birseyler olsun diye.yada bir iliskisi oldu ayrilik doneminde ki mutlaka olmustur.bekarim demistir.siz biraraya gelince de kiz evli oldugunuzu ogrenmiste olabilir.
esinizin de size gercegi soylememesi akillanmadigini gosterir.aranizda iletisim sorunu var.tahminimce siz kizinca kopruleri atan tarafsiniz o da tepkinizden korkuyor devamli yalan soyluyor.ama bu sefer isler daha da karisiyor..
en guzeli esinizin o gun nerede oldugunu sorun.eger devam etmek istiyorsaniz.birbirinizden gizliniz sakliniz olmasin.

eşiniz sizden ayrıyken birileri ile flört etmiş olabilir ve bu kişi sizin ona dönmenizi affedememiş olabilir

yadırgadığım nokta ben dürüstçe ne var ne yoksa söyledim.
ama karşımdaki insan bana senden başka kimse olmadı diye yeminler ediyorsa bu bir yalandır.
yalan da ihanet gibi bişey

ortada nikah var ve siz başkasıyla oldunuz
eşiniz olmadı
hatta eski sevgilisiyle hiç olmadı

eşiniz gerçekten masum olsaydı sizin ihanete inanıp,başkasıyla olmanızı kaldıramazdı
demek ki durum 1-1 eşitlendi,barıştınız...

bakın kimse kolay kolay evli bi çifte böyle msjlar göndermez

gizemli bayan telefon numarası istedi ve aradı.
sesi, eski sevgilinin sesi değil.
yine gizliden aradı.
bu hafta içinde arayacakmış, görüşecekmişiz.
göstereceği de şeyler varmışmış
bekliyorum.

gizemli bayan telefon numarası istedi ve aradı.
sesi, eski sevgilinin sesi değil.
yine gizliden aradı.
bu hafta içinde arayacakmış, görüşecekmişiz.
göstereceği de şeyler varmışmış
bekliyorum.

tatlım görüşmeyi cep telefonuna ya da ses kaydı yapan bir cihaza kaydetsene.belki de bir arkadaşına aratmıştır zor bişi değil bunu yapmak.

Ne gibi başka bi iş... Bize de söylesene, merak ettim şimdi

Karşı tarafta ki her kim ise bence planladığı başka şeyler de vardır,yoksa kocan seni benimle aldattı ama ben evli olduğunu bilmiyordum diyen biri bu şekilde uzatmaz bence.Önce kendini gizleyip,kadın inanmayınca buluşma teklif ediyor.Ya adama bir oyun çeviriyor bu kişi yada kadına...Ama bence görüşmeye gitse bile aynı ortama güvendiği bir arkadaşı daha gitmeli başka masada oturup durumu takip etmeli.Belki bir oyun çevirip bu kez kadına iftira atacaklar.

Sence eşi masum mu? Ben hala eski nişanlıdan kuşkulanıyorum. Bence eski nişanlı son kez görüşelim, intihar ederim gibi bişeyler söyledi, görüşmeye ikna etti ve arabaya parfümü yerleştidi. Görüşmeye de başka bir bayan gidecek diye düşünüyorum. Ama eşiin tlf da pin kodu olması biraz kuşkulu geldi

bu akşam yemeğe gittik beraber
oscarlık oyuncu olma yolundayım, bişey çaktırmadım
ekstra bir gelişme yok ama dikkatimi çekmeyen bazı şeyleri yeni farkediyorum
mesela telefonla çok haşır neşir, sorduğumda da işle ilgili mailler diyor

bende aldatıldım
bende yakaladım
ne cesaretle gorusucekmıs sızınle
ben hıc ınanmadım hıkayeye

aslında bir bilgi işlemciyle ya da bilgisayarlardan iyi anlayan biriyle görüşseniz nereden mail atıyor şak diye bulursunuz bu da size ipucu olur

bu kadar filmvari tavırlar bana garip geldi

kadın türkfilmi hastası herhalde

görüşeceğiniz zaman eşini de çağırıp aynı anda yüzleştir bakalım napıyorlar

sizin hayatınızda 2. kadınlarla görüşmekle geçiyor
bu kadar çileye ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…