Affetmenin bedeli, aldatılmakmış!!!

ben geçen seneden sizi hatırlıyorum. ordada konunuz karışıktı. çelişkiler vardı v.s.. şimdi kadının biri size faceden mesaj gönderiyo. bir kadın bu şekilde mesaj gönderiyorsa belliki intikam peşinde. siz eşinizden 1 sene ayrı kalmışsınız. ve boşanmış bir kadın gibi yaşamışsınız. başkasından hoşlanmışsınız, duygusal boşluktan olabilir kınayamam. her neyse.. bu süre zarfında eşinizde bekar bir erkek gibi davranmış olabilir. olayı normalleştirmeye çalışmıyorum ama günümüzde artık insanlar evlerini v.s.. ayırdıktan sonra bekar gibi bir takım şeyler yaşayabiliyor. buda insanların duygusal boşluklarından kaynaklanıyor. olayın derinine inmeye gerek yok. eşinizin bu süre içersinde beraber olduğu bir insan olmuş ve sonrada ayrılmış olabilirler. ki eşim benimle barışmak için bir çok şey yaptı diyorsunuz. kızdan ayrılma sebebide sizi sevmesi olabilir. anlatmak istediğim olaya bu şekilde yaklaşmak varken neden üç kuruşluk insanlarla muhatap olup eşinizin açığını bereberce bulmaya çalışıyorsunuz. bir insan karşısındakini huzursuz etmeye karar veremeye görsün. iki lafla iki hareketle yuvalar yıkılır mazallah... üç aydır beraberiz diyosun bu süre zarfındamı aldattığını düşünüyosun. insan bir araya gelmek için karşısında kırk takla attığı kişiyi neden aldatsın ki.. kısacası anlattığınız olayda geçen seneki mesajlarınızdaki gibi çelişkiler ve mantık hataları var. ya kafanız çok karışık, yada.....???

bence eşin komplo kurbanı ve o akşam durumunu duydum diyor kadın yani eşin evli olduğunu söylemiş ve diyalogu kesmek istemiş olabilir belki kadın eşine ısrarcıydı olamaz mı

anlamaya çalışıyorum canım ben de
uyumasını bekliyorum işte telefonuna bakmak için
ama yeni dikkatimi çekti telefonunu dibinden ayırmıyor

Ama eşin suçsuz ise, bu bir iftira ise sonra vicdan azabı çekersin. Yapma böyle, sakinleş.

Bence bi başka kadın var ve sana mesaj atan da o kişi
Uyarma diye de bişey yok sadece ara bozmaya çalışıyor
Önceki konunu bilmiyorum anlaşılan o ki eşin zamanında fındıklar kırmış
Ama görünen o ki o mesajda hayır için deil
Bence elinde kesin bi kanıt olana kadar eşeleme
Ekmeğine de yağ sürme evli adam tüccarının
Zamanında eşinin evli olmadığını bilmeseydi adam gibi karşına çıkıp anlatırdı
Ne olduğu belirsiz acc'larla değil

Ama eşin suçsuz ise, bu bir iftira ise sonra vicdan azabı çekersin. Yapma böyle, sakinleş.

vicdan azabı çekmemek için susuyorum zaten.
çünkü yanına gitsem daha bi belli edicem biliyorum
işim var çalışmam lazım diyip kaçarak tepkilerimi belli etmiyorum biraz da

mesajların hepsini tek tek okuyamadım.. anlamadığım eşiniz annem hastalanmış diye apar topar evden çıkıyor sizde k.valideme sorup şüphelendirmek istemiyorum diyorsunuz. eğer okuduğumu yalnış anlamadıysam durum bu.. yani bir gelinin k.validesini arayıp annecim geçmiş olsun şimdi iyimisin demesi neden şüphe uyandırsınkii bu şekilde de anlayabilirdiniz. birde bir eşin afedersiniz ama gerizekalı olması lazım böyle bir yalan atmak için. çünki eninde sonunda bu söylediği yalan ortaya çıkıcaktır. birde eşiniz gibi vukuatları olan biri daha ele avuca gelir komplike yalanlar söyleyebilir...

hayret sise dogru cikti yanii acaba tanidigin birimi ya dogru soyluyorsa off ben bilee bukadar acaba diyorum allah sana sabir versin bacim

eşime çaktırmıyorum daha zaten
bugün bi şişeyi salonda masaya koyayım dedim
sonra daha kesin bişey yakalayınca yaparım bunu diye karar aldım

hayret sise dogru cikti yanii acaba tanidigin birimi ya dogru soyluyorsa off ben bilee bukadar acaba diyorum allah sana sabir versin bacim

ben de şaşırmadım şişeyi bulmaya
çünkü bu kadar net söylenmiş bişeydi bekliyordum orada olmasını
ufak bi umudum vardı ama malesef elimle koymuş gibi buldum

Canım şüphe insanın içini kemirir,kimbilir ne psikolojidesin şuan da Allah yardımcın olsun.Öncelikle sabırlı davranıp olayı anlamaya çalıştığın için,mesajı görür görmez eşinin üzerine gitmediğin için tebrik ederim.
Benim tavsiyem şu;Kardeşin'e yada annene yahut bir arkadaşına eşinin telefonunu aramasını söyle.Telefonunun şarjının bittiğini yahut arızalı olduğunu filan söyler birşekilde telefonu ele geçirirsin,konuştuğun kişinin özel preblemleri olduğunu söyleyip telefonu alıp başka bir odaya gider içini iyice kontrol edersin :)) aklıma bu fikir geldi yani madem telefonunu dibinden ayırmıyor sende bu şekilde alırsın.Ama telefonla yapışık olmasının da bir nedeni olmalı !!
Bu gizemli insan her kimse o şuan sanal biri,gerçek değil ve belki de yazdıkları da kendisi gibi.Çünkü insanlar artık evli-bekar ayrımı yapmıyor.Evliyi ayartıp bekar yapmak daha heyecan veriyor heralde Belki eşine karşı çabaları boşa çıktı,senin içine kurt düşürmeye çalışıyordur,bellimi olur.
Sen eşini iyice takip etmeye bak,ona hediye telefon al,ve o telefona takip yazılım programı attır.Onun ne konuştuğunu ne yaptığını duyarsın,bilgisayarada casus program kur...Aklıma gelenler bunlar...
Umarım herşey sadece çirkin bir oyundur.
Eşinle mutlu olmanı diliyorum...

şuan başka bi kadınla arasında birşey olduğuna inanmıyorum.. öyle hevesleri olsa 1 sene ayrı kalmışsınız fırsat bı fırsat boşanır bekarlığın tadını çıkarırdı gelsin biri gitsin öbürü. bilmiyorum çocuk falan varmı tam okuyamadım ama mecburiyet yoksa asla bir daha o yüzüğü ( kelepçeyi) takmazdı.. eşin seni seviyorki sen dürüstçe 1 yıl içinde yaşadığın şeyide anlatmışsın yalnış anlamadıysam . bi erkek bunu kolay kolay kabullenip hazmedip tekarar birlikte olmyı istemez bence biri takmış kafayı eşine seni kullanarak aranıza nifak sokmaya çalışıyo . rakip olarak görmese sana o mesajı çekmezz iyi niyetli kesinlikle değil bu kişi .. içimden bi ses eşinin masum olduğunu söylüyorr... sessiz atın çiftesi misali bence uslu uslu olayı gözlemle takip et sabırla eminim bu senin için en iyisi parfümü masaya koysan sıksan vs annesine gittiği yalanını ki yalansa çıkarsan ,savunmaya geçecek tedbirli olacak ve asla falso vermeyecektir hiç bi yol katedemezsin hesap sorma sessizce gözlemle derim ben... allah sabredenlerle birliktedir..

baktım kalabalık listesi
2bin küsür kişi var ama tanıştığımızdan beri öyledir
ama pek açmıyor facebookunu
duvarını falan inceledim pek bişeye rastlamadım şüphe uyandıracak

pekı evlı oldugu yazıyormu esınızı facesınde evlı yazıyosa o bayan dugularımla oynadı demesın bosuna

benim de kafam bunlardan dolayı bu kadar karışık
belki kaybettiği için kıymetli geldim bilemiyorum
kafam çok karışık olduğundan kendimi bile tanıyamaz oldum bugün

bence o kişi sizi ancak eşinizin face inden bulur tabi eğer gerçekten sizi tanımayan yakın olmayan biriyse..bence başlı başına bir komploo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…