bence eşin komplo kurbanı ve o akşam durumunu duydum diyor kadın yani eşin evli olduğunu söylemiş ve diyalogu kesmek istemiş olabilir belki kadın eşine ısrarcıydı olamaz mı
hiç içimden gelmedi yanına gitmek
montaj yapıyorum bilgisayar başında dedim zaten
o da bişi demedi sanmıyorum bişeylerden kuskulandığını
sadece neyin var dedi, bişey mi oldu dedi
yorgunum ve işim var dedim üstelemedi bile
Ama eşin suçsuz ise, bu bir iftira ise sonra vicdan azabı çekersin. Yapma böyle, sakinleş.
hadi ya ayırmıyorsa eminim kadın bunu sıkıştırıyor sana verdi gazı bi yandan da kocana
Bence bi başka kadın var ve sana mesaj atan da o kişi
Uyarma diye de bişey yok sadece ara bozmaya çalışıyor
Önceki konunu bilmiyorum anlaşılan o ki eşin zamanında fındıklar kırmış
Ama görünen o ki o mesajda hayır için deil
Bence elinde kesin bi kanıt olana kadar eşeleme
Ekmeğine de yağ sürme evli adam tüccarının
Zamanında eşinin evli olmadığını bilmeseydi adam gibi karşına çıkıp anlatırdı
Ne olduğu belirsiz acc'larla değil
hayret sise dogru cikti yanii acaba tanidigin birimi ya dogru soyluyorsa off ben bilee bukadar acaba diyorum allah sana sabir versin bacim
eşinin face ini görebiliyormusun bak bakaım orda ekli kimler var
baktım kalabalık listesi
2bin küsür kişi var ama tanıştığımızdan beri öyledir
ama pek açmıyor facebookunu
duvarını falan inceledim pek bişeye rastlamadım şüphe uyandıracak
pekı evlı oldugu yazıyormu esınızı facesınde evlı yazıyosa o bayan dugularımla oynadı demesın bosuna
şuan başka bi kadınla arasında birşey olduğuna inanmıyorum.. öyle hevesleri olsa 1 sene ayrı kalmışsınız fırsat bı fırsat boşanır bekarlığın tadını çıkarırdı gelsin biri gitsin öbürü. bilmiyorum çocuk falan varmı tam okuyamadım ama mecburiyet yoksa asla bir daha o yüzüğü ( kelepçeyi) takmazdı.. eşin seni seviyorki sen dürüstçe 1 yıl içinde yaşadığın şeyide anlatmışsın yalnış anlamadıysam . bi erkek bunu kolay kolay kabullenip hazmedip tekarar birlikte olmyı istemez bence biri takmış kafayı eşine seni kullanarak aranıza nifak sokmaya çalışıyo . rakip olarak görmese sana o mesajı çekmezz iyi niyetli kesinlikle değil bu kişi .. içimden bi ses eşinin masum olduğunu söylüyorr... sessiz atın çiftesi misali bence uslu uslu olayı gözlemle takip et sabırla eminim bu senin için en iyisi parfümü masaya koysan sıksan vs annesine gittiği yalanını ki yalansa çıkarsan ,savunmaya geçecek tedbirli olacak ve asla falso vermeyecektir hiç bi yol katedemezsin hesap sorma sessizce gözlemle derim ben... allah sabredenlerle birliktedir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?