Affetmenin bedeli, aldatılmakmış!!!

İnandığın için değil de inanmak istediğin için bir şans daha vermişsin bana kalırsa. Şimdi hesap sorsan yine inanmak istiyiceksin ve inanıcaksın ohhhoooo uzar gder bu iş

o nedenle de hesap sormuyorum bu defa zaten
net şeyler arıyorum
bulamazsam susucam inanıcam
ama bulursam da bu defa ikna edemeyecek bitecek..

Bu işi eski sevgiliden başkasının yapmş olabileceğine pek ihtimal veremiyorum. Yani bir erkeğin nasıl olur da ilişki kurduğu 2. bir kişi de, bu eski sevgili gibi olayı size duyurmak için bir şeyler yapar, tesadüfün bu kadarına inanmak çok zor doğrusu. Bu eski sevgili şu an evleniyor bile olsa, eşinizle ilişkilerinin bitmesi konusunda sizi suçluyor olabilir ve sizi ayırmak isteği hala sürüyor olabilir. Bu iş için ona birisi yardım ediyor her halde.

Eşinizin k. validenizi hastaneye götürdüğü yalanı ve telefonunu şifrelemesi konuları mide bulandırmıyor değil tabi. Ama bu adam niye sizinle tekrar birleşmek için bu kadar israr etsin ki, eğer başka biriyle ilşkisi olsa? Sizinle birlikte olmak eşinize maddi olarak, iş ilişkileri olarak vs. büyük bir avantaj sağlamıyorsa, herhalde sizi geri kazanmak istemesinin tek nedeni size duyduğu sevgidir diye düşünüyorum. Ee, sizi seven bir adam da, bir önceki ilişkisi 4 sene sürebilmiş bir adam da, iki de bir de çapkınlık da yapmaz sanırım.

Bu k. validenize gittiğini söylediği akşam, eski sevgili ya da ona yardımcı olan biri bir şekilde eşinizi görüşmeye ikna etmiş olabilir mi bilemiyorum. Bir sene ayrı kalmanıza neden olmuş biri nasıl ikna etmiş olabilir eşinizi tuhaf geliyor bana. Ama eşinizin bunu kamufle etmek için de kolayca ortaya çıkabilecek bir yalan söylemesi de ayrı bir tuhaflık. Ya da eğer k. validenizle ilişkileriniz normalde fazla değilse belki de iyi bir yalandı bu, bunun cevabını siz daha iyi verebilirsiniz.

Bu işler eğer hala eski sevgilinin eseri ise, iyi gittiğini belirttiğiniz ilişkinizi koruyabilmek adına bir süre daha eşinizi izlemenize değer diye düşünüyorum. Ama bir noktadan sonra o k. valideyi bahane ettiği akşamla ilgili sakin, sakin bir konuşma yapmak, parfüm şişesini sormak gerekecek sanırım. Bunu bence, sizi arayan kadınla görüşüp iyice kafanızı bulandırmadan önce yapın.

hayır duyabılecebım bır yerde degıl ben takıp ettım otoparka ınmıstı bende pesınden gıttım artık neyden nasıl suphelendıysem tabıkı baya yanı bana bır konusma yapmıstı
suanda ıyı degıl cok aglıyo dıyodu duydugumda benden bahsedıyor
sonra ben cıktım karsısına
ne ıyı degıl benmı
az oncekı konusmayı baska bı kadın ıcınmı yaotın dedım rengı attı ama telefondakıne senı sonra ararım canım dedı
sonrası bogusma tabı anlatmıyım sımdı

ne kadar tuhaf ya daha ne delili bekliyorsun anlamadım annem hasta diye yalan söylüyor arabasından parfümler çıkıyor telefonunu şifrelemiş ve sana çocuk kandırır gibi yalanlar söylüyor madem bu kadar merak ediyorsun telefonunu yanında aç şu şifreyi de bakayım ne saklıyorsun de şakayla karışık eşinin gizlediği bişey yoksa telefonunu karıştırmana bişey demez bence
bu işin sonunda çok daha pis durumlarla karşılaşacaksınız gibi geliyor bana ve henüz boşanmadan başka bir adamla flört etmişsiniz eşiniz de bunu biliyor o da yapmışsa aynısını bunu anlatmak istemediyse ne diyeceksiniz

bence en iyisi eşinizle konuşmanız. sonuçta evlilik 2 kişi arasında olan bi sözleşme, 3. kişiye yer yok, olmamalı. eşim beni kandırır, inanırım diyorsunuz, demek ki siz de ona inanmak istiyorsunuz. gerçekten aranızda sevgi varsa bu işi anca ikiniz çözersiniz.

sizi çok iyi hatırladım...
eşinizin eski sevgilisiyle görüşüp sanki ata falan binmiştiniz dimi?
sabaha kadar eğlenmiştiniz sanırım yanlış hatırlamıyorsam...
sanırım hayatınıza başkasıda girmişti ayrıyken?

??? nasıl bi ilişki bu böyle anlayamadım, ben bi de benimki karışık sanıyodum

yeniden doğdum sonrasını çok merak ettim inşallah adamı dövmüşsündür ..terbiyesiz herif !

bide vicdan yapmış haaaa üzülüyosun dıye peki tanıdık bırı mı kız?

yok ya sadece cok agladım
telefonu elınden alıp o herseyı ıtıraf edıp kadını arayana kadar bogustuk
sonrasında bütün duygular alınmıs gibiydi
oda cok şaşkındı

bide vicdan yapmış haaaa üzülüyosun dıye peki tanıdık bırı mı kız?

iş arkadaşı canım

sonra hemen apar topar istanbula döndük tatıle gıttıgımız ılk gun oldu dusunun

işe diye veden cıktı acıl cagrıyolarmıs ve bır dahada gelmedı

ben zaten ne oldugunu anlamaya calsııyodum 1 degıl 3 kadın cıktı bırde

yaklasık 6 ay o gun evden cıktıgımız gıbı kaldı ev tabı
küflendi koktu içersi toz toprak oldu bosandık en nıhayetınde

yok ya sadece cok agladım
telefonu elınden alıp o herseyı ıtıraf edıp kadını arayana kadar bogustuk
sonrasında bütün duygular alınmıs gibiydi
oda cok şaşkındı

su an 2 satırla anlatılıyor ama yaşayan bılır acısını erkekler neden böle neden tek eşi olmakta bukadar zorlanıyorlar ve kadınlar neden evlı erkeklere kanca takıyor hiç düşünmüyorlarmı karısnı aldatan benı de aldatır diye

3 kadın hemde benım babamda annemı iş arkadasıyla aldatmıştı hemde evlerine gidilen dışarıda yemeğe gidilen tanıdık biriyle ve kadının ailesi ön ayak oldular bile bile ayırmaya çalıştılar kalkıp kızına senın evli barlı adamla ne işin var dıyıp hesap soracaklarına nası ayırsak dıye planlar yaptılar zoru neymış senle? 3 kadın ihtiyacı duyacak kadar ne kadar evli kaldınız bırde yaş kaç

Göğsüm daraldı valla okurken bile Allah yar ve yardımcınız olsun..

ay bi de canım dedi he..cinayet sebebi bu ya sana baka baka telefondakine nasıl canım der..dvmı ne çok merak ettim :44:

sordum, iş yerinde karıştırmasınlar diye şifre koydum diyor.
yersen hesabı

yuh.. çokk saçmaa. sanki karşısında aptal var. kolayca basit yalanlar söylüyor ve açık veriyor. kim karıştıracakki telefonunu . iş yerinden kimle yakın ollabilirki karıştırsın. ? bazı şeyleri deşme vakti gelmiş. şu anda tetikte olduğunuz için açığı varsa da elbet yakalarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…