üzüldüm sonuc olarak ayrımısınız su anda yanı bosandınız mı?bende aldatıldım
bende yakaladım
ne cesaretle gorusucekmıs sızınle
ben hıc ınanmadım hıkayeye
uzuldum ama yenı bı hayat kurmussunuz kendınıze ALLAH yardımcınız olsun herdaim.size de böle notlar felan geldimi yoksa tesadüfen mi yakaladınızevet 1.5 yıl evvel
yok canım kım cesaret edebılır boyle bırseye
ben telefonda konusurken yakaladım
aynen benımde boyle suphelerım vardı ve yakalanmasaydı da bır sure uzak kalmayı teklıf edıyordu..
Gectı unuttum ınsanlara guvenemedım elbette .. halada oyle yelkenler suya ınmıyor amahasta olurdum devam etseydım oyunda oynayamazdım bu kadar hazırlıklı olmaz cunku ınsan
O yasananları ben yasamamısım gibi geliyor bana..
oglumu yenı dogurmustum ve onuda ayrıldıktan sonra aramadı 17 aylık erkek annesıyım
ıyı oldu yalanla bı hayat yasamak benımde hıc zevk aldıgım bısı olmayacaktı gerçek olan daha ıyı
gercekten cok zor hemde yenı doğum yapmış bır anne olarak çocugunuda mı görmek ıstemıyoraynen benımde boyle suphelerım vardı ve yakalanmasaydı da bır sure uzak kalmayı teklıf edıyordu..
Gectı unuttum ınsanlara guvenemedım elbette .. halada oyle yelkenler suya ınmıyor amahasta olurdum devam etseydım oyunda oynayamazdım bu kadar hazırlıklı olmaz cunku ınsan
O yasananları ben yasamamısım gibi geliyor bana..
oglumu yenı dogurmustum ve onuda ayrıldıktan sonra aramadı 17 aylık erkek annesıyım
ıyı oldu yalanla bı hayat yasamak benımde hıc zevk aldıgım bısı olmayacaktı gerçek olan daha ıyı
boşandınız sanırım cocugun varmı?Zor olmalı, eşim benden ayrılmayı düşündüğünü söylediği sıralarda başka kızlarla içmeye falan gitmişti, hep bahanesi vardı, işten arkadaşlar, çok bunaldım, beni kısıtlıyorsun vs. o böyle yaptıkça ben daha çok üstüne düşer napıyorsun sen bu nasıl evli olmak filan derdim, şüphelerimin üstüne gidemeden adam evden gitti, yakalasaydım napardım hiç bilmiyorum...Şimdi nasılsın, nasıl atlattın?
boşandınız sanırım cocugun varmı?
boşandınız sanırım cocugun varmı?
bu akşam yemeğe gittik beraber
oscarlık oyuncu olma yolundayım, bişey çaktırmadım
ekstra bir gelişme yok ama dikkatimi çekmeyen bazı şeyleri yeni farkediyorum
mesela telefonla çok haşır neşir, sorduğumda da işle ilgili mailler diyor
boşanamayacaksan hiç boşuna kurcalama
eee sonuç ne oldu ??
o kadın kesin bir işler çeviriyor..
yoksa bu olayı bu kadar büyütüp buralara kadar getirmezdi ..
aranızı bozmak istese kocan benle beraber oldu der çeker giderdi..
bence bunun amacı eşinin canını yakmak , bir kere ile yetinmiyor baksana senle bile birlik olmayı göze alıyo ..
yok canım kım cesaret edebılır boyle bırseye
ben telefonda konusurken yakaladım
ben de hata mı ettim diye düşünmeye başladım zaten
ben aslında kararlıydım boşanmaya ama çok içten gözüktü gözüme inandım.
aynen dediğiniz gibi karar kara düşünüyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?