eski sevgilisiyse işyerinden birine koydurtur bence bu aldatılma nedeni değildir başka delilleri göndersin madem emin:26:
anlamıyorum ve şuan profili kapatmamış
baktım ne fotoğraf var ne bişey bildiğin sahte profil
cevap yazacağım ,deminden beri uğraşıyorum ama ona yazarken kelimeler tıkanıyor sanki ne diyeceğim birbirine karışıyor
"arabaya baktım şimdi. öyle birşey bulamadım. derdiniz ne sizin? aldatıldığıma inanmak ya da inanmamak değil mevzu, böyle birşey varsa çıkar zaten.yoksa da boş iddialarla huzurumu bozacak değilim." diye yazdım gönderdim
bakalım ne olacak
ay inanmıyorum biri resmen size oyun oynuyor belki işyerinden belki bir akraba torpidoya bayan parfümünü koymak kadar kolay bişey var mı eşin arabsını birine emanet edebilir ya da bir tanıdığı binebilir ya ben size şunu diyim siz çok şüphecisiniz ve biri tekrar yuvanızı bozmaya çalışıyor daha kesin şeyler söylesin mesela bana bunları söyleyerek eline ne geçiyor diyin ben kocama güveniyorum sizin saçmalıklarınıza inanacak değilim diyin çıldırtın onu bakalım ne yazacak
öyle ama geçmişte bu adam ve eski sevgilisi yüzünden psikolojik tedavi gördüm
ve salak gibi inandım gene ona ben buna üzülüyorum
e o zaman bunuda eski sevgili yapıyor olabilir..
bence siz değil o şahıs tedavi olmalı ..yani sizle resmen oynuyor.. sizin arabaya inip çıkmanız uğraşmanız ona zevk veriyordur kim bilir..
siz eşinize peşinen hükmü giydirmişsiniz zaten,
masumiyet karinesi diye bişey var, bana kadın normal gelmedi.
birisi kocanızı rahatsız ediyor olabilir, eşiniz yüz vermediyse bu yollara başvurmuş olabilir.
arabada parfüm şisesi bulamamışsınız,ama eğer uzun süre orda kalan bi şişe olsaydı kokusu sinerdi torpidoya.
parfüm şişede bile olsa kokusu sinebiliyor. üstelik torpido gözü havasızdır.
keşke baktım demeseydiniz kadına, belki sizin pencereden camdan izleyen biri.
evliliğinizi kıskanan biri olabilir.
ciddiye almadığınızı gösterseydiniz.
kaldı ki bi parfüm şişesi de aldatıldığınızı ispatlamaz.
"ben kocama güveniyorum, gerçekten böyle bişey olsaydı karşıma cesurca çıkar çocuk gbi oyunlar oynamazdınız zaten" diyebilirsiniz.
zaten geçmişte de biz daha 1 aylık bile evli değilken, ortaya hamileyim diye bir yalan atmıştı
onun yüzünden günlerce mahvettim kendimi
boşanma sebebim oluyordu, ki neden yapmadım diyorum hala
daha arabaya bakma fırsatım olmadı ama işte zor dayanıyorum, eve gideyim de bakayım diye
ya neye inanacaksınız bende şaşırdım..
o şişenin orada olması bile birşeyleri kanıtlamaz diye düşünüyorum canım
cevap geldi
"İlginç, daha dün akşamüstü oradaydı. Benim amacım sizi ayırmak değil zaten, dilediğine inanmakta serbestsin. Ama kocan hoş şeyler yapmıyor, insanlarla oynuyor bunu engelle. Sahip çık ki başkaları da üzülmesin sonra."
ve dün akşamüstü bu adam, annem rahatsızlanmış diye fırlayıp gitmişti.
ve geldiğinde ne oldu diye sorduğumda, tansiyonu çıkmış önemli bişey yok acile gittik geldim dedi.
ki doğruluğundan zerre kadar şüphe etmemiştim.
saatin tutması da entresan, kayınvalideme sorucam bu durumu ama kuşkucu insan gibi görünmek istemiyorum offff
kayınvalidenizi arayın bence, geçmiş olsun bahanesiyle aradığınızı söylersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?