Affetmenin bedeli, aldatılmakmış!!!

bencede kayınvalideni ara nasılsın filan de hal hatır sormak için aramış gibi yap şüpelenmez bence bu kişi senin yokluğunda eşini kullanıyordur belki yakın akrabasıdır maddi anlamda destek oluyordur eşin sen senden ayırmak istiyordur ayrıyken eşin nerde kalıyordu mesela benim görümcemde beni istemezdi çünki eşimin parasını istediği şekilde kullanıyordu ben nişanlandıkdan sonra engel olmaya başlayınca beni istemedi öyle biri varmı?

Sen nerdesin şu an? Araba nerde ? Bakabilirsin tabi. Ama yazan kişiyi kzıdırmaya ne dersin?
Face e "Torpida gözündeki parfümü ben koymuştum, senin ne işin var evli adamlarla? Hem arabalarına binip hem torpido gözüne kadar kurcalıyorsun? Benim eşim ilk mi hep mi evli erkeklerle berabersin? "Yazmayı düşünür müsün?

eğer şişe onunsa fena faka basmış olur o zamanda canım :44:

Ama karşı tarafında damarına basmış olur. İspatlamak için daha fazla şey anlatır yada kanıt sunar karşı taraf.

bu sefer Türk kadınının benim beyim yapmaz moduna girdi sanar :)
inandırmak için hırs yapıp anlatabilir..
yada gülüp geçebilir ..

bu sefer Türk kadınının benim beyim yapmaz moduna girdi sanar :)
inandırmak için hırs yapıp anlatabilir..
yada gülüp geçebilir ..

Bence anlatır, oldukça hırslı ve meydan okuyan biri. Bu o kişinin çok canını sıkar, kendini açığa bile çıkarabilir. Anlattıktan sonra arkadaşımız biriaz alttan alıp bana yardımcı ol, boşanmak için kanıta ihtiyacım var derse kişi kendini fasulye gibi nimetten sayacak.
Bİr arkadaşımın başına geldi buna benzer olaylar, dikkatinizi çekerim olay değil olaylar, kadınların sayısını tam olarak bilemiyoruz ama bazıları ile görüştü arkadaşım, herşeyi anlattı kadınlar.

ben olsam kanmasaydın bekarıım dediyse beni nerden buldun derdim yokya bu sizi tanıyan biri bence eşini fazla hırpalama bence sakince otur konuş o karektersiz insanlara uyupda huzurunu bozma boş yere cevap bile verme

Son düzenleme:

canım ara kayınvalıdenı anne nasılsın de agzını ara dun rahatsızlanmıssın ya nasıl oldun ıyımısın sımdı de

doğrusun ters etki yapar :)
ayrıca başkalarıda zarar görmesin felan demiş ..
demekki kendisi zarar görmüş baya hırslı zaten şahıs :)
şimdi ağırdan satıyor kendini gizem yaratıyor , konu sahibinin işin peşine düşmesini bekliyor

kayınvalidemi aradım, geçmiş olsun, nasılsın gibisinden
duraladı kaldı, özetle, hastane olayı falan yalan
kafam iyice karışıyor

kayınvalidemi aradım, geçmiş olsun, nasılsın gibisinden
duraladı kaldı, özetle, hastane olayı falan yalan
kafam iyice karışıyor

Şİmdi sıra face den şu mechul yapana yüklenmekte, sakin ol ve sinirlenirini yıprat onu, konuştur. Ama kendini yıpratma lütfen

Sakin ol canım, kendine zarar verme. Şöyle düşün, bu olaylar seninle ilgili değil, sen bir arkadaşına yardımcı oluyorsun. Bak sana bir kaç fikir kadına yazabileceklerinle ilgili

Sakin ol canım, kendine zarar verme. Şöyle düşün, bu olaylar seninle ilgili değil, sen bir arkadaşına yardımcı oluyorsun. Bak sana bir kaç fikir kadına yazabileceklerinle ilgili

şişe falan yok diye blöf attım bir kere.
normalde çökertirdim de ama insan gergin ve moralsiz olunca eli ayağına dolaşınca bi de aptala dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…