Affetmenin bedeli, aldatılmakmış!!!

"sahip çık derken, ne yapayım. eve zincirle mi bağlayayım? madem kandırılmaktan rahatsızsın sen uzak dur, başkalarını neden bu kadar düşünüyorsun. görüşmezsen kendini kurtarmış olursun işte.bir de merak ettim ilgin eşime mi? yoksa bütün evlilere karşı mı zaafın var:)"
diye yazdım yolladım.

Sakin ol, kendine zarar verme. O kadar dürüst biri olsa kendini saklamaz zaten, seninle yüzleşirdi. Her ne kadar evlilik hazırlıklarında da olsa eski nişanlısının işi olabilir. bakdı evleneceği adama bir de seninkine baktı, gider ayak ortalığı birbirine katayım dedi belki. Belki var arabada parfüm şişesi, belki yalvardı eşine son kez konuşalım diye, sonrada şişeyi koydu torpido gözüne. Bunlar da ihtimal dahilinde unutma.

Kadın büyük bir zevkle senden mesaj bekliyor. Oynuyor resmen, amacı seni uyarmak olsa kim olduğunu açıklardı sana. Ya da yakın çevrenden biri veya eşinden korkuyor

bir sene boyunca onun yüzünden yaşadıklarımızı bile bile görüşmüşse onunda zaten öyle bir adamla işim olmaz.
o eski sevgili çektirmediğini bırakmamıştı bize

bencede çok sakin olmalısın....ortalık evli erkek avına çıkmış kadından geçilmiyor...sizin durumunuzu bilen birisi ..aranızı açıp içinize kurt düşürmek içinde..böyle yapmış olabilir....veya sizinle barışmadan evvelki bir meselede olabilir...

bir sene boyunca onun yüzünden yaşadıklarımızı bile bile görüşmüşse onunda zaten öyle bir adamla işim olmaz.
o eski sevgili çektirmediğini bırakmamıştı bize

Üzülmekte haklısın ama önyargılı olma. Bilemezsin kadın neler dedi, belki de eşin senden uzak tutmak için görüştü onunla. Belki de gerçekten başka bir kadın var. Hatta belki de eşin senin ona güvenini denemek için yapıyor. Bunların hepsi varsayım, emin olduğun hiç bişey yok şu anda.

aynı şekilde bana da msj gelmiş ti face sine ''SENİ SEVİYORUM'' yazmıştı. belki hatırlayan çıkar kızın ismini cismini özelini yazdım diye konu silindi ceza aldım hatta :) ben kurana el basmasına rağmen inanmayıp araştırdım buldum hakikaten böyle bi kız varmış . eşime aşık olmuş aptal aşıklar gibi evli olsanda farketmez ben seni seviyorum sensiz olamam bana bi şans ver seni kazanıcam görürsün gibilerinden cümleler kurup aklını karıştırmış .. kendi anlattı :) boşanmanın eşiğinden döndüm bebeğimin hatırına çok çektim ama şimdi çok iyiyiz .. bilmiyorum ve üzstelik kız boşanacağımızı duyduğunda bana yalvardı eşinle işim yok bebeğini düşün neolur boşanma o seni hiç aldatmadı diye :) artık vicdan azabımı yuva yıkan kadın olmamak içinmi bilemiyorum... bence senin mevzuu biraz karışık hiç bi bayan eşine diş bilememişse durup dururken kimsenin arasını bozmak istemez yuva karıştırmak istemez şaka olduğunu sanmıyorum.. benimki gibi kudurmuş bi kadın eşine musallat olmuş olabilir . eşinde hayır dediyse ancak kızgınlıkla sana yazmış olabilir . yada eşin hakikaten düzelmedi .. yani bence iyi düşün taşın şaka diye kendini kandırma canım.. eşinmasum olabilir ama asla şaka olduğunu sanmıyorum..

ben de en çok o ihtimal üzerinde duruyorum
ama adam yeminler etmişti, bir sene boyunca kimse olmadı hayatımda, hep seni düşündüm, sensiz yapamıyorum.......
hep böyle laflar etti.
ki ben ona ayrıyken olan ilişkilerimden bahsetmeme rağmen ben de kimse olmadı diye hep bunu gözüme soktu
eğer öyleyse bile yalan söylemiş oluyor bana

Bişey olduysa bile senin gözünde küçük düşmemek için söyleyememiş olabilir. Sadece sakin ol, şu an ortada gerçek yok sadece varsayımlar üzerine konuşuyoruz.

uuuu evet var böyle bi tipler.
bilmiyorum ama bu kadın bana yalan söylemesine sebep oluyorsa( şu hastane mevzusu)
çok boş bir muhabbet değil gibi geldi
anlayamıyorum, ne güzel bitirmiştik herşeyi
madem farklı birilerini istiyorsun, neden döndürdün beni yolumdan

Sakin ol, varsayımlar üzerine konuşuyoruz sen kendini dolduruyorsun.
Önce karar ver gerçekleri öğrenince ne yapacaksın?
Bişey yapmayacaksan kurcalama, bilmek sana sadece acı verir. Bişey yapacaksan da duyacağın herşeye hazırlıklı ol.

cevap geldi.
"ben durumunuzu dün öğrendim, her türlü allah cezasını versin. benden uzak olsun. tek derdim böylelerinin yaptığı yanına kar kalmaması. yoksa kimseyi üzmek ya da ayırmak değil derdim."

cevap geldi.
"ben durumunuzu dün öğrendim, her türlü allah cezasını versin. benden uzak olsun. tek derdim böylelerinin yaptığı yanına kar kalmaması. yoksa kimseyi üzmek ya da ayırmak değil derdim."

uppppss allah onun cezasını verirmi bilmem ama .. sana sabır versi n yeni bi sorun stres sıkıntı kapıda allah yardımcın olsun...

Nebıleyım ya benımde kafam karıstı dogruda soluyo olabılır eger gercekten dogru soyluyosa gercek kımlıgınızı acıklayın de tlf numarasını ıste konusmak ıstıyorum de nasıl tanıstıklarını nezamandır gorustuklerını falan sor ıyı nıyrtlı bır ınsan konusmaktan kacınmaz eger esınız bekarım dıyıpte kandırdıysa o bayanı

Son düzenleme:
madem eşin döndürdü seni yolundan....birde şöyle düşün...sen zaten adamı rahat bırakmışsın...adama özgürlüğünü vermişsin..bu adam sırf seni aldatmak için..seni ikna etmiş olamaz...madem çapkın ..oh yaşasın özgürüm artık istediğimi yaparım kimsede bana karışamaz derdi..seni döndürmeye çalışmazdı..haaaa şuna katılmıyorum ayrı olduğunuz dönemde başka kadınların olmadığına( tek gecelik)

şunu yazdım.
siz kandırılmış kurtulmuşsunuz öyleyse ama ben de kandırılıyorsam sahip çıkmak yerine sizin gibi kurtulmayı seçerim. Madem bu kadar dürüst biriyseniz bana yardımcı olun o zaman. gelin görünki gaipten gelen bir mesaja da inanamam, bana kim olduğunuzu söyleyin, ve yardımcı olun iddia ettiğiniz gibiyse herşey."

Ama bu bayan ıyı nıyetlı olamaz o parfumu kasıtlı koymustur oraya sız arabanın torpıdo gozune bakın parfum varsa esının bu parfum kımın dıye sorun ve ortaya bır yem atın annenle konustuk dun acıle gıttık dedın gıtmemıssınız nereye gıttın dıye sorun ama sakın olmazsanız ınkar eder asla konusmaz

zamaninda her ne oldu bilmiyorum ama...

bence eger sizin bu ayri kamalarinizdan haberdar olanlarin bir sakasida olablir fitneside olabilr cünkü uyduruk isim ve kapanmis bir face adresi!!!

bence isin aslini ögrenmeden birsey söylemein icinize kurt düsmesi ayrica gayet normal

''tek derdim böylelerinin yaptığı yanına kar kalmaması. yoksa kimseyi üzmek ya da ayırmak değil derdim." yazmış ... inanma ya madem tek derdi onunla onun canını yaksaydı seni üzmeye ne hakkı var ayırmak istemeyen biri bu mesajı sana atmaz bacım... ben olsam madem derdin onunla beni kemirmeye üzmeye eşimden soğutmaya çalışmak niye öleleriyle sorunun varsa öleleriyle halletseydin bana söyleyince ondanmı intikam almış olıyorsun benimi cezalandırmış oluyorsun? yoksa yardımmı etmek istiyorsun yardım etmek istiyorsan aranızdaki olay nedir açık açık yazarsın samimiysen .. yazardım ben olsam..

Facebok üzerinden gelen ne olduğu kim olduğu belirsiz bir mesajla ne kendinizi, ne eşi ne de evliliğinizi yıpratın... Eğer ki eşinizden şüpheniz varsa hiç bu olaydan bahsetmeden O`nu bir süre gözlemleyin bence.. Varsa böyle bir şey kokusu mutlaka çıkacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…