bunu tuttum
"sahip çık derken, ne yapayım. eve zincirle mi bağlayayım? madem kandırılmaktan rahatsızsın sen uzak dur, başkalarını neden bu kadar düşünüyorsun. görüşmezsen kendini kurtarmış olursun işte.bir de merak ettim ilgin eşime mi? yoksa bütün evlilere karşı mı zaafın var:)"
diye yazdım yolladım.
Sakin ol, kendine zarar verme. O kadar dürüst biri olsa kendini saklamaz zaten, seninle yüzleşirdi. Her ne kadar evlilik hazırlıklarında da olsa eski nişanlısının işi olabilir. bakdı evleneceği adama bir de seninkine baktı, gider ayak ortalığı birbirine katayım dedi belki. Belki var arabada parfüm şişesi, belki yalvardı eşine son kez konuşalım diye, sonrada şişeyi koydu torpido gözüne. Bunlar da ihtimal dahilinde unutma.
bir sene boyunca onun yüzünden yaşadıklarımızı bile bile görüşmüşse onunda zaten öyle bir adamla işim olmaz.
o eski sevgili çektirmediğini bırakmamıştı bize
bencede çok sakin olmalısın....ortalık evli erkek avına çıkmış kadından geçilmiyor...sizin durumunuzu bilen birisi ..aranızı açıp içinize kurt düşürmek içinde..böyle yapmış olabilir....veya sizinle barışmadan evvelki bir meselede olabilir...
ben de en çok o ihtimal üzerinde duruyorum
ama adam yeminler etmişti, bir sene boyunca kimse olmadı hayatımda, hep seni düşündüm, sensiz yapamıyorum.......
hep böyle laflar etti.
ki ben ona ayrıyken olan ilişkilerimden bahsetmeme rağmen ben de kimse olmadı diye hep bunu gözüme soktu
eğer öyleyse bile yalan söylemiş oluyor bana
aynı şekilde bana da msj gelmiş ti face sine ''SENİ SEVİYORUM'' yazmıştı. belki hatırlayan çıkar kızın ismini cismini özelini yazdım diye konu silindi ceza aldım hatta :) ben kurana el basmasına rağmen inanmayıp araştırdım buldum hakikaten böyle bi kız varmış . eşime aşık olmuş aptal aşıklar gibi evli olsanda farketmez ben seni seviyorum sensiz olamam bana bi şans ver seni kazanıcam görürsün gibilerinden cümleler kurup aklını karıştırmış .. kendi anlattı :) boşanmanın eşiğinden döndüm bebeğimin hatırına çok çektim ama şimdi çok iyiyiz .. bilmiyorum ve üzstelik kız boşanacağımızı duyduğunda bana yalvardı eşinle işim yok bebeğini düşün neolur boşanma o seni hiç aldatmadı diye :) artık vicdan azabımı yuva yıkan kadın olmamak içinmi bilemiyorum... bence senin mevzuu biraz karışık hiç bi bayan eşine diş bilememişse durup dururken kimsenin arasını bozmak istemez yuva karıştırmak istemez şaka olduğunu sanmıyorum.. benimki gibi kudurmuş bi kadın eşine musallat olmuş olabilir . eşinde hayır dediyse ancak kızgınlıkla sana yazmış olabilir . yada eşin hakikaten düzelmedi .. yani bence iyi düşün taşın şaka diye kendini kandırma canım.. eşinmasum olabilir ama asla şaka olduğunu sanmıyorum..
uuuu evet var böyle bi tipler.
bilmiyorum ama bu kadın bana yalan söylemesine sebep oluyorsa( şu hastane mevzusu)
çok boş bir muhabbet değil gibi geldi
anlayamıyorum, ne güzel bitirmiştik herşeyi
madem farklı birilerini istiyorsun, neden döndürdün beni yolumdan
cevap geldi.
"ben durumunuzu dün öğrendim, her türlü allah cezasını versin. benden uzak olsun. tek derdim böylelerinin yaptığı yanına kar kalmaması. yoksa kimseyi üzmek ya da ayırmak değil derdim."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?