- 25 Nisan 2018
- 5.181
- 10.046
- 248
- Konu Sahibi Nagihan6185
İşi ne bu adamın bu kadar yoğun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 aylık yani 9 aydır doğru düzgün ilişkimiz yok diyebilirim
Hepsinden nefret ediyorum.hepsinden. erkek görünce tansiyonum çıkıyor. Ciddiyim.Bu ara ne kadar çok benzer konu açılıyor erkeklere bir haller oldu
Biz de böyle bir dönemden geçtik.Neden hala anlamadım ama sonra birden düzeldi.Konu da açmıştım hatta yakın zaman sayılır.Şikayetçi ve gergin davranıyor musunuz?Ben biraz daha yumuşak olup akışa bıraktım düzeldi.Şuan bebeğim 14 aylık 1 ay önce dğzeldik ama cinsel hayatımız hep iyiydi sadece eski ilgisi yoktu aynı tutku yoktu.9 aylık
Esiyle birlikte yatınca uyuyamayan bana günah şoku...Ayrı yatsam günah olur mu
Benim başımda da var bir tane.Sinirimden uyuyamıyorum zaten
Ay ben de bu ara öyleyim niye acaba bütün erkekler gerizekalıymis gibiHepsinden nefret ediyorum.hepsinden. erkek görünce tansiyonum çıkıyor. Ciddiyim.
Astrolog ablaya soralım herhalde herkesin karmik döngüsü aynı ana denk geldiBu ara ne kadar çok benzer konu açılıyor erkeklere bir haller oldu
Çocuklar küçük ve üst üste olmuş uykusuzluk lohusalık emzirme vs yani normal olamaz mı hiç mi istemiyor9 aylık
Erkeklerde libido retrosuAstrolog ablaya soralım herhalde herkesin karmik döngüsü aynı ana denk geldi
İnşallah benimkine de gelir yaErkeklerde libido retrosu![]()
Aman bacım maşallah de çok fazla olmayan var malumİnşallah benimkine de gelir ya![]()
ay bende bazen öff. diyorum yani, geçen tv izliyoz, bu ara maçlarda tatil, gecelerde uzadı ya herkez evlerde deyip deyip kapı arıyoİnşallah benimkine de gelir ya![]()
Yani ben olsam ben de uyuyamam. Hem yüzüme bakmayacak hem de benim uykum kaçmışken horlayarak uyuyacak. Ayri yatıp görmem daha iyiSinirimden uyuyamıyorum zaten