• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

afra tafra'nın diyet yolculuğu..

özellikle kızarmış ekmek olursa çok yiyorum ama bugün hiç ekmek yemedim

Merhaba günlük. Kahvaltıda 3te 1 dukan poğaça, 1 kk peynir, domates vardı. Gayet doyurucu ve az kalorili bir kahvaltı oldu. Şu aralar iyi gidiyorum. Motivasyonum düşmezse ay sonuna 6 kilo hedefimi tutturma şansım yüksek. Yine de fazla ümitlenmek istemiyorum. Hadi bakalım 1 mayısta azmin zaferini kutlamak dileğiyle:)

Günaydın..
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, domates
Ara: 2 form bisküvi

Merhaba. Dün akşam yemek olarak 1 kase çorba içmiş olsam da sonrasında 1 paket diyet bisküvi, 1 muz ve 2 kurabiyeyle pek diyete uygun davrandığım söylenemez. Ama moral bozmak yok. Böyle iki ileri bir geri bu işi sonlandırıcam. Ne de olsa acelem yok. Zaten doğru beslenme düzeni oturtamadığım müddetçe istersem 20 kilo vereyim, 6 ayda geri alma potansiyelim var. En iyisi sakin sakin, hırs ve pişmanlık duymadan, moral bozmadan yola devam etmek.

Kahvaltı, dün akşam yediklerimin etkisiyle sade oldu. 2 kk peynir ve zeytinle öğünü kapattım. Ara öğünde kuru üzüm yemeyi düşünüyorum.

Merhaba günlük. 20 günün ardından kilom 66.7 oldu. Toplam 3.3 kilo vermiş bulunuyorum. Mayıs başında kendimi 65 olarak görmek istiyorum. Bugün işlerim var. Diyete uyma imkanım olmayacak ama önümde on gün ve verilmesi gereken 1.7 kilo var. Gayet makul.

Back
X