- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
- Konu Sahibi afra tafra
Akşam yemeğine tavuk, patates püresi yapıcam. Tavuğun yağsız kısmından avuç büyüklüğü kadar, bir küçük patatesin de yağsız püresini yicem:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslı da patates diyette pek onerilmiyor canım fazla tuketmeAkşam yemeğine tavuk, patates püresi yapıcam. Tavuğun yağsız kısmından avuç büyüklüğü kadar, bir küçük patatesin de yağsız püresini yicem:)
Evet vazgeçtm zaten. Onun yerine bir dilim ekmek yerim artık:)aslı da patates diyette pek onerilmiyor canım fazla tuketme
Gel beraber diyet yapalım. Tek başına olunca motivasyon olmuyor. İnsan her an kaçamak derdinde oluyor.selamm kızlarr inşallah hemen verirsiniz fazla kilolarınızı.
bende yaklaşık 1 ay kadardır diyetteyimm ama istediğim şekilde kilo veremiyorum maleseff. her öğün bu kez az yemek yicem diye oturuyorum sofraya ama şundan azcık, bundan azcık daha diye diye abartıyorum her seferinde. Yemekten sonra da çok büyük pişmanlık yaşıyorum yediğim için. hergün bu şekildeyim![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yif-girme-yarisi.810330/page-41#post-40299266 bu sayfada yarış yapıyoruz. Maksat motive olmak, devamlılık.çok sevinirim. ben iki gündür diyeti destekleyecek içecekler aramaya başladım. yeşil çay dışında metabolizmayı hızlandırıcı.
teşekkürler. hemen inceliyorum sayfayıhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...yif-girme-yarisi.810330/page-41#post-40299266 bu sayfada yarış yapıyoruz. Maksat motive olmak, devamlılık.
3 günde değişiklik olmasını bekleme. Ama 1 ay sonraki halini düşün. Eğer iradeli davranırsan, vazgeçmezsen gelecek ay bu günlerde 5-6 kilo eksik olacaksın:) hem tek başına diyet yapmak zordur. Bir diyet grubuna katılmanı tavsiye ederim. Motivasyonun düşmez, yol arkadaşlarıyla yürümek insana güç ve sabır veriyor.Selam kızlar
ben de pazartesi rejime başladım 3 gün oldu daha bi değişiklik yok hala tipimde veya giysilerimde
84.7 kg ile başladım aslında hep balıketliydim ama 1 senede 20 kg aldım
hep yarın rejime başlıycam dedim başladığım gün bıraktım
bu sefer devam edicem çünkü bi dur demezsem aldı başını gidiyor...en şişman halimdeyim şu anmoralim bozuluyor