• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

afra tafra'nın diyet yolculuğu..

Akşam yemeğine tavuk, patates püresi yapıcam. Tavuğun yağsız kısmından avuç büyüklüğü kadar, bir küçük patatesin de yağsız püresini yicem:)

selamm kızlarr inşallah hemen verirsiniz fazla kilolarınızı.
bende yaklaşık 1 ay kadardır diyetteyimm ama istediğim şekilde kilo veremiyorum maleseff. her öğün bu kez az yemek yicem diye oturuyorum sofraya ama şundan azcık, bundan azcık daha diye diye abartıyorum her seferinde. Yemekten sonra da çok büyük pişmanlık yaşıyorum yediğim için. hergün bu şekildeyim :KK43:

selamm kızlarr inşallah hemen verirsiniz fazla kilolarınızı.
bende yaklaşık 1 ay kadardır diyetteyimm ama istediğim şekilde kilo veremiyorum maleseff. her öğün bu kez az yemek yicem diye oturuyorum sofraya ama şundan azcık, bundan azcık daha diye diye abartıyorum her seferinde. Yemekten sonra da çok büyük pişmanlık yaşıyorum yediğim için. hergün bu şekildeyim :KK43:
Gel beraber diyet yapalım. Tek başına olunca motivasyon olmuyor. İnsan her an kaçamak derdinde oluyor.

çok sevinirim. ben iki gündür diyeti destekleyecek içecekler aramaya başladım. yeşil çay dışında metabolizmayı hızlandırıcı.

Akşam yemeğime iki saat var ara öğünde bir kare bitter ve küçük bir muz yememe rağmen aç hissediyorum.o_O Dayan afra tafra dayan yiğidim:KK53:

Bugünkü listem:)

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-04-12-37-43~2.webp
    Screenshot_2015-04-04-12-37-43~2.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 88
Bu sabah 2 küçük dilim ekmek, 2 kk peynir, domates ve birkaç zeytinle kahvaltıyı tamamladım. Bir saat sonra öğle yemeğim var. Bir kabağı rendeleyip birazcık suyla kavurucam. Üzerine bol baharat:) yanına domates. daha ne olsun:KK71:

Merhaba günlükcüm. Bu sabah iki dilim ekmek birkk peynr yumurta ve domatesle güzel bir kahvaltı yaptım. Ara öğün oöarak bir kare bitter yedim. Birazdan da ton balıklı kabak kavurması yicem. Akşam için tavuklu köz patlıcan yapmayı düşünüyorum. Yatmadan da yarım bardak süt içerim artık:)
Bugün diyetin 5. günü. Tartıda 68.1 çıktım. Hedefim ilk hafta için iki kilonun üzerinde vermek. Sonra zaten yavaşlayacak. Metabolizma hızlıyken verebildiğim kadar versem iyi olur. Hayalim haftada iki kiloyla ay sonunda 8 kilo ama çoook zor. Bu yüzden en azından 6 kiloyla nisan ayını kapatmak istiyorum.

Merhaba günlük. Dün bayağı bir kaçamak yaptım. Ama bugünden itibaren kendime çeki düzen veriyorum. Kaçamağın, diyet bozmanı bana faydası olmadığını anladım. Artık geriye doğru gitmek yok. Allahın izniyle her pazartesi en az eksi bir kiloyla yoluma devam edicem.
Kahvaltı dukan krep, peynir

Öğle yoğurt, domates

Merhaba günlük nassın iyi misin:KK53: her ne kadar düzenli yazamasam da diyete son gaz devam. Arada kaçamaklar oluyor tabii ama kaçamaktan sonraki günü protein alarak dengelemeye çalışıyorum. Zaten yememem gereken bir şeyi yediğimde duyduğum huzursuzluk diyet psikolojisinden çok daha beter. Ama diyetime uygun yediğimde ve sonucu tartıda gördüğümde yaşadığım mutluluk paha biçilemez.
Keşke diyorum bu kiloları alırken bir kere olsun tartıya çıkıp kendimle yüzleşseydim. Neyse artık zararın neresinden dönülürse kardır. Önümüzdeki maçlara bakacağız:KK69:
bugün gayet güzel ve az kalorili bir gün geçirdim. Sabahki iki yumurtalı kahvaltım çok geldi ve öğlen bir kase yoğurt yiyebildim. Ara olarak da 7-8 tane kayısı götürdüm:KK53: akşama da yeşil fasulye yemeği var. Yanına da bol limonlu salata.
İnşallah önümüzdeki günlerde de bu çizgide devam edebilirim.

Selam kızlar
ben de pazartesi rejime başladım 3 gün oldu daha bi değişiklik yok hala tipimde veya giysilerimde
84.7 kg ile başladım aslında hep balıketliydim ama 1 senede 20 kg aldım
hep yarın rejime başlıycam dedim başladığım gün bıraktım
bu sefer devam edicem çünkü bi dur demezsem aldı başını gidiyor...en şişman halimdeyim şu an :( moralim bozuluyor

Selam kızlar
ben de pazartesi rejime başladım 3 gün oldu daha bi değişiklik yok hala tipimde veya giysilerimde
84.7 kg ile başladım aslında hep balıketliydim ama 1 senede 20 kg aldım
hep yarın rejime başlıycam dedim başladığım gün bıraktım
bu sefer devam edicem çünkü bi dur demezsem aldı başını gidiyor...en şişman halimdeyim şu an :KK43: moralim bozuluyor
3 günde değişiklik olmasını bekleme. Ama 1 ay sonraki halini düşün. Eğer iradeli davranırsan, vazgeçmezsen gelecek ay bu günlerde 5-6 kilo eksik olacaksın:) hem tek başına diyet yapmak zordur. Bir diyet grubuna katılmanı tavsiye ederim. Motivasyonun düşmez, yol arkadaşlarıyla yürümek insana güç ve sabır veriyor.

Bu sabah 2 haşlanmış yumurta ve 1 kk peynir yedim. Çok doyurucuydu. Önceden kahvaltıda iki dilim ekmek yerdim ve doymadığımı hissederdim. Ama işin sırrı hiç ekmek yememekteymiş. Çünkü insan ekmeği yedikçe yemek istiyor. Özellikle haşlanmış yumurta çok tok tutuyor. Tavsiye ederim.

Back
X