Hıçkırık olayını nasıl anlıyorsunuz yaaa benimki maşallah hiç durmuyor sürekli hareket edio acayip yoruluyorum ama neresini hareket ettirdi anlamıyorum en son 2hafta önce doktordaydım kafası yukarda bacaklar aşağıdaydı benimkinin ve suan 33.haftamdayım hala eli mi ayagı mı bilemiyorum ?
Benim oğlumda maşallah çok hareketli hıçkırdığı zaman kasıklarımın o taraflarda pıt pıt kalp atıyormuş gibi hissediyorsun 5-10 saniye :)
ayyyy tamam tamam arada oluyor öyle hıçkırık o mu demekki ben parmağını emdi falan die yorumluyordum :) oğluşunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah canım
Özlem arkadaşım sende mi İsmail Tekere gidiyorsun
İşte o hıçkırıkmış bende sonradan öğrendim baya komik oluyor.. Amin Allah yokluğunu kimseye aratmasın.. Ultrasonda 1 hafta oynuyor normalde 24 haftalık olmam gerekirken 25 im sendede oldumu hiç böyle
İşte o hıçkırıkmış bende sonradan öğrendim baya komik oluyor.. Amin Allah yokluğunu kimseye aratmasın.. Ultrasonda 1 hafta oynuyor normalde 24 haftalık olmam gerekirken 25 im sendede oldumu hiç böyle
evet canım ben de ismail beye gidiyorum. Halil beye gidiyordum çok tecrübeli süper bi doktor ama sezeryan yanlısı die en az 20kişiden duydum bile bile de kesilmek istemedim günlerce düşündüm değiştirdim.zaten bizim akrabalardan da birinin gelini hamile 35kg almış depresyon ne ararsan var kınamıyorum ama maşallah benim hiçbir sorunum yok ama sürekli benimle uğraşıyor kıskanç.. Karnım küçükmüş kilo almamışım ama bebeği0 maşallah 2hafta önde kilosu anlamıyorki cahil.. Hatta en son annemdeyken gelmiş ismail teker yüzünden ölümlerden dönmüş yanlış teşhiş koymuş falan kendisi fuar.a hasan beye gidio gelini.Allah adamıymış...tabi ben hallettim cvbını verdim resmen pislik içinde fuar ve işimiz Allaha kaldı doktor falan hikaye resmen!ama hamileyiz hasssasız kafaya takıoruz bebekle ilgili her şeyi kaç oldu üzdü beni..yani her kafadan bir ses çıksa da ben de memnunum ismail beyden böyle devam canım... İsmin ayşe mi bu arada memnun oldum.. Bebişe isim düşündün mü
Telek hastanesine ben de gittim denedim,metin beye gittim küçük hastane yer yok deyip doğumdan sonra postalıyorlarmış..ben ilk metin beyle başladım anemin doktoru die ama sevmedim.bi gece gittik ben rahatsızlanınca fazla ücreti aldılar ama bana(yarını bekleyemedin mi ölse çıkarıp yaşatacak halimiz yok dedi terbiyesiz adam)eşim de çok kızdı ben öğretmenim okulu bıraktım bebiş için adam kalkmış ne dio sinir olduk.bence de ismail bey iyi devam edelim hayırlısıyla atlatalım şu dönemi.benim kızım olacak :)isim hala bulamadık yaaa az kaldı napcam bilmem
Ben görmedim henüz nst falan bağlamadılar bana merak ediyorum onu açıkcası:)haftaya gideceğim ben de bakalım neler diyecek henüz doğum falan hiç konuşmadık.ben sürekli ayaktayım resmen yatınca dinleniorum galiba abartıyorum dün tansiyonum düştü karar verdim ben de yatıcam artık .. Hastane cidden çok güzel odalar ferah geniş boşver hayırlısıyla atlatırız biz de.sen de takma kafana canım dur bakalım 2hafta sonra güzel haberler alırsın inşallah .. Araştıralım bu su fazlalığına çözüm var mıdırki ben hiç bilmiyorum belki vardır
Tam doğumhanenin yanında oluyor normal karnına yuvarlak bişi koyuyorlar bi 15 dk bekliyorsun kağıta sancın varmı yok mu onu hesaplayıp çıkartıyor.. Bende çok şükür sancı çıkmadı sanırım bebişim büyüyor ondanda ağrım olabilir 6 aylık olduk eskisi gibi değil vücut ağırlaşıyor.. :) Suyun fazla olması gebelik şekeri olma riskini taşıyor olabilir dedi ismail bey 2 hafta sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi.. Zaten bu haftada sağlık ocağında vardı şeker yüklemem gittim yaptırdım hiç şekerim çıkmadı şimdide o sonuçlarıda göstericem gittiğimde ismail beye bakalım.. Aslında pek sıkıntısı yok az olmasındansa çok olması tehlikeli değilmiş ama dikkat etmek lazım.. İnşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize... Bebek eşyalarına felan baktınız mı mobilyalarına hazır Afyonluları bulmuşken sorayım çünkü çok fazla mağaza yok
Hıçkırık olayını nasıl anlıyorsunuz yaaa benimki maşallah hiç durmuyor sürekli hareket edio acayip yoruluyorum ama neresini hareket ettirdi anlamıyorum en son 2hafta önce doktordaydım kafası yukarda bacaklar aşağıdaydı benimkinin ve suan 33.haftamdayım hala eli mi ayagı mı bilemiyorum ?
Tam doğumhanenin yanında oluyor normal karnına yuvarlak bişi koyuyorlar bi 15 dk bekliyorsun kağıta sancın varmı yok mu onu hesaplayıp çıkartıyor.. Bende çok şükür sancı çıkmadı sanırım bebişim büyüyor ondanda ağrım olabilir 6 aylık olduk eskisi gibi değil vücut ağırlaşıyor.. :) Suyun fazla olması gebelik şekeri olma riskini taşıyor olabilir dedi ismail bey 2 hafta sonra gel şeker yüklemesi yapalım dedi.. Zaten bu haftada sağlık ocağında vardı şeker yüklemem gittim yaptırdım hiç şekerim çıkmadı şimdide o sonuçlarıda göstericem gittiğimde ismail beye bakalım.. Aslında pek sıkıntısı yok az olmasındansa çok olması tehlikeli değilmiş ama dikkat etmek lazım.. İnşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize... Bebek eşyalarına felan baktınız mı mobilyalarına hazır Afyonluları bulmuşken sorayım çünkü çok fazla mağaza yok
hmm anladım haftaya bana da yapılır bakalım çıkacak mı hiç kasılmam falan şimdilik yok hayırlısı artık... gebelik şekeri çıkmadıysa orda da çıkmaz sorun merak etme... kaç kilo aldın bu arada ???????
inşallah geçsin hemen günler der oldum sıkılıyor insan zamanla canım ya cidden zorlaşıyor yürümek uyumak yaşamak :)))
elşyalara gelince çok şanslıyım 6 aylıkken eşimin kursu çıktı İstanbul Ankara gezdik hep oralardan aldım .. çeşit açısından burda pek imkan yok ama afiumdaki bebeğim,aziz bebe,halil bebe,özdilek.. ve anbaryolundaki ninni bebe.....buralara bakarsın canım....
bizimde bebek odamız tamamlandı intrnetten aldık hepsini,burdakiler dandik hiç değişik model yok.
hıçkırık pıt pıt kalp atışı gibi eşit süreli ritmik atımlar hissediyorsun 2,3 dakika sonra kesiliyor.İnşallah döner bebeklerimiz...ben 38.haftaya girdim artık 10 kilo almışım 58 deyim.kilo almam durdu sanırım artık,sen kaç kilo aldın.
Valla tatlım ben 1 kilo aldım şimdiye kadar.. Sadece karnım çıktı.. Bugün bende aziz bebe ye baktım... Büyük bi ihtimal Rüya bebeden alıcam beşiğini ve bebek arabasını çok uyguna buldum Pier Cardinden bebek arabası.. Travel sistemli bakalım artık sen kaç kilo aldın ?[/
12 kg aldım canım sen süpersin valla1kg çok iyi..rüya bebe nerde hiç duymadım ben canım beğendiysen al güzel marka sonucta o da... kraft aldık biz de...Aziz bebe pahalı geldi bana öyle harika bişi de yok inanki... bebeğim mağazasından aldık biz araba puset vs ama Ankara şubesinden aldık çok çeşit var orda diğer şeyleri de istanbul-ankara dan aldık.. ben abur cubur da çok yedim yaa ondan 12 kg ya cıktım bir de ilk 4 ay asırı bulantı olunca sonradan da düzelince resmen sapıttım ama bu halime bile laf söyleyenler oldu kıskanç dolu yaaa sanki az kg alınca bebk sağlıksız sanıyor cahil kafalar işte halbuki bebiş gayet ii gidio maşallah
doğum yapan hemen yazsın arkadaşlar merakımız geçer biraz yaa :)))
Valla tatlım ben 1 kilo aldım şimdiye kadar.. Sadece karnım çıktı.. Bugün bende aziz bebe ye baktım... Büyük bi ihtimal Rüya bebeden alıcam beşiğini ve bebek arabasını çok uyguna buldum Pier Cardinden bebek arabası.. Travel sistemli bakalım artık sen kaç kilo aldın ?[/
12 kg aldım canım sen süpersin valla1kg çok iyi..rüya bebe nerde hiç duymadım ben canım beğendiysen al güzel marka sonucta o da... kraft aldık biz de...Aziz bebe pahalı geldi bana öyle harika bişi de yok inanki... bebeğim mağazasından aldık biz araba puset vs ama Ankara şubesinden aldık çok çeşit var orda diğer şeyleri de istanbul-ankara dan aldık.. ben abur cubur da çok yedim yaa ondan 12 kg ya cıktım bir de ilk 4 ay asırı bulantı olunca sonradan da düzelince resmen sapıttım ama bu halime bile laf söyleyenler oldu kıskanç dolu yaaa sanki az kg alınca bebk sağlıksız sanıyor cahil kafalar işte halbuki bebiş gayet ii gidio maşallah
doğum yapan hemen yazsın arkadaşlar merakımız geçer biraz yaa :)))
Valla Allaha sukurler olsun bende daha bısı yok bebeğım alıyor kıloları alsında pasam :) Ruya bebe beledıye carsısının oldugu yere yakın.. Kucuk bı magaza bende bebegıme baktım sepet besık almayı dusunuyordum ama sepet besık kullanıslı olmuyor dıye normal yatak alıcam artık en azından normal yatagı 4 yasına kadar kullanabılecek sepet besıgı ıse 1 yasına kadar ancak... Kraft ta cok guzel bı marka ben 500 tl ye pıer cardının travel sıstemlısını gorunce dedım hıc baska yere bakmayayım cok uygun fıyata kullanısıda cok guzel cok hosuma gıttı yatagıyla bebek arabasını ordan alayım dedım ben henuz almadım mobılyasını beklıyorum azıcık cok erken cunku suan... Hazıranda kutahyaya gıdıcez esımın dayısının orda dukkanı var bebek gıyım uzerıne artık ordan toparlar gelırım elbıselerını gercı sımdıden dayanamıyorum almaya basladım da hatta resım yukeyebılırsem lcw cok tatlı zıbın aldım bunu almanızı da tavsıye ederım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?