Afyonlu anne adayları burda buluşlalım mı?

fatmforumlarda t: 37112879 .!.:
henüz karar veremedim.eşim sağlık sektöründe çalışıyor,doktorlarla arası iyi bata şuan araştırıyor.sen kime gideceksin
Ben sürekli forumlarda arastırıyorum arkadaşlara soruyorum kimse su doktor çoook iyi demiyo. Parkda İsmail beyin dikisleri iyi diyorlar hatta arkadaşta gördüm cidden küçük ve iyi ama çok ilgili değilmiş. Devlette evren bey varmis bir arkadaş onda sezeryan oldu ziyaretine gidip onunla konusucam. Senin esin saglikciysa daha iyi bilir. İnşallah iyi bir doktor buluruz

Bebeginiz hayırlı oolsun.

zli, post: 36470806, member: 95098"]herkese selam. 06.08.2014 çarşamba günü epidural sezaryanla kızım defne dünyaya geldi.epidural iyi gibi gelmişti ama doğum sonrası eve gelince ayaklarım hamilelikten daha fazla şişti.geçmesi biraz süre alıyormuş.hepinize hayırlı doğumlar dilerim.nurrah arkadaşım sana da kızınla musmutlu günler yıllar uzun bir ömür dilerim[/QUOTE]
Bebeginiz hayırlı olsun. Nerede ve hangi doktorda sezerayan oldunuz söyleyebilir misiniz. Bende sezeryab olcam.

slm.benim de ikincci çocuğum.parkta halil güldene gittim.sezaryandı.çok yoğun bir doktor.normal seyrinde giden bir hamilelikte önermem çünkü çok yoğun yeterince ilgilenmiyor.ama başka doktora gidip olumsuz birşeyler duyarsanız mutlaka halil güldene uğrayın.afyonda teşhis koymada üzerine bir doktor daha yok.müthiş bir tecrübesi var

Peki halil beyin dikisleri nasil birkaç kişiden rastgele dikiyo estetik değil gibi yorumlar okudum. Birde ne kadar ödediniz sezeryan icin

Merhaba afyonda yaşayan arkadaşlar. Neredesiniz afyonda hamile mi yok bu yıl anlamadım :) başka sayfalarda mı takılıyorsunuz?

CANIM DOKTORA GİTTİN Mİ YAZARIM DEMİŞTİN DURUMA GÖRE

CANIM DOKTORA GİTTİN Mİ YAZARIM DEMİŞTİN DURUMA GÖRE
Gittim canım ama bende şans mi var Neşet bey ayrılmış hastaneden seda hanim diye bir doktor vardı ona gittim. 2 li test falan yapıldı çok şükür normal çıktı. Doktor biraz deneyimsiz gelmişti bana benimle ayni yaşta netten araştırdım belkide ondan öyle gelmiştir. Hani yasi ilerlemiş doktor daha iyi gibi gelir ya.orda calisan bir tanıdığım var Neşet beyide o tavsiye etmişti onun doktoruydu ona araştırmasını rica ettim.arastirmis ameliyat ekibine sormuş kimi gorduyse konusmus herkes seda hanımın 10 numara doktor olduğunu söylemiş,kimse kötü bir şey soylememis.benimde icim rahatladı. Benim sezeryan olduğu için işin cerrahi kismida önemli. Bayramdan sonra persembe gibi yine gidicem cinsiyetide öğrenirim inşallah sen hangi doktora gidiyordun

Peki halil beyin dikisleri nasil birkaç kişiden rastgele dikiyo estetik değil gibi yorumlar okudum. Birde ne kadar ödediniz sezeryan icin
Bu arada canım parkta sezeryan 1.400 falanmis bana cok geldi. Fuarda 600 falan olduğunu soyledi akrabam sma ben kendim sormadım aslında bu gidisimde sorsam iyi olacak.ama 2 li testte bile baya fark var iki hastane arasinda

Bu arada canım parkta sezeryan 1.400 falanmis bana cok geldi. Fuarda 600 falan olduğunu soyledi akrabam sma ben kendim sormadım aslında bu gidisimde sorsam iyi olacak.ama 2 li testte bile baya fark var iki hastane arasinda
ben henüz hamile değilim bu nedenle gittiğim bir doktor yok. seda hanıma bir kere gittim memnun kalmadım. tüylenmem var dedim test falan yapmadan doğum kontrol hapı kullan dedi. hormonların durumuna bakmadan ilaç kullan demesi garibime gitti. aslında ünversiteyi içimden geçiriyorum ama aylık 100 tl vermekde mantıklı gelmiyor. belki hamileliğin sonuna doğru giderim ünv.ye. ben ilk başta devlette evren beye gidicem etrafımda ona gidip memnun kalan 3-4 kişi var. sonrasını hala araştırıyorum. bakalım ne olur. sende memnuniyet durumunu buradan yazarsan bizede tecrübe olur :) buarada kimse yazmıyo buraya. diğer konular full

buarada fuar için park hastanesi satın alabilir diyorlar. doktorları tek tek gidiyormuş. bunuda bir araştır istersen. sonra açıkta kalma.

İnan canim bu doktor olayi beni çok düşündürüyor. Seda hanım icin herkes yani hastane çalışanları Iyi deyince biraz içim rahatladi.akrabamda heralde abartılı konusmamistir çünkü herhangi bir çıkarı yok.offf bilmiyorum kafam çok karıştı. Unuversitede mine hanim cok çok iyi ama dedigin gibi 100 tl çok ya.birde doğum için nekadar ödeyeceği ni doktorla konusuyormussun hiç pazarlık yapamam ben koskoca doçent gelmek için az para istemez heralde.ilk zubeydeye gittim ben yeksin hanima ayni anda 3 hasta birden aliyor iceriye bebegin sadece kesesi olusmus görünmüyor dedi.zaten bizim gorme sansimiz yok bebeği çünkü ekran bir tane oda doktora dönük. Tansiyon kilo falan ölçüldü baska bir odada ama doktor onada bakmadı başı okadar kalabalık ki.4 haftalik dedi ben iki hafta sonra kirmiziya gittim bebek 6 degil 8 haftalikti.birde daha önce oraya giden tanıdıklarım var ve sakın gitme diyorlar.senin anlayacağın hersey karmakarisik kafamda. Zaten 3 kez doktora gittim 3 ude farkliydi.artik bir doktor belirlemem lazım. Seda içime sinmedi ya zaten sende söyleyince tereddüt ettim şimdi offf çok zor çok

merhaba hanimlar.. konuyu rastgele gordum son mesajida oyle
dogumu doçent yada prof yaptirinca yada ebe yaptirinca ne degisiyor Tr de
merakdan soruyorum yanlis anlamayin ..

bu arda bende afyonluyum ala yurt disinda yasiyorum

TE="MaRaL_, post: 37186451, member: 143877"]merhaba hanimlar.. konuyu rastgele gordum son mesajida oyle

bu arda bende afyonluyum ala yurt disinda yasiyorum[/QUOTE]
Eger doç yada prof girerse ücret alıyor. Ebe girerse ücretsiz

Ben aradim ünvyi 500 tlden basliyo dedi sekreter eğer sallamadiysa. Mineyi bende duydum iyi diye. Birde mehmet yilmazer var unv.de afyonda çok ünlüymüş afyonluymus zaten prof sanirim. Eger park 1400 istiyorsa o fiyata profa gidilebilir gibi geliyor. Bende senin gibiyim karasizim. Şu konuya yazan farklı kisiler olsaydi daha net olurdu düşüncelerimiz

B

uBuarada madem afyonlusun bilirsin hangi doktor iyi varmı bir fikrin

Canım normal dogumu hic bilmiyorum ben ama ebe olsada illaki bir doktor olmalıdır heralde dogum esnasinda.burda devlet hastanesine gittiğinde surekli gittigin doktorun dogumuna girmesi ihtimali çok az hangi doktor varsa o giriyor bizde bunu istemiyoruz bildigimiz doktor olsun istiyoruz.docent lerde öyle eger doğuma girmesini istiyorsan belli bir para ödemek zorundasin.para ödemek istemiyorsanda herhangi bir doktora razı olmak zorundasin. Afyonda hastanede iyi doktorda sınırlı malesef.

Canım ben perşembe günü gidicem nasipse sedaya.eger içime sinmezse vede akrabamla şu park hastanesinin alma meselesinide konusucam.sonra kesin karar verip yoluma devam edicem.mine hanima giderim büyük ihtimalle.100 tl yi gözden cikaricam başkada şansım yok zaten.500 falansa çok çok iyi bence.sanada yazarım burdan bizden başkada ilgilenen yok zaten

tamam canım hayırlısı artık. inşallah gönlümüze göre olur herşey. duruma göre yazışırız buradan.

Canim doktora gittinmi ne oldu. Akrabanlada konusacaktın kapanma olayını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…